To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Koty - 2 kociaki płci żeńskiej szukają PILNIE domku!

betichw - Sob 04 Sie, 2007 23:56
Temat postu: 2 kociaki płci żeńskiej szukają PILNIE domku!
dziewczyny!!
u mojego dziadka kotka ma 3 malenstwa.... 2 kocice i 1 kocurek. moze ktoras z was wie kto chcialby kotka??
moj tato wpadl na "genialny" pomysl i powiedzial, ze je wywiezie i wypusci gdzies Sad nie wolno chcialabym go uprzedzic i znalesc im cieply domek... ahh nawet nie chce myslec o tym, ze moga sie gdzies biedactwa szwedac.takie malenkie i bezbronne, a nie wiem ile uda mi sie tate powstrzymac od tego pomyslu Sad
wiec jesli mozecie lub macie jakis pomysl pomozcie mi. z tego co wiem dziadek chce sobie zostawic kocurka, a ja niestety nie moge przygarnac zadnego, bo mam pieska Sad

Rockgirl_Madzik - Nie 05 Sie, 2007 07:48

Przede wszystkim pierwsze pytanie - skąd jesteś?
Radzę przekonać dziadka i tatę do sterylizacji kociczki.
Oprócz tego ważne są fotki kociaków. Mają wtedy większą szansę na znalezienie domku.

betichw - Nie 05 Sie, 2007 10:24

jestem z jawora. woj dolnoslaskie. oczywiscie postaram sie zrobic jak najszybciej zdjecia kociaczkow. sa sliczne. jedna jest ciut jakby pregowana, i wokol wielkiej plamy na grzbiecie ma ciapki rudawo czarnawe i to wszystko na bialym, sama sie w n iej zakochalam, ale niestety mam pieska. kocurek jest caly pregowany, ale on raczej zostaje u dziadka, a ta druga kotka uciekala mi i nie moglam jej sie przyjzec Smile zdjecia sie postaram zrobic dzis ewentualnie jutro
Rockgirl_Madzik - Nie 05 Sie, 2007 14:13

Pozwoliłam sobie zmienić tytuł Twojego tematu na bardziej czytelny
W takim razie czekamy na fotki dwóch słodkich kociaków.

betichw - Śro 22 Sie, 2007 21:37

nie bylo mnie kilka dni,ale wrocilam ze zdjeciami kotkow Smile kociaki sa naprawde bardzo wesole i radosne. Smile ciagle by brykaly i sie bawily Smile

ola1996 - Pią 12 Paź, 2007 17:55

Śliczne kotki.... I co? Znalazły jakiś domek?
betichw - Wto 16 Paź, 2007 15:42

czy maja domek nie wiem Sad w kazdym razie kilka dni temu przyszedl jakis facet i je zabral. ponoc do niego ciagle ktos przychodzi po kotki itd.... mam nadzieje ze jest im dobrz, bo wiesci o nich nie mam niestety zadnych Sad