Poznajmy się - Witam :)
Procella - Pon 20 Sie, 2007 13:34 Temat postu: Witam :) Witam wszystkie Panie (a może i Panów, jeżeli jacyś tu zaglądają ). Trafiłam tu poszukując wzorów szydełkowych i chyba zostanę na dłużej, bo to prawdziwa skarbnica
Kilka słów o mnie: wieczna studentka lubująca się w fascynujących, ale wybitnie niepraktycznych kierunkach studiów, wielbicielka fotografii, kotów, książek, starych filmów i "negatywnych wibracji" w muzyce. No i ostatnio szydełka naturalnie, choć moje umiejętności nie są jeszcze duże
maranta - Pon 20 Sie, 2007 13:59
Witam serdecznie i proszę kilka słów o tych niepraktycznych kierunkach studiów, bo mnie zaciekawiłaś
Bet - Pon 20 Sie, 2007 14:06
_ulcia - Pon 20 Sie, 2007 14:09
witam serdecznie
viburnum - Pon 20 Sie, 2007 14:49
Witam Cię serdecznie!!! Trafiłaś w dobre miejsce!!!
Zosia32 - Pon 20 Sie, 2007 15:27
Procella witaj na forum osób pozytywnie zakręconych ,czuj się tu dobrze
i przedstaw nam swoje prace
Pozdrowienia
dom_Klary - Pon 20 Sie, 2007 16:03
Procello, witaj wśród nas.Tak między nami wszystkie jesteśmy zakręcone Im więcej takich osób, tym świat ciekawszy
Procella - Pon 20 Sie, 2007 16:18
| maranta napisał/a: | Witam serdecznie i proszę kilka słów o tych niepraktycznych kierunkach studiów, bo mnie zaciekawiłaś  |
Skończyłam filozofię, a obecnie studiuję religioznawstwo
| Zosia32 napisał/a: | | i przedstaw nam swoje prace |
Jak tylko będę miała coś sensownego, na pewno się pochwalę, ale jestem dopiero na początku drogi
A tak w ogóle to zabójcze emotki są na tym forum
Ple Ple - Pon 20 Sie, 2007 16:25
Witaj na forum!
Halkuk - Wto 21 Sie, 2007 08:39
Witaj wśród nas Fajnie że tu trafiłaś
alicja11 - Wto 21 Sie, 2007 11:32
Witamy serdecznie ,rozgość sie a napewno zostaniesz na dłużej
dom_Klary - Śro 22 Sie, 2007 15:25
Kierunek studiów, jak kierunek studiów,każdy baaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawy.Oba pomogą zrozumieć w jaki sposób świat zbudowany.Podstawy to ważna sprawa.
Sugerujesz się zdobytymi wiadomościami w życiu prywatnym?
Ilekroć spotykam się z filozofami mam wrażenie, że życie płata im figla.Czego innego się uczyli a w realu wnioski muszą wyciągać sami, nie zawsze adekwatne do wiedzy.Moja filozofia na obecnym etapie przypomina doktrynę kretyna-żyć godnie.I koniec.
(Tak swoją drogą chyba zmarnowałam czas na wykładach z filozofii podczas studiów)
Pozdrawiam
grzewa - Czw 23 Sie, 2007 21:27
Witaj serdecznie.
dota72 - Pią 24 Sie, 2007 00:14
Witam .
Procella - Czw 18 Paź, 2007 11:49
To chyba będzie dobre miejsce, żeby podziekować wszystkim za życzenia
Naprawdę miło mi się zrobiło, że ktoś o mnie pomyślał, choć nie udzielam się już niestety czynnie na forum (ale odwiedzam je co jakiś czas i mam nadzieję, że niedługo nauczę się wystarczająco dużo, żeby móc brać udział w dyskusjach, bo tu jest miło i brakuje mi tego).
|
|
|