To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam :)

Procella - Pon 20 Sie, 2007 13:34
Temat postu: Witam :)
Witam wszystkie Panie (a może i Panów, jeżeli jacyś tu zaglądają Wink ). Trafiłam tu poszukując wzorów szydełkowych i chyba zostanę na dłużej, bo to prawdziwa skarbnica radocha

Kilka słów o mnie: wieczna studentka lubująca się w fascynujących, ale wybitnie niepraktycznych kierunkach studiów, wielbicielka fotografii, kotów, książek, starych filmów i "negatywnych wibracji" w muzyce. No i ostatnio szydełka naturalnie, choć moje umiejętności nie są jeszcze duże Smile

maranta - Pon 20 Sie, 2007 13:59

Witam serdecznie i proszę kilka słów o tych niepraktycznych kierunkach studiów, bo mnie zaciekawiłaś cmoknięcie
Bet - Pon 20 Sie, 2007 14:06

bye bye bye
_ulcia - Pon 20 Sie, 2007 14:09

witam serdecznie bye
viburnum - Pon 20 Sie, 2007 14:49

Witam Cię serdecznie!!! cmok cmok cmok Trafiłaś w dobre miejsce!!! cmoknięcie
Zosia32 - Pon 20 Sie, 2007 15:27

Procella witaj na forum osób pozytywnie zakręconych ,czuj się tu dobrze
i przedstaw nam swoje prace love
Pozdrowienia wesoło mi

dom_Klary - Pon 20 Sie, 2007 16:03

Procello, witaj wśród nas.Tak między nami wszystkie jesteśmy zakręcone cmoknięcie Im więcej takich osób, tym świat ciekawszy bye
Procella - Pon 20 Sie, 2007 16:18

maranta napisał/a:
Witam serdecznie i proszę kilka słów o tych niepraktycznych kierunkach studiów, bo mnie zaciekawiłaś cmoknięcie

Skończyłam filozofię, a obecnie studiuję religioznawstwo Smile

Zosia32 napisał/a:
i przedstaw nam swoje prace

Jak tylko będę miała coś sensownego, na pewno się pochwalę, ale jestem dopiero na początku drogi Smile

A tak w ogóle to zabójcze emotki są na tym forum cool hopla uklon

Ple Ple - Pon 20 Sie, 2007 16:25

Witaj na forum!
Halkuk - Wto 21 Sie, 2007 08:39

Witaj wśród nas kwiatek dla ciebie Fajnie że tu trafiłaś wesoło mi
alicja11 - Wto 21 Sie, 2007 11:32

Witamy serdecznie ,rozgość sie a napewno zostaniesz na dłużej cmoknięcie
dom_Klary - Śro 22 Sie, 2007 15:25

Kierunek studiów, jak kierunek studiów,każdy baaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawy.Oba pomogą zrozumieć w jaki sposób świat zbudowany.Podstawy to ważna sprawa. uklon
Sugerujesz się zdobytymi wiadomościami w życiu prywatnym? hopla
Ilekroć spotykam się z filozofami mam wrażenie, że życie płata im figla.Czego innego się uczyli a w realu wnioski muszą wyciągać sami, nie zawsze adekwatne do wiedzy.Moja filozofia na obecnym etapie przypomina doktrynę kretyna-żyć godnie.I koniec. puknąć się
(Tak swoją drogą chyba zmarnowałam czas na wykładach z filozofii podczas studiów)
Pozdrawiam

grzewa - Czw 23 Sie, 2007 21:27

Witaj serdecznie. cmok
dota72 - Pią 24 Sie, 2007 00:14

Witam cmok .
Procella - Czw 18 Paź, 2007 11:49

To chyba będzie dobre miejsce, żeby podziekować wszystkim za życzenia Smile

Naprawdę miło mi się zrobiło, że ktoś o mnie pomyślał, choć nie udzielam się już niestety czynnie na forum (ale odwiedzam je co jakiś czas i mam nadzieję, że niedługo nauczę się wystarczająco dużo, żeby móc brać udział w dyskusjach, bo tu jest miło i brakuje mi tego).