Koty - Moje futrzaki
Procella - Pon 20 Sie, 2007 19:33 Temat postu: Moje futrzaki
Moi "chłopcy" w ruchu
I nieruchomi:
c.d.n.
Zosia32 - Wto 21 Sie, 2007 10:36
Procella Piękne dorodne koty masz , ja sama też jestem kociarą ,lubię bardzo lubię te futrzane czworonożne przylepy i też mam kocurka
oto on Kajtuś
Pozdrowienia
dom_Klary - Śro 22 Sie, 2007 14:49
Jak widzę Kajtuś ma pozycję ulubioną także przez moje rozpieszczone koty.Swoją drogą to fajne, wszystkie lubimy robótki a zarazem kochamy koty.Po tym chyba rozpoznaje się dobrych ludzi? Nie mówcie, że nie. Mam tylko jeden problem, właśnie mój Gucio pędzi z kłębkiem wełny w pyszczku (ciekawe skąd go wyciągnął?
Pozdrawiam
Procella - Śro 22 Sie, 2007 18:01
| dom_Klary napisał/a: | | Mam tylko jeden problem, właśnie mój Gucio pędzi z kłębkiem wełny w pyszczku (ciekawe skąd go wyciągnął? |
Moje wolę łapać nitkę będącą akurat w użyciu, bo się tak fajnie rusza
dom_Klary - Śro 22 Sie, 2007 18:15
Wiesz skarbie, ona się miała ruszać za chwilę, teraz to ja już nie mam się czym ruszać.Kłębek zastał przez Kacperka (mojego drugiego kotka) przechwycony i zginął w krzakach.Smutek wielki , za to moje kotki szczęśliwe.
Ple Ple - Śro 22 Sie, 2007 18:42
A taki się do nas przybłąkał jakis czas temu, ale nieststy zniknął gdzies ;(
Procella - Śro 22 Sie, 2007 20:34
Jeszcze kilka foteczek:
kot w nieodpowiednim miejscu:
kot w nieodpowiednim miejscu II:
koty w odpowiednim miejscu:
koty w odpowiednim miejscu II:
kot w dziwnym miejscu:
solarium:
c.d.n.
maranta - Śro 22 Sie, 2007 21:00
No ja nie mogę... jak nam się tu ślicznie zakociło
Kochane, rozkoszne, słodkie- tylko tulić i całować (a co...)
Procella - Śro 22 Sie, 2007 21:41
Jeszcze dorzucę:
bestia:
odpoczynek bestii:
braterska miłość:
cały świat należy do mnie!:
na spacerze:
kryć się!:
kot w nieodpowiednim miejscu III:
akrobata:
c.d.n.
szyszka - Śro 22 Sie, 2007 21:58
Procella, koty genialne. W wogóle świat bez kotów byłby smutnym światem Bynajmniej nie wyobrażam sobie go bez nich
viburnum - Czw 23 Sie, 2007 15:00
Jakie fajne futrzaki!!!
dom_Klary - Czw 23 Sie, 2007 18:04
Procello, mamy chyba taki sam zestaw kaciego szczęścia, ten mały w łóżeczku, miał szczęście.Niedawno trafił do mnie i chyba jest już szczęśliwy.Patrząc na niego upewniam się, czy aby wszystko w porządku, takie małe istnienie a ile radości.
Babcia zawsze mówiła, że jestem kocią mamą, chyba nie przesadziła.
Pozdrawiam
kresek - Śro 26 Wrz, 2007 15:27
Śliczne te futrzaki, moje też są fajne tylko jakoś wspólnie nie chcą sobie żyć. Zabawy to istne zapasy, a poza tym to starsza nie lubi małej, a mała cały czas ją zaczepia.
ola1996 - Pią 12 Paź, 2007 17:53
Super kotki! Ja też mam kotkę-Kicię cykne fotki i wstawię:) Przypomina mi sie co ona raz wyprawiała że skoczyła na półkę i zwaliła książke z półki która była prawie 2 metry nad ziemią xD
|
|
|