Poszukuję - Bardzo proszę szukam POLSKIEGO dużego czółenka
Bernadka - Śro 12 Wrz, 2007 12:45 Temat postu: Bardzo proszę szukam POLSKIEGO dużego czółenka Bardzo proszę szukam POLSKIEGO dużego czółenka . Niestety moje jedyne duże czółenko pękło gdy Natalka zabrała się za naukę frywolitki a w żadnym sklepie u mnie w Tarnowie takiego nie ma i w żadnym internetowym sklepie też nie trafiłam . Może ktoś ma i nie używa chętnie przygarnę oczywiście zwrócę pieniążki , albo może ktoś wie gdzie kupić
Renulek - Śro 12 Wrz, 2007 13:27
mam dwa duże czarne czółenka - dla mnie są po prostu za duże - jeśli chcesz to zabiore na spotkanie sobotnie - zobaczysz sobie i jak będą Ci odpowiadały to będą Twoje
maranta - Śro 12 Wrz, 2007 13:42
... duże...
Co znaczy- duże??? Jak duże???
Renulek - Śro 12 Wrz, 2007 13:44
to moje jest dużezaduże jak znajde fote to wstawie a jak nie znajde to zfoce i wstawie jutro bo mi w domu komp padł
maranta - Śro 12 Wrz, 2007 13:56
ale połóż koło niego cosik normalnej wielkości, żeby mi coś to "duże" mówiło
albo zwyczajnie go zmierz i powiedz ile ma tego "dużego"
Renulek - Śro 12 Wrz, 2007 14:05
oki
Renulek - Śro 12 Wrz, 2007 17:29
takie ono...
maranta - Śro 12 Wrz, 2007 17:55
Dziękuję, teraz już wszystko jasne
Wielkość imponująca, ale jest super, bo nitka się dłużej ciągnie a o to w tym wszystkim chodzi, żeby nawinąć raz i żeby się ciągnęła aż powiemy- dość
Bernadka - Śro 12 Wrz, 2007 19:34
no właśnie Aniu | maranta napisał/a: |
Wielkość imponująca, ale jest super, bo nitka się dłużej ciągnie a o to w tym wszystkim chodzi, żeby nawinąć raz i żeby się ciągnęła aż powiemy- dość hahahihi | i o to mi chodzi bo moje było wielkie i świetnie służyło gdy coś szturchałam dwoma bo mogłam wwwwwwwwwwwwwielgaśne ilości nici nawinąć | Renulek napisał/a: | | mam dwa duże czarne czółenka - dla mnie są po prostu za duże - jeśli chcesz to zabiore na spotkanie sobotnie - zobaczysz sobie i jak będą Ci odpowiadały to będą Twoje | u mnie takowych nie ma a to co się złamało to był prezent aż z warszawy wrrrrrrrrrrrr a że w Tarnowie tylko jak pytam to pokazują mi jeśli już takie malutkie to takich mam już 4
karmelek - Śro 12 Wrz, 2007 21:35
hmmm... mam 2 takie i nazywam je (na własny użytek) czółenkami Stawasza bo od niego je kupiłam daaawno temu na Cepeliadzie. Podobno ręcznie robione przez samego mistrza.
http://www.frywolitka.slu...zdoby_choinkowe na jednym ze zdjęć widać te czółenka
Renulek - Śro 12 Wrz, 2007 22:26
to nie są czółenka "miszcza" a jeśli wyglądają tak samo to gratuluję mu pomysłowości bo ja za nie dałam dyche za sztuke
ja ich nie używam bo dla mnie są za duże i niewygodne ale to kwestia gustu. Znam pare osób które sobie je chwalą. Bernadka jeśli je chcesz to albo sobie odbierzesz w sobote na spotkaniu a jeśli nie dasz rady przyjechać to Ci je podeśle.
karmelek - Czw 13 Wrz, 2007 08:17
Renulek, napisała
| Cytat: | | ja za nie dałam dyche za sztuke Very Happy |
chyba w 2003 zapłaciłam 50 zł za dwa czółenka+ 3 h nauki ale wtedy jeszcze byłam naiwną niedoświadczoną "robótką" A w 2005 kupowałam dla koleżanki, bo bardzo chciała takie duże i zapłaciłam 60 zł.
Bernadka - Czw 13 Wrz, 2007 10:45
| Cytat: | | odbierzesz w sobote na spotkaniu a jeśli nie dasz rady przyjechać to Ci je podeśle. | Renia serdecznie dziękuję jeszcze nie wiem czy będę bo mam kłopot z samochodem , padł mi rozrusznik dam Ci znać i w razie wysyłki to już się umówimy ale z góry Ci dziękuję
Renulek - Czw 13 Wrz, 2007 11:51
no problem i tak mi leżą i miejsce zajmują
Bernadka - Pon 17 Wrz, 2007 08:38
Reniu niestety jak widziałaś nie dotarłam , ponieważ okazało się że jeszcze inaczej niż pisałam ci w mailu potoczył się mój dzień sobotni , po południu zadzwonił mój beat z warszawy że przyjeżdża no i grill był ale w domku a w niedzielę troszkę mnie głowa bolała tak więc jeśli dostałaś mojego maila z adresem to proszę prześlij mi czółenka a w październiku porozmawiamy o rekompensacie a jeśli mail nie dotarł to wysyłam ci adres na priva
Bernadka - Wto 09 Paź, 2007 13:33
Reniu czółenka super dorzuciłam Ci punkcik w pomogła
Renulek - Wto 09 Paź, 2007 16:58
|
|
|