To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ada nie ma swojej galerii?? Już ma!!!!!

Ada - Wto 18 Wrz, 2007 12:58
Temat postu: Ada nie ma swojej galerii?? Już ma!!!!!
Wydawało mi się,ze troche tu pokazywałam,ale pewnie nie w galerii,a gdzie popadło i teraz wyszło,ze nic nie robiłam.A ja przecież wciąż coś dłubię.Dobrze,że chociaż w krzyżykach zdążyłam pokazać moje obrazki w jednym miejscu.
W takim razie zaczynam:
To mój ostatni wyrób,wczoraj skończony,prawdopodobnie dla wnuczki.Piszę prawdopodobnie,bo różnie z tym usg bywa.Pewnie muszę robić drugi,bo wczoraj dowiedziałam się,że w Anglii/tam się dziecko urodzi/ dla dziewczynek jest różowy kolor. W moim rejonie niebieski jest zarezerwowany dla dziewczynek,a dla chłopców różowy.Chociaż ponoć się to zmienia.Nie martwię się tym jednak-będzie czekał na chłopca.

summer21 - Wto 18 Wrz, 2007 13:01

czy różowy czy niebieski, dla mnie nie ma różnicy a bobasek w każdym kolorze wygląda ładnie a ten kocyk jest super cool i wogóle pozostałe prace tak samo:) cmoknięcie
bjanna - Wto 18 Wrz, 2007 13:18

Ada, nie ważne kolory, ważne że śliczny cool hopla bye
Jasieńka - Wto 18 Wrz, 2007 14:00

kocyk prześliczny a kolor nieważny brawo brawo
magnolia - Wto 18 Wrz, 2007 14:29

kocyk cudowny wesoło mi cool cool cool brawo brawo brawo love
Halkuk - Wto 18 Wrz, 2007 19:12

Ada kocyk fantastyczny ! cool brawo cool
Madzia - Wto 18 Wrz, 2007 19:33

Niedawno weszłam sobie na Kaiem, a tam Twoja galeria. Rzadko tam zaglądam, więc poczułam się zazdrosna, na Kaiem galeria a na Marancie tylko krzyżyki? Popraw się Aduś, proszę.

Kocyk, jakie to ma znaczenie kolorek, jest słodki i przecudny!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

magdalena - Wto 18 Wrz, 2007 19:53

Prześliczny kocyk!! brawo brawo
Ada - Wto 18 Wrz, 2007 20:37

Madzia napisał/a:
Niedawno weszłam sobie na Kaiem, a tam Twoja galeria. Rzadko tam zaglądam, więc poczułam się zazdrosna, na Kaiem galeria a na Marancie tylko krzyżyki? Popraw się Aduś, proszę.

Dawno tam nie byłam/a szkoda/,wiec nawet nie wiem co tam mam.

Jarka - Wto 18 Wrz, 2007 21:52

Kocyk jest prześliczny cmoknięcie bez względu na kolor
barbara 1 - Śro 19 Wrz, 2007 09:54

Ada kocyk jest prześliczny brawo brawo brawo
wyderka - Śro 19 Wrz, 2007 11:58

Ada piękny kocyk brawo brawo brawo
Ada - Śro 19 Wrz, 2007 13:08

Cieszę,że Wam się kocyk podoba,będę jeszcze musiała go naparować i trochę naciągnąć,bo "idzie" w jedna stronę.

Wreszczie zeszyłam sweterko-tunikę.Byłam ograniczona ilością włóczki i dlatego trochę węższy i krótszy niż powinna być tunika.I wyszedł sweterek.Chyba miesiąc leżał i czekał na zszycie-tak tego nie lubię robić.

Pokazuję na "leżąco",bo na "stojąco" taki jakiś krótki wygląda/tak to jest jak się nie umie robić zdjęć/.

Antonina - Śro 19 Wrz, 2007 13:22

Ada - kocyk przesłodki.

Sweterk śliczny. Bardzo podoba mi się taki fason cool

Mamutka - Śro 19 Wrz, 2007 13:44

Sweterek jest bardzo ładny, warkocze są zawsze efektowne brawo

Kocyk jest baaardzo słodki cmoknięcie

bye

viburnum - Śro 19 Wrz, 2007 14:48

Śliczny kocyk i sweterek!!! brawo cool brawo cool brawo
Halkuk - Śro 19 Wrz, 2007 16:18

Sweterek cudny cool brawo cool Oj, żebym ja tak umiała - uwielbiam warkocze uklon
Ada - Śro 19 Wrz, 2007 16:45

zapomniałam pokazać bolerko,które robione było przed tym z warkoczami.Kolor jest sporo ciemniejszy-ciemna czekolada/kordonek ze starych zapasów mamy/. Muszę chyba przerobić koronkę,bo jest za "rzadko" zrobiona i trochę dołu jest za dużo,ale to przecież lepsza robota niż zszywanie!

Halkuk - Śro 19 Wrz, 2007 17:02

Bolerko fantastyczne cool brawo cool
agnieszkamat - Śro 19 Wrz, 2007 17:16

Piękne rzeczy brawo brawo brawo
Madzia - Śro 19 Wrz, 2007 17:28

Super sweterek i śliczne bolerko!!!!!!! brawo brawo brawo brawo
adela - Śro 19 Wrz, 2007 18:46

no super, a sweterek poprostu rewelacja, noszę się z zamiarem zrobienia takiego, bo dopiero nauczyłam się robić warkocze na drutach, może uda mi się kiedyś..... super cool
Elżbieta P. - Śro 19 Wrz, 2007 19:04

Ada brawo brawo brawo śliczne rzeczy cool
barbara 1 - Śro 19 Wrz, 2007 19:05

o qurcze Ada sweterek wyszedł przeslicznie,bardzo mi sie podoba brawo brawo brawo Ja tez go robie tzn. mam karczek zrobiony i delikatnie mówiąc odłożony w kącik,ale wróce do niego jak skoncze to co teraz robię.Bolerko też mi sie podoba cool cool cool
magdalena - Śro 19 Wrz, 2007 19:19

Fantastyczny sweterek i bolerko! brawo brawo