To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

I inne zwierzaczki - A Klara ma fajne myszki

dom_Klary - Pon 01 Paź, 2007 08:02
Temat postu: A Klara ma fajne myszki
Doczekałam się.W domku Klary zagościły się myszki, są cudne, takie maleńkie, puchate i baaaaaaaaardzo wesołe.Jakie musiały być głodne, że szybciutko skonsumowały (no, może nie w całości) jedzonko włoskie, które matrymonialne szczęście ostatnio sprowadziło sobie z ojczyzny.Do widzenia tortelini, makarony, pasty, pa,, pa powiedziały suszone pomidorki, myszki wesolutko zaopiekowały się różnymi drobiażdżkami i wprowadziły w mebelki, które jeszcze są w kartonikach.
Matrymonialny mało co zawału nie dostał, bo ja mam dwa kotki, ale one nikomu krzywdy nie zrobią, bo są bardzo dobrze wychowane, a zresztą do piwniczki nie schodzą, nie mają tam żadnego interesu.Trucizny nie pozwoliłam rozłożyć, bo jeszcze kotki nie daj Boże zatrutą myszkę skonsumują i co wtedy będzie?
Matrymonialne szczęście wyglądało tak: rotfl , ale wnet się podniosło i łapki porozkładało.Ja jestem wrażliwa, więc do piwniczki nie schodzę, koty zresztą też mają zakaz oooo nieee
Matrymonialnemu jedna Ślicznotka w łapkę się złapała, ale nie ma kto jej z tej łapki wyjąć, no i właśnie pojawił się następny problem.Myszka w łapce leży, bidulka,i już teraz nikt do piwniczki nie schodzi.CO WIĘC ROBIĆ? co by tu...
Pozdrawiam wesolutko hopla

Bernadka - Pon 01 Paź, 2007 16:25

heheheh mam to samo wczoraj nawet na moich oczach myszka zajadałas coś z łaPKI ale łapka się nie zatrzasnęła hahahihi hahahihi hahahihi myszka jest szara wesolutka i zjada mi podłogę hahahihi mam nadzieję że nie pozjada kabelków jak królik mojej koleżanki hahahihi który zafundował sobie elektrowstrząsy hahahihi hahahihi hahahihi koleżanka mało zawału nie dostała , ale królik po 15 minutach zmartwychwstał czym jeszcze bardziej koleżankę przestraszył hahahihi hahahihi