To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam serdecznie:)

Adie - Pią 26 Paź, 2007 14:52
Temat postu: Witam serdecznie:)
Dołączyłam do Was i ja ze względu na nową pasję - szydełkowanie. Wstyd się przyznać, ale robię to od niedawna i nie mam na tym polu jeszcze żadnych wielkich sukcesów, uczę się i sprawia mi to ogromną frajdę. Smile Zastąpiło nawet po części moje największe hobby - książki. Teraz dzielę wolny czas pomiędzy te dwie sprawy. Smile A co po za tym? Smile Mam na imię Justyna, mam 22 lata, jestem na 4 roku studiów. Interesuję się psychologią i teologią. Zamiłowanie do robótek jest w mojej rodzinie dziedziczne (choć u mnie objawiło się późno Wink ), bo mama i babcia robią na drutach, szydełkują i szyją, a prababcia jest mistrzem szydełka i za 60 lat chcę być taka jak ona. Razz

Smile Mam nadzieję, że dzięki Wam będę się motywować i rozwijać. Smile

Pozdrawiam serdecznie. Smile

summer21 - Pią 26 Paź, 2007 15:21

Witam i ja Ciebie w Naszym gronie. cmok Jest mi niezmiernie miło że lubisz to co my cool
dom_Klary - Pią 26 Paź, 2007 16:14

Kochana, miej swoje 22 lata i nie myśl o tym jaka będziesz za 60 lat.Bądź sobą, a z nami się nie zestarzejesz.My to jak woda życia- dodajemy tylko młodości i dostarczamy uciech, wszelkiego zresztą rodzaju, a więc teolog nam się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo przyda co by tu... Witaj wśród nas uklon
grzewa - Pią 26 Paź, 2007 16:20

Witaj wśród nas. radocha
viburnum - Pią 26 Paź, 2007 17:11

Witaj wśród nas i koniecznie pochwal się swoimi pracami!!! cmoknięcie cmok cmoknięcie cmok cmoknięcie
Halkuk - Pią 26 Paź, 2007 18:25

Adie, witaj wśród nas love Wg mnie wcale późno nie zaczęłaś - ja dopiero od 3 lat szydełkuję a jestem duuużo starsza od Ciebie kwiatek dla ciebie
Bet - Sob 27 Paź, 2007 06:28

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Wiataj w naszym gronie

Adie - Sob 27 Paź, 2007 10:08

viburnum napisał/a:
Witaj wśród nas i koniecznie pochwal się swoimi pracami!!!

Obiecuję, że się pochwalę, jak w końcu zrobię coś, co będzie miało więcej niż ręce i nogi. Razz A tymczasem oglądam Wasze prace i już sobie marzę, jakie cudeńka będę niedługo robić. Wink

maranta - Sob 27 Paź, 2007 11:38

Ja również witam serdecznie nową forumową koleżankę cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Kissa - Sob 27 Paź, 2007 21:42

witaj, witaj Smile kwiatek dla ciebie ja jak tu zaglądnełam odnowiłam znajomość z szydełkiem, tak mi się spodobały prace forumowiczek... i też sobie marzę, co ja to nie wydziergam hahahihi
alicja11 - Nie 28 Paź, 2007 22:06

Adie, witaj ,witaj cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Zosia32 - Śro 14 Lis, 2007 10:05

Justyna witaj serdecznie love
Pozdrowienia wesoło mi