Poznajmy się - Witam serdecznie:)
Adie - Pią 26 Paź, 2007 14:52 Temat postu: Witam serdecznie:) Dołączyłam do Was i ja ze względu na nową pasję - szydełkowanie. Wstyd się przyznać, ale robię to od niedawna i nie mam na tym polu jeszcze żadnych wielkich sukcesów, uczę się i sprawia mi to ogromną frajdę. Zastąpiło nawet po części moje największe hobby - książki. Teraz dzielę wolny czas pomiędzy te dwie sprawy. A co po za tym? Mam na imię Justyna, mam 22 lata, jestem na 4 roku studiów. Interesuję się psychologią i teologią. Zamiłowanie do robótek jest w mojej rodzinie dziedziczne (choć u mnie objawiło się późno ), bo mama i babcia robią na drutach, szydełkują i szyją, a prababcia jest mistrzem szydełka i za 60 lat chcę być taka jak ona.
Mam nadzieję, że dzięki Wam będę się motywować i rozwijać.
Pozdrawiam serdecznie.
summer21 - Pią 26 Paź, 2007 15:21
Witam i ja Ciebie w Naszym gronie. Jest mi niezmiernie miło że lubisz to co my
dom_Klary - Pią 26 Paź, 2007 16:14
Kochana, miej swoje 22 lata i nie myśl o tym jaka będziesz za 60 lat.Bądź sobą, a z nami się nie zestarzejesz.My to jak woda życia- dodajemy tylko młodości i dostarczamy uciech, wszelkiego zresztą rodzaju, a więc teolog nam się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo przyda Witaj wśród nas
grzewa - Pią 26 Paź, 2007 16:20
Witaj wśród nas.
viburnum - Pią 26 Paź, 2007 17:11
Witaj wśród nas i koniecznie pochwal się swoimi pracami!!!
Halkuk - Pią 26 Paź, 2007 18:25
Adie, witaj wśród nas Wg mnie wcale późno nie zaczęłaś - ja dopiero od 3 lat szydełkuję a jestem duuużo starsza od Ciebie
Bet - Sob 27 Paź, 2007 06:28
Wiataj w naszym gronie
Adie - Sob 27 Paź, 2007 10:08
| viburnum napisał/a: | | Witaj wśród nas i koniecznie pochwal się swoimi pracami!!! |
Obiecuję, że się pochwalę, jak w końcu zrobię coś, co będzie miało więcej niż ręce i nogi. A tymczasem oglądam Wasze prace i już sobie marzę, jakie cudeńka będę niedługo robić.
maranta - Sob 27 Paź, 2007 11:38
Ja również witam serdecznie nową forumową koleżankę
Kissa - Sob 27 Paź, 2007 21:42
witaj, witaj ja jak tu zaglądnełam odnowiłam znajomość z szydełkiem, tak mi się spodobały prace forumowiczek... i też sobie marzę, co ja to nie wydziergam
alicja11 - Nie 28 Paź, 2007 22:06
Adie, witaj ,witaj
Zosia32 - Śro 14 Lis, 2007 10:05
Justyna witaj serdecznie
Pozdrowienia
|
|
|