To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam!

Susan - Pon 19 Lis, 2007 15:11
Temat postu: Witam!
Witam serdecznie Wszystkich Forumowiczów! Oko mi zbielało jak weszłam po raz pierwszy na to Forum i dlatego dopiero teraz sie witam... musiałam ochłonąć oczoplas Piękności niesamowite tu są! Pokazała mi to forum Kissa, z którą dziergamy wytrwale krzyzyki. Mozna powiedzieć , ze dziergałysmy, bo teraz to juz niestety czas przeszły i kazda dzierga osobno placzek (wyprowadziłam sie do innego miasta). Do tej pory byłam przekonana, ze dziergamy piękne rzeczy... ale jak tu weszłam stwierdziłam, ze gdzie ja tu kopciuszek jeden przyleze z tymi wypocinami ... Z tej rozpaczy zaczęłam popełniać szydełkowe aniołki. No i wciągnęły mnie frywolitki, których wytrwale sie ucze ( a idą mi jak krew z nosa, głównie z powodu braku czasu...). Ale nic to. Kiedys może wam pokażę... szalony
Kissa - Pon 19 Lis, 2007 15:20

Witamy Witamy cmoknięcie a nie mówiłam, żę oko Ci zbieleje i strona Cię wciągnie?? ja nie mam nawet czasu odpisywać na posty bo ciągle przeglądam te cudności, godziny mijaja a ja coraz bardziej od blasku prac ślepnę i choruję żeby choć troszkę podobne zrobic!! a dziecko leży odłogiem....gdzie tam leży...biega i rządzi!! rotfl
Jak ja pokazalam częśc moich prac to i Ty swoje pokażesz, koniecznie!! bo piękne i masa ich, niech świat zakreconych dziergających ludzi je zobaczy Smile cool

maranta - Pon 19 Lis, 2007 16:18

Susan, witam serdecznie cmoknięcie

Kissa napisał/a:
Jak ja pokazalam częśc moich prac to i Ty swoje pokażesz, koniecznie!! bo piękne i masa ich, niech świat zakreconych dziergających ludzi je zobaczy

Kissa dobrze gada wesoło mi podpisuję się wszystkimi łapkami hopla

Halkuk - Pon 19 Lis, 2007 16:30

Susan, witaj , witaj i koniecznie się chwal ! love kwiatek dla ciebie love
Elżbieta P. - Pon 19 Lis, 2007 18:36

witaj radocha i chwal się czym możesz wesoło mi
grzewa - Pon 19 Lis, 2007 18:47

Witaj susan. cmoknięcie
Susan - Pon 19 Lis, 2007 19:09

Pochwalę się na pewno, ale najwcześniej w weekend, ponieważ cierpię na chroniczny brak czasu.

Maranto jestem naprawdę pod wrażeniem nie tylko Twoich prac, ale i tej strony. Jest naprawdę wartościowa! Poruszasz wiele ciekawych tematów, nie tylko dzierganych, czym udowadniasz, ze ci co dziergają mogą mieć szerokie horyzonty. Chwała ci za to! No i chyba nie przypuszczałaś, ze strona rozrośnie się do takich rozmiarów!

Dziewczyny (i nie tylko) piękne prace! normalnie brakuje mi słów! Narazie tylko chłonę, ale niedługo coś podziałam. Dziekuję Wam bardzo za ciepłe przyjęcie! love

viburnum - Pon 19 Lis, 2007 19:12

Witaj Susan cmoknięcie cmok cmoknięcie cmok cmoknięcie Fajnie że się nam rodzinka rozrasta hahahihi
elza74 - Wto 20 Lis, 2007 01:18

cmok witam cmoknięcie
elka65 - Wto 20 Lis, 2007 11:16

Susan, kwiatek dla ciebie
I ja ciebie witam cieplutko.

małgośka - Wto 20 Lis, 2007 14:37

Witaj Susan i pokaż te swoje cudności kwiatek dla ciebie

love

wiesia_33 - Wto 20 Lis, 2007 21:44

Susan witaj cieplutko cmok
Bet - Śro 21 Lis, 2007 05:19

cmoknięcie cmoknięcie witam i ja cmoknięcie cmoknięcie