Pogaduchy - Znajomi ze szkoły :-)
iwi - Sob 24 Lis, 2007 15:45 Temat postu: Znajomi ze szkoły :-) Hej!
Ostatnio przepadłam tu:
http://nasza-klasa.pl/
Znacie?
Można tam znaleźć znajomych ze szkoły podstawowej, liceum, studiów, nawet z przedszkola.
Odnowić przyjaźnie i zapomniane znajomości. Nowe też nawiązać...
betichw - Sob 24 Lis, 2007 20:28
swietna stronka, tez tam sie zapisalam dosc dawno juz
maranta - Sob 24 Lis, 2007 23:12
Dziękuję za stronkę
Dziś się zarejestrowałam i już odnowiłam kilka znajomości po wieleeeelu latach
kabyr - Nie 25 Lis, 2007 01:12
Też znam tę stronkę.
Bet - Nie 25 Lis, 2007 05:20
zarejestrowałam się tam już dość dawno
znalazłam znajomych z którymi nie rozmwiałam 20+ lat super sprawa
jest jeszcze jedna Ciekawa strona
www.moikrewni.pl
mozna tam budować drzewa genealogiczne tez sprawa rewelacyjna
Halkuk - Nie 25 Lis, 2007 12:05
Stronka świetna
Jasieńka - Nie 25 Lis, 2007 12:44
ja też juz tam jestem
strona ciekawa no i męża też tam wpisałam
Violetta21 - Nie 25 Lis, 2007 16:48 Temat postu: Znajomi ze szkoły :-) Stronka jest rewelacyjna znalazłam znajomych z podstawówki
malgosp - Śro 28 Lis, 2007 11:49
ja też sie tam zarejestrowałam,sa znajomi z podstawóaki, których od jej skończenia nie widziałam
iwi - Śro 28 Lis, 2007 22:38
Bet dzięki za namiary! Ta stronka też jest super!
A powiem wam coś. Dzięki naszej klasie poznałam osobę, która "za panny" miała to samo nazwisko i też ma na imię Iwona. Mieszkamy od siebie w odległości 500 metrów.
A co najśmieszniejsze-nasi synowie chodzili do tego samego przedszkola i na pewno znamy się z widzenia.
I myśmy się znalazły przez internet!?
dom_Klary - Pon 03 Gru, 2007 08:58
Super strona, ale serwery pękają, ma nadzieję, że to się wnet ustabilizuje, bo właśnie odnalazłam kolegów i nie mogę powrócic w ukochane mury szkolnych westchnień,ale fajnie. Ciekawe, co u nich słychac?
Hala72 - Nie 06 Sty, 2008 00:47
tak strona jest rewelacyjna,jak to sie ludzie zmienili po 20 latach
wiesia_33 - Nie 06 Sty, 2008 00:56
nasza klasa heh,świetna stronka.Można faktycznie odnaleźć ludzi, z którymi nie było kontaktu przez wiele lat
dom_Klary - Nie 06 Sty, 2008 17:03
Ja jestem szczęśliwa, znalazłam kumpli.Mamy we wrześniu spotkanie, organizowane przez szkołę.Musi to tyle czasu trwać, bo coś w kraju nas niewielu.Wszyscy gdzieś w świecie, Antypody, Kanada , Australia, nawet Izrael. .Ale organizujemy się, jeszcze tylko musimy paru znaleźc , coby stara gwardia szkoły wyglądała jak należy.Wyrośliśmy na ludzi, zawdzięczamy to w części szkółce, która dostarczyła nam moc wzruszeń i wspomnień.Pozdrawiam
kuela - Nie 06 Sty, 2008 17:06
Nom - teraz wiem dlaczego ta stronka tak wolno chodzi też tam buszuję
maranta - Pon 07 Sty, 2008 18:49
Ja też do regularnego buszowania się przyznaję.
Znajomych mam sporo, bo tak się złożyło, że wiele klas zaliczyłam
Najpierw w podstawówce rozwalili naszą klasę "e", bo była nas malutka grupka i na dwa ostatnie lata porozdzielali nas do pozostałych czterech klas.
Później różne perypetie zdrowotne i w wyniku tego roczne zwolnienie lekarskie, taki urlop zdrowotny.
Dzięki temu mam sporo starych znajomości do odnowienia (w sumie dwie klasy w podstawówce i trzy w liceum)
Dziwne tylko, że mnie jeszcze pamiętają, bo np. w maturalnej klasie z powodu zdrowia obecna byłam w sumie tylko przez 2 miesiące w szkole- reszta to zwolnienia, jednak i tak sie cieszę, bo wisiało wtedy nade mną nauczanie eksternistyczne.
Miałam mądrego wychowawcę, powiedział- Ania, nie przejmuj się, przychodź kiedy tylko dasz rade i tak sobie z nauką poradzisz
kuela - Pon 07 Sty, 2008 18:52
Jesteś fajna dziewczyna i trudno byłoby Ciebie zapomnieć .
dom_Klary - Wto 08 Sty, 2008 09:17
Dziewczyny, moje dziecię doniosło mi uprzejmie, z że powstał nowy portal "moja cela".Stwierdził, że jeżeli nie odnajdę kogoś w Mojej klasie, to go na pewno trafię w mojej celi.Tam też jest fajnie.Syncio się mści za moje buszowanie w szkołach i o ilość odnalezionych przyjaciół. Moje klasa przenosi się na nowy serwer, ciekawe, czy zniknie połowa danych?To by było straszne
Madzia - Sob 19 Sty, 2008 15:56
Wiecie co, dzięki "naszej klasie" odnalazłam korespondencyjnego przyjaciela. Poznaliśmy się ok 20 lat temu, w pewnym momencie kontakt nam się urwał. Oboje nie posiadamy się z radości, tym bardziej, że teraz pierwszy raz zobaczyliśmy jak wyglądamy.
Asieńka - Śro 27 Lut, 2008 18:15
Fajna stronka, odnalazłam dzięki niej wielu znajomych, nie tylko ze szkoły, a nawet tych z którymi pisałam kiedyś listy. Dzięki tej stronce odnalazłam też moją kuzynkę z która nie miała kontaktu około 11 lat oraz odnalazłam moją rodzinę o której nie wiedziałam, że istnieje, normalnie szok.
Jolmira - Czw 01 Maj, 2008 21:30
Moja najlepsza stronka ostatnio oprócz oczywiście Maranty i Montignaca
luna19 - Czw 01 Maj, 2008 21:57
ja tez tam czesto bywam... i niesamowite jest to ze odnajduje sie tyle ludzi o ktorych sie dawno zapomniało..
jola373 - Pią 02 Maj, 2008 11:32
Też cieszę się, że jest ta stronka. Po 15 latach mam dzięki niej kontakt z bratem ciotecznym mieszkającym w Stanach, odnaleźli mnie koledzy ze szczenięcych lat (po 30 latach!), fajnie na nich popatrzec jak się zmienili, a także dowartościowac się, że ja lepiej od nich wyglądam (hihihi)
dom_Klary - Sob 03 Maj, 2008 08:26
A mnie odnaleźli moi dawni uczniowie, myślałam, że mi nawrzucają, a oni mnie kochają :wesolek:
Halkuk - Sob 03 Maj, 2008 15:11
| dom_Klary napisał/a: | | A mnie odnaleźli moi dawni uczniowie, myślałam, że mi nawrzucają, a oni mnie kochają wesolek |
A czyż mógłby Cię ktoś nie kochać Chyba nie ! Więc się nie dziw im
Ja też dzięki tej stronce spotkałam się już z cudowną dziewczyną z czasów szkolnych . Nasz kontakt po szkole się urwał Takie czasy były , nie to co teraz - komórki , komputery itp . Opowiadaniom nie było końca , cudne są takie spotkania ! Tyle że aby nadrobić tyle lat trzeba by dużo więcej czasu a nie kilka godzin Kilka dni temu została babcią , jest w tej chwili za granicą , ale jak tylko wróci to planujemy kolejne spotkania Oczywiście dostałam już zdjęcia maleństwa - ślicznej wnuczki Madzi ze szczęśliwą babcią
Moja klasa z podstawówki też planuje spotkanie , większa część jest jednak za granicą i nie wiadomo jeszcze jak nam to wyjdzie . We wrześniu się okaże
Jak cudnie jest mieć komputer :wesolek: No nie - bez komputera nie miałabym też i Was !
|
|
|