To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - chwalimy się - Decu elkaj

elka j. - Pon 17 Gru, 2007 19:13
Temat postu: Decu elkaj
Witam serdecznie, bardzo dziękuję za głosy w konkursie cmoknięcie Czas najwyższy po ponad dwóch latach "w podziemiu forum" coś pokazać. Decu zajmuję się stosunkowo krótko. Nie radzę sobie za bardzo z technicznymi sprawami, mam nadzieję, że uda mi się zamieścić fotki. Fotki trochę przekłamane, w rzeczywistości kolory są żywsze.
Na razie kilka bombek

avenitta - Pon 17 Gru, 2007 19:24

Sper że pokazałaś swoje bombki, bo są super cool cool
Lacrima - Pon 17 Gru, 2007 19:50

Nareszcie super że jesteś z nami. Ja miałam szczęscie widzieć jej sliczne prace w realu. Poczekajcie a zobaczycie cudeńka na drutach i szydełku.
Zegar bardzo mi sie podoba
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

elka j. - Pon 17 Gru, 2007 21:40

Dzięki Avenitta, dzięki Marzenka, okazuje się, że to nie boli kwiatek dla ciebie Nie potrafię robić ładnych zdjęć, będę próbować. No to jeszcze troszkę bombek

I bombki w opakowaniu

Jasieńka - Pon 17 Gru, 2007 21:48

bombki są prześliczne brawo brawo
_ulcia - Pon 17 Gru, 2007 22:07

hmm cudowne prace, zazdroszczę umiejętności brawo brawo brawo
wiesia_33 - Pon 17 Gru, 2007 22:34

śliczne bombki brawo brawo brawo
elka j. - Wto 18 Gru, 2007 00:02

Dziewczyny, przyjemnie czytać takie miłe słowa cmoknięcie
To mój konkursowy zegar

elka j. - Wto 18 Gru, 2007 00:03

i klucznik
nula - Wto 18 Gru, 2007 00:51

elka j., Te bombki są po prostu wspaniałe !!! Dla mnie decu to po prostu czarna magia.
Ile razy oglądam to nie mogę się nadziwić jak można robić takie cudeńka !!!
brawo brawo brawo brawo brawo

Lacrima - Wto 18 Gru, 2007 06:44

Najbardzie mnie denerwuje w decu ze fotki nie oddaja całego piekna pracy ten klucznik jest cudny na żywo taki delikatny tło pod cytrynkami jest super!
cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

małgośka - Wto 18 Gru, 2007 08:25

Przepiękne parce. Obiecaj, że już nie będziesz się ukrywać o pokażesz swoje prace.
Ja mam nadzieję, że też kiedyś uda mi się nauczyć decu. cool brawo brawo love

grzewa - Wto 18 Gru, 2007 10:09

Cudowności. brawo brawo brawo
olusia_ - Wto 18 Gru, 2007 11:02

jestem pod wrazeniem bombeczek Smile kurka... ja jeszcze do takiej swietnosci nie doszlam... boje sie ze serwetka bedzie mi sie tak zalamywac ze predzej potluke te bombki niz cos na nich nakleje... cudenka... pozdrawiam
Jarka - Wto 18 Gru, 2007 14:06

elka j. - Wto 18 Gru, 2007 22:59

Szydełko, Ulcia, Wiesia, Nula, Małgośka, Grzewa, Olusia, Jarka - wielkie dzięki cmoknięcie
Marzenko, jak wiesz, nie jestem mistrzem fotografii.

Nula - dla mnie do niedawna tez była to czarna magia, teraz jest mniej czarna;) ale wciąż się uczę

Małgośka - coś niecoś jeszcze pokażę, ale muszę porobić fotki, no i następne bombki są na warsztacie, tylko czasu coraz mniej przed Świętami

Olusia - nie ma się czego bać, najlepiej spróbować na jakiejś starej bombce, moja pierwsza nie nadaje się do pokazania;) służy mi do eksperymentów:) ja też się bałam serwetek na bombkach,

elka j. - Wto 18 Gru, 2007 23:42

Decoupażowe drzwi w szafkach kuchennych

elka j. - Wto 18 Gru, 2007 23:51

Segregatory na szpargały i wśród szparagałów;)

Zosia32 - Śro 19 Gru, 2007 09:36

Elkaj Twoje prace są bardzo piękne wszystkie mi się podobają ,gratuluje
pracy konkursowej zegar wspaniały uklon brawo
Pozdrowienia wesoło mi

maranta - Śro 19 Gru, 2007 15:27

Prace cudne, w drzwiczkach kuchennych szafek wprost się zakochałam brawo brawo brawo
Jarka - Śro 19 Gru, 2007 17:01

cool brawo hopla hopla hopla cool brawo
Violetta21 - Czw 20 Gru, 2007 08:50
Temat postu: Prace elkaj
Ela śliczne rzeczy cool brawo brawo przynajmniej mogę oko nacieszyć bo sama nie mam czasu na nic oooo nieee okres pred świętami dla handlowców jest straszny placzek
buziaczek - Czw 20 Gru, 2007 09:32

elka j., przepiękne drzwiczki w szafce -rewelacja , segregatory również piękne brawo cool
amazonka - Czw 20 Gru, 2007 14:23

Elu przejrzałam wszystkie twoje prace,piękne .Dla mnie nr 1 to segregatory bardzo ciekawa kompozycja.Wielkie brawa brawo
elka j. - Pią 21 Gru, 2007 22:44

Zosiu, Maranto, Jarko, Violu, Buziaczku, Amazonko - ślicznie Wam dziękuję, takie miłe słowa cudownie poprawiają humor kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Papier, ktory na drzwiczkach jest w tle znalazła Lacrima, to papier uzywany do ozdabiania bukietów (coś w rodzaju flizeliny), a ja go wykorzystałam w taki właśnie sposób

Amazonko - znam Twoje prace z Kaiemu, "śledzę" je od samego początku, są bardzo ładne cool cool
często zaglądam na Kaiem, po oglądaniu prac forumek Kaiemowych można się nabawić niezłych kompleksów