Poznajmy się - Essa przedstawia sie:-)
essa - Czw 27 Gru, 2007 12:26 Temat postu: Essa przedstawia sie:-) Dluga i skomplikowana droga wirtualna doprowadzila mnie do tutejszego forum i...zostalam. Bardzo mi sie tutaj podoba...moje duze uznanie
Mam na imie Estera, kilka dni temu skonczylam 47 lat, i jestem mama czterech synow.
Robotki reczne towarzysza mi juz od dziecinstwa. Najpierw nauczylam sie szydelkowac i dziergac, potem doszedl do tego haft krzyzykowy. Osiem lat temu odkrylam patchwork jako moja wielka namietnosc. Poza tym od dwoch lat robie mydelka i kosmetyki naturalne. Jest jeszcze wiele innych rzeczy, ktorych chetnie bym sie nauczyla, ale dzien troche za krotki...
Pozdrawiam wszystkich goraco!
Essa
LucynaM - Czw 27 Gru, 2007 12:27
Witaj i chwal się pracami
wiesia_33 - Czw 27 Gru, 2007 12:29
essa witaj
małgośka - Czw 27 Gru, 2007 13:41
Witaj! Czekamy na Twoje prace
wienia - Czw 27 Gru, 2007 14:04
Prawie jestem w Twoim wieku , a więc szczególnie cię witam i czekamy na twoje dzieła.
Zosia32 - Czw 27 Gru, 2007 14:16
Essa witaj serdecznie na forum ,czuj się tu dobrze i pokaż nam co pięknego
zrobiłaś ,bardzo jestem ciekawa
Pozdrowienia
Bet - Czw 27 Gru, 2007 15:08
essa - Czw 27 Gru, 2007 16:49
Dziekuje za mile powitanie:-)
Bardzo chetnie pokaze wam moje prace, bo kto nie lubi sie chwalic
Wiele ich powstalo podczas mojej "kariery" robotkowej, ale niestety dopiero od niedawna zaczelam je fotografowac. Wiekszosc to byly prezenty dla rodziny blizszej i dalszej, przyjaciol i znajomych...dlatego niewiele bedzie ich do pokazania, bo rozwiane po "swiecie"...
Musze jeszcze tylko sie zorientowac, gdzie umiescic ta garstke zdjec...?
Pozdrawiam
Essa
alicja11 - Czw 27 Gru, 2007 20:37
essa, witam
Kissa - Czw 27 Gru, 2007 21:54
essa, witaj
joana - Czw 27 Gru, 2007 22:09
Witaj. Dobrze trafiłaś. To wspaniałe Forum. Dużo można sie nauczyć, a i sami (bo i 1 "pan" jest z nami) mili i uczynni ludzie
grzewa - Pią 28 Gru, 2007 00:18
Witaj
buziaczek - Pią 28 Gru, 2007 09:51
witaj na wspaniałym forum miłego przeglądania i czekamy na twoje prace
dota72 - Pią 28 Gru, 2007 10:25
Witaj Estero .
bjanna - Pią 28 Gru, 2007 11:37
essa, witaj
| essa napisał/a: | | robie mydelka i kosmetyki naturalne | napisz i pokaż coś więcej, bo bardzo mnie to zaciekawiło
essa - Pią 28 Gru, 2007 13:30
Jeszcze raz serdecznie dziekuje za mile przyjecie do Waszego grona :calusek:
Oto kilka moich prac:
haft krzyzykowy
oraz
patchwork
i
mydelka
Przepraszam, ze wszystko troche pomieszane , w przyslosci postaram sie umiescic moje zdjecia w fotosiku
Zycze Wszystkim jeszcze przyjemnego dnia!
Essa
karmelek - Pią 28 Gru, 2007 14:14
essa, Twoje krzyżyki są śliczne, a patchworki i mydełka... POWALAJąCE
Madzia - Pią 28 Gru, 2007 15:31
Essa błagam rzuć to wszystko na fotosik, bo tak nie da się normalnie oglądać, ja tylko zerknęłam, tam są jakieś niesamowite cuda!!!!!!!!!!!!! Tutaj jeszcze mydełek nie było.
SoWa - Pią 28 Gru, 2007 16:05
Witaj serdecznie , Pasjonatko!!!
nula - Pią 28 Gru, 2007 20:26
essa, Oj jak fajnie, że tu trafiłaś. Widzę, że też jesteś z tych "zakręconych wielokierunkowo".
Koniecznie wrzuć zdjęcia na fotosik i pokaż je w odpowiednich tematach (hafty, patchwork itd.)
Wszystkie prace, które pokazałaś są świetne
Bargello wprost cudowne, a o mydełka to Cię pewnie będziemy zamęczać bo faktycznie czegoś takiego tu jeszcze nie było.
essa - Pią 28 Gru, 2007 21:45
Dziekuje Wam bardzo za pochwaly, ciesze sie, ze moje prace sie podobaja
| nula napisał/a: |
Koniecznie wrzuć zdjęcia na fotosik i pokaż je w odpowiednich tematach (hafty, patchwork itd.) |
Oj, wiedzialam, ze robie cos nieprawidlowo
W fotosiku jestem juz zarejestrowana, musze jeszcze tylko przebrnac przez 6 lekcji wskazowek
zycze wszystkim milgo wieczoru
Essa
nula - Pią 28 Gru, 2007 22:00
essa, - spokojnie , tu po prostu nie każdy zagląda. Chodziło mi o to żeby Twoje prace było łatwiej znaleźć.
A z fotosikiem na pewno sobie poradzisz !!!
Pozdrawiam serdecznie
bjanna - Sob 29 Gru, 2007 12:40
essa, wszystkie prace zachwycające i ponawiam prośbę o tajniki tworzenia mydełek, może założysz osobny temat mydełek?
essa - Sob 29 Gru, 2007 20:03
| bjanna napisał/a: | i ponawiam prośbę o tajniki tworzenia mydełek, może założysz osobny temat mydełek?  |
Bardzo chetnie, bjanna Ciesze sie, ze Cie to zainteresowalo
W zwiaku z tym, ze jest to dosc obszerny temat, rozwine go po Nowym Roku; bede miala troche wiecej czasu...
Na poczatek pare podstawowych informacji: mydla naturalne
...bedzie mi latwiej zaczac...
Przyjemnej lektury
zyczy Essa
bjanna - Sob 29 Gru, 2007 20:59
essa, wielkie dzięki, zaczekam
|
|
|