To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poszukuję - misie Tatty Teddy

Nicky - Pią 28 Gru, 2007 17:19
Temat postu: misie Tatty Teddy
Szukam od dłuższego czasu misiów Tatty Taddy, a raczej ich schematow.
Znalazłam a raczej dostałam link od pewnej Pani do tej stronki http://picasaweb.google.pl/harpatkaa/TattyTeddy

bardzo fajna tylko ze po wydrukowaniu tego zamazuja sie wzorki w krateczkach i nie umiem odszyfrowac ktory jest jaki. hmm hmm

Może któraś z Pań pomoże....... Razz

To mój mail iwona232@interia.pl

Bet - Pią 28 Gru, 2007 18:10

Kompletnie nie wiem o co chodzi z tymi schematami ja drunkęłam jeden i jest oki
może akurat to inny Cie interseuje
ale wydaje mni się że te są akurat fafantastycznej jakości
ściągnij schemat wstaw później do Worda i wtedy drukuj ja tak zrobiłam i jest oki

Nicky - Pią 28 Gru, 2007 21:50

To dziwne...ja drukowalam kilka i to wlasnie robilam tak ze wstawiałam do Worda wściekły i wydruki wychodzily taki ze nie widze jakie to sa znaczki placzek
Nicky - Pią 28 Gru, 2007 21:51

a który drukowałaś schemta? wesoło mi
Bet - Sob 29 Gru, 2007 05:15

ten z serduszkami
dżaba - Sob 29 Gru, 2007 07:44

ja nigdy nie kopiuje do worda. klikam na obrazek i gdy się otworzy klikam prawym na maszy, zapisuje obrazek "zapisz obraz jako" w moich dokumentach (moje obrazy). Potem otwieram obrazek "otwórz za pomocą "podgląd obrazów i faksów systemu Windows"-jak nie masz to można zainstalować z internetu, ale nie jestem pewna czy na każdym Windowsie. Jak już tak otworze to mam coś takiego jak "kreator drukowania fotografii" - to chyba też jakieś coś Windowsa- i tak mogę sobie wybrać czy na całej stronie, czy na połowie. Ja drukuje na całej stronie i widać dobrze, chyba że jest złej jakości to jest niewyraźnie.
Lokko niewyrażne Można w Microsoft Photo Editor (powinien być w oprogramowaniu windowsa) wyostrzyć (Narzędzia-Wyostrz).
Ale te z linku są dobre. Spróbuj po kolei każdy zapisać w moich obrazach- tylko musisz każdy po kolei otworzyć

małgośka - Sob 29 Gru, 2007 09:57

Ja robię podobnie jak dżaba, i też nie mam problemów. bye
Nicky - Sob 29 Gru, 2007 15:56

dziekuje bardzo kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

musze sprobowac jeszcze raz hopla

dom_Klary - Wto 01 Sty, 2008 19:14

Spróbuj tam http://www.needleart.pl/index.php
Ja przynajmniej tam mam swoje ukochane wzorki.Pozdrawiam serdecznie

aga w. - Śro 02 Sty, 2008 11:03

Nicky ja właśnie jak chciałam pierwszego TT wyszyć (zaczynałam wtedy haftować i nie miałam pojęcia jak to się schematy drukuje) to wkleiłam do Worda i jakość wydruku była fatalna olaboga tak jak piszesz - żadnych symboli nie można było odczytać bo były jakby zamazane
Jak zrobisz tak jak pisze Dżaba to musi być ok cool oczywiście pod warunkiem, że schemat jest dobrej jakości Wink (co można sprawdzić jak już u siebie zapiszesz na kompie, otworzysz przez "Podgląd obrazów i faksów systemu Windows" i pod obrazkiem klikniesz na "Rozmiar rzeczywisty")

Nicky - Śro 02 Sty, 2008 18:15

DZIĘKUJE WAM WSZYTKIM... kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Nareszcie sie udalo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmok