Pogaduchy - Fenomenalny wpływ netu na pewnego faceta:)))
bea julla - Wto 26 Lut, 2008 17:52 Temat postu: Fenomenalny wpływ netu na pewnego faceta:))) Człowiek kradnie wolne minutki pomiedzy praniem , sprzataniem , gotowaniem a praca na swoje hobby czyli dzierganie i zbieranie magazynowanie.... ton włoczek i kordonków we wszystkich zakamarkach w domu ...... Ukrywa sie trochę by sie swojemu chłopinie nie narazic brakiem obiadu czy niedoprasowana koszulą az do czasu.......zalozenia galerii swoich prac na tym forum
wtedy chłopina zmienia sie w cudownego małzonka... czyta ukradkiem forum...pyta ..chwalą Cie kochanie i nawet obiad sam postanawia przyrządzić niech ukochana kobietka sobie dzierga niech czerpie szczęscie ze swojej pasji..... nawet włoczka na allegro oglada
Ciekawe dlaczego? a tam nieważne dlaczego... niech ten stan trwa wiecznie
szajka - Wto 26 Lut, 2008 18:08
aaahahha no to super
tylko pozazdrościć
moze swojego na jakies przeszkolenie Ci podesle?
bo on to tylko stękał zebym sobie hobby znalazla a jak znalazlam to dalej stęka ze tylko bym dziergala i nie mam czasu przysiasc na kilka dluzszych chwil...
a jak juz sie nameczylam to spojrzal spodełba i bąknął "moze byc"....
bea julla - Wto 26 Lut, 2008 18:30
jak odkryje zasade na jakiej to działa na mojego męża to z radościa się z Toba podzielę ale co do szkolenia to nie mam talentu pedagogicznego
szajka - Wto 26 Lut, 2008 18:40
aahaha no szkoda....
moze i moj sie kiedys przekona
moze zrobie cosik sexi dla niego to zmieni zdanie
bea julla - Wto 26 Lut, 2008 18:47
zrób cos dla siebie jemu moze byc ciut niewygodnie w dzierganych stringach moze nie rozpoznac intencji :wesolek:
szajka - Wto 26 Lut, 2008 18:57
piszac "cosik sexi dla niego" mialam na mysli dla siebie ale zeby on miał radoche
hahaha juz widze go w szydelkowych stringach.... aaahaha
bea julla - Wto 26 Lut, 2008 19:01
wiem wiem tak sobie dywaguje
ja sobie nie wyobrażam
ale spróbuj moze bedzie chociaz wesoło
szajka - Wto 26 Lut, 2008 19:10
taaaa wesolo to napewno bedzie... zapłakałabym sie ze śmiechu chyba
bea julla - Wto 26 Lut, 2008 19:13
:olowek:
|
|
|