Pogaduchy - Wraca zima???
bea julla - Czw 13 Mar, 2008 16:42 Temat postu: Wraca zima??? U mnie przed chwilą padał i nadal pada snieg
Wiosna miała byc a tu taka niespodzianka..
ale jest i dobra wiadomośc . Zanim fotosik dodał fotke do wiadomości znowu swieci słońce
Madzia - Czw 13 Mar, 2008 17:48
To na pewno ostatnie podrygi zimy. U mnie za to wczoraj cały parapet w lodzie, taki grad był, a na dworze huk jakby się wszystko waliło.
bea julla - Czw 13 Mar, 2008 18:25
Wczoraj było spokojnie , tylko wiało strasznie.....ale dziś wiatr hulał az mojego świerka potargał grad i snieg stypał az dudniło a niebo było niemal czarne.
Trwało to zaledwie chwilkę i pojawiła się tęcza.... niestety nie udało mi sie jej sfotografować...
Oby do słonecznej i cieplutkiej wiosny
Madzia - Czw 13 Mar, 2008 18:27
A ja teraz dopiero zobaczyłam, że Ty jesteś z lubelskiego. A skąd?
bea julla - Czw 13 Mar, 2008 18:51
kiedys mieszkałam w Zamościu a teraz na wsi.....koło Hrubieszowa
Madzia - Czw 13 Mar, 2008 20:26
Myślałam, że gdzieś bliżej mnie, a w tamtych okolicach nie bywałam. Ale podobno są to ładne okolice, jakbym się wybierała na wycieczkę to już do kogo mogę się o poradę zwrócić
bea julla - Czw 13 Mar, 2008 20:38
fakt faktem ,że okolica piekna. jak znajde chwile to zrobie pare fotek nad Bugiem.... co prawda to kawałek ode mnie ale czasem tam bywam gwarantuje niezapomniane wrazenia..... :olowek:
Grażyna - Pią 14 Mar, 2008 16:12
"W marcu jak w garncu" a "Kwiecien plecień poprzeplata troche zimy, troche lata".
U mnie wczoraj byla burza, lało jak z cebra, a dzisiaj słoneczko przemiłe swieciło. Idzie ku wiosnie!
szajka - Pią 14 Mar, 2008 16:26
Ja juz nie nadążam z tą pogodą
lepiej niech sie poprawi pogoda przynajmniej na pn wt i sr, bo zamierzam sie przeprowadzac i nie chce mi sie w zimnicy biegac :/
bea julla - Pią 14 Mar, 2008 16:29
jasne ,że do wiosny trzeba te wszystkie nadziergane przez nas ażurki pokazac ja juz sie nie moge doczekac wiosny........ i oczywiście lata
Madzia - Pią 14 Mar, 2008 19:53
Ja jak widzę pąki na drzewach to się lepiej czuję
maranta - Śro 19 Mar, 2008 08:58
Dziś rano wyjrzałam przez okno i...
Będzie piękne Boże Narodzenie tej Wielkanocy
kabyr - Śro 19 Mar, 2008 09:12
U mnie o 5 rano też było biało.
W tej chwili słonko przygrzało i się
śnieg topi.
Madzia - Czw 20 Mar, 2008 14:10
U mnie niestety też biało. Jak słonko się pokaże trochę śniegu stopi ale wciąż pada
bea julla - Czw 20 Mar, 2008 14:32
| Cytat: | | Będzie piękne Boże Narodzenie tej Wielkanocy |
Masz rację.
Dzis wybrałam sie po zakupy , padało zdecydowanie bardziej niz w grudniu
Dobrze ,ze nie sprzedawali choinek bo pewnie bym kupiła
I cały czas pada, co słonko stopi to znowu napada
Grażyna - Czw 20 Mar, 2008 17:27
No i jest smiesznie. Wczoraj o 11-tej powiedziałam dzieciom, że nie wyjdziemy na spacer do ogrodu przedszkolnego, bo pada deszczyk. Minęły 2 godzinki, wyjrzało slońce, zrobiła się pogoda wiosenna. Poszłam z dziecmi na dwór. Wróciliśmy na podwieczorek i okazało sie , że w przeciągu paru minut świat zrobił sie cały biały, zaczął wiac silny wiatr.
Bernadka - Czw 20 Mar, 2008 18:18
a oto moja zima wiosną prawdziwe Boże Narodzenie na Wielkanoc
Madzia - Pon 24 Mar, 2008 12:22
Śmigus-dyngus po lubelsku
Tak sypie, że nie da się tak naprawdę zdjęć robić. Niestety okolice mego domu nie należą do szczególnie urokliwych.
Pozdrawiam!
iwi - Pon 24 Mar, 2008 13:47
U mnie też zima, ale śnieg topi się...
Udało mi się dzisiaj "złapać" dwa zmarzluszki na orzechu przed domem.
|
|
|