Galerie prac użytkowników forum - Irena
Irenka - Śro 16 Kwi, 2008 20:00 Temat postu: Irena Witam serdecznie wszystkie forumowiczki lubiące szydełko i druty. Jestem tu od niedawna i tylko na razie czytam i oglądam ale wreszcie odważyłam sie odezwać. Na szydełku robiłam tylko serwetki ale po obejrzeniu tych wszystkich pięknych prac na forum wzięłam się i za inne rzeczy. Chciałam się pochwalić kilkoma moimi pracami. Mam ich więcej,ale nie są sfotografowane. Liczę na Wasze szczere opinie.
Pozdrawiam ! Irena
Irenka - Pią 25 Kwi, 2008 20:36
To moja ostatnia praca :
Zdjęcia niestety nie najlepszej jakości
Irenka - Pią 09 Maj, 2008 20:17
Ananaski się robią z wielkim trudem, a w międzyczasie wrzucam moje ubiegłoroczne serwetki. Mam nadzieję,że się spodobają ? Pozdrawiam wszystkich
Irenka - Pią 06 Cze, 2008 22:14
Nareszcie dorwałam aparat i mogę pokazać moje ostatnie wypociny.
Irenka - Śro 25 Cze, 2008 20:55
Po dość dużej przerwie na chorobę (okropne gorączkować w czerwcu) nareszcie mogę pokazać coś różowego.
Czy według was mogę się w tym pokazać na ulicy????
Irenka - Czw 03 Lip, 2008 10:45
Chciałam Wam teraz pokazać firanki, które zrobiłam dla koleżanki.( nawet mi się zrymowało). Właśnie dostałam od niej zdjęcia!!
Irenka - Pią 11 Lip, 2008 13:08
Jeszcze raz Wam dziękuję za te miłe opinie!!!
Dzis chodziłam po domu i szukałam prac, które kiedyś tam zrobiłam. Oto one:
Ozdobna taśma w mojej kuchni:
Serwetki:
Narzuta na łóżko córki:
Zdjęcia niestety nie najlepszej jakości i kolory są trochę wyblakłe.Narzuta już tez trochę przeszła, a jeszcze wtedy nie umiałam łączyć elementów i łapałam nitkami, które popuszczały. Ale mam nadzieję, że nie jest tak źle??
Pozdrawiam Wszystkie szydełko i drutomaniaczki!!! :heeej:
|
|
|