To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduszki szydełkowe - Nasze małe radości

Grażyna - Wto 29 Kwi, 2008 14:47
Temat postu: Nasze małe radości
Mam ostatnio mało czasu na dzierganie, bo praca w przedszkolu i na działce mnie absorbuje, ale chciałam sie dzisiaj pochwalic pracą zawodową, a nie szydełkową. A mianowicie chciałam zaprezentowac swoja małą radosc z pojawienia sie w lokalnej telewizji.

Podaję stronę, na ktorej jest filmik o moim przedszkolu i obchodach Dnia Ziemi. W tym filmiku, ta "panienka rozowa" to oczywiscie ja. Widac równiez moje zdolnosci dekoratorskie sceny do tej uroczystosci. Mam nadzieję, że Wam sie spodoba.

http://www.ebelchatow.pl/content/view/4356/170/

Jakośc filmu slaba, ale to nie moja wina. Po kliknieciu na film obraz sie powieksza do wielkosci ekranu.

Halkuk - Wto 29 Kwi, 2008 16:06

Brawo Grażynko cool brawo cool
Piękna rewia , dekoracje , dzieci no i Ty ! radocha
Super Wam to wyszło ! A dzieci jakie zadowolone wesoło mi
Wspaniały filmik ! uklon

alienor - Wto 29 Kwi, 2008 17:15

Grażyna brawo brawo brawo , jak dobrze pracować kiedy lubi sie to co sie robi cool
Elżbieta P. - Wto 29 Kwi, 2008 17:20

Grażynka, było cool świetnie się zaprezentowałaś, pracujesz w fajnym przedszkolu cool
Mamutka - Wto 29 Kwi, 2008 18:28

Grażyna, gratuluję ...wspaniała prezentacja cool
barbara 1 - Wto 29 Kwi, 2008 18:36

Grazynko świetnie się zaprezentowałaś cool cool cool

super Wam to wyszło brawo brawo brawo

maranta - Wto 29 Kwi, 2008 19:16

Ja również gratuluję Grażynko, wypadliście wspaniale brawo brawo brawo
bjanna - Wto 29 Kwi, 2008 19:34

Grażynko ja też gratuluję, takie imprezy, szczególnie z dziećmi to świetna sprawa cool w myśl przysłowia "czym skorupka za młodu nasiąknie........" uklon nie się dzieciaczki uczą od początku jak trzeba szanować środowisko kazanie a wszystko to dzięki takim nauczycielom jak Ty kwiatek dla ciebie brawo
valilina - Wto 29 Kwi, 2008 20:42
Temat postu: BRAWWWWOOOOOOOOOOOOOOO
GRAZYNKO GRATULUJE WIELKIIE BRAWA~~~~!!!!!!!!!!!!!! cool wesoło mi brawo hurrraaa
gabunia66 - Wto 29 Kwi, 2008 22:03

Grażynko,ja równiez szczerze gratuluję całej imprezy,obejrzałam filmik i jestem pod wrażeniem pomysłu i pracy ,którą wykonałyscie .W związku z tym mam dla Ciebie propozycję ,bys przesłała ten filmik do Ekoradia panu Andrzejowi Zalewskiemu.Jest to starszy pan,który kazdego dnia w programie I Polskiego Radia prowadzi niezwykle interesujące ,krótkie pogawędki ,w których prezentuje nie tylko prognozę pogody,ale także porusza bardzo szeroką problematykę bezpieczeństwa ekobiometeorologicznego(to termin uzywany właśnie przez tego pana).Krótko mówiąc bardzo leży mu na sercu problem ekologii.
Gdybys była zainteresowana to podaję adres na który wysyła się fotografie i wszystko co ma związek z ochroną środowiska naturalnego:ekoradio@tlen.pl,zaś strona internetowa to www.niezapominajki.pl

Tak się rozpisałam,a może Ty o tym wszystkim juz wiesz???

Zygfryd Smarzyk - Wto 29 Kwi, 2008 23:50

Brawo Grażynko. Z jaką dumą to oglądałem. Wreszcie znam kogoś z telewizji. Zostań nam Gwiazdą. Z pewnością przygotowanie tego, co widzieliśmy, kosztowało wiele trudu i czasu.
Z tysiącem serdeczności

Bernadka - Śro 30 Kwi, 2008 06:56

Grażynko , wielkie brawa dla Ciebie , jak to miło patrzeć że ktoś pracuje z taką chęcią i sprawia mu to tyle radości brawo brawo brawo brawo kwiatek dla ciebie
mariola65 - Śro 30 Kwi, 2008 09:10

Gratulacje pięknie wyglądaliscie ty i dzieci cudowne jest to ze wiedzą o czym mówią cool cool cool cool cool
Pani Mama - Śro 30 Kwi, 2008 09:15

Grażynko jesteś Wielka cool cool cool cool
mala100gosia - Śro 30 Kwi, 2008 10:18

Świetnie : ) gratuluje Smile brawo
Jarka - Czw 01 Maj, 2008 09:25

Pani Mama napisał/a:
Grażynko jesteś Wielka
cool cool cool

ZGADZAM SIĘ !!! WIEM ILE TO PRACY CIĘ KOSZTOWAŁO, ALE EFEKT MÓWI SAM ZA SIEBIE. a JESZCZE JAK WIDZISZ RADOŚĆ NA BUZIACH DZIECI TO JEST NAJWIĘKSZA ZAPŁATA ZA TRUD I WYSIŁEK

jola373 - Czw 01 Maj, 2008 10:41

Grażyna, brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Widac, że jesteś nie tylko pasjonatką szydełka, ale kreatywnym, pełnym poświęcenia nauczycielem cool ! Oby wszyscy tacy byli - świat byłby lepszy i piękniejszy, bo to co zaszczepimy w dzieciech, zaowocuje w ich dorosłym życiu. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

szajajaba - Pią 02 Maj, 2008 10:49

Gratuluję sukcesu koleżance po fachu Smile To strasznie miłe, kiedy ktoś tak ciężką pracę doceni Smile
Grażyna - Sob 03 Maj, 2008 19:21

Dziekuję, dziekuję cmoknięcie

Nie odzywałam sie do tej pory, bo rozłożyła mnie angina. Cieszę się, że wam się moje wystapienie podoba. Mam nadzieję, że w tym miejscu jeszcze ktoś inny opisze swoje małe radosci. cmoknięcie

zona_shreka - Nie 04 Maj, 2008 17:11

Super film Wink Bardzo fajnie dzieci zaangażowały się w tą zabawE. Teraz moja trzyletnia corka od wrzesnia pojdzie do przedszkola i mam nadzieję , ze bedzie miala tak świetne wychowawczynie ja Ty ! Pozdrawiam cieplutko sztrikuję
Grażyna - Pon 30 Cze, 2008 14:54

Matura, matura, matura!!!!!!!!!!!11

Tak, dzisiaj sie bardzo cieszę, bo moje dziecko zdało maturę. hopla Jeden problem z glowy, no a teraz...kolejny na głowie....studia!!!!!!!!

Kto jeszcze sie cieszy z sukcesu swojego dziecka? A moze sa tegoroczne maturzystki na forum?

bjanna - Pon 30 Cze, 2008 15:18

Grażynko gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
a moja córcia dostała się do wymarzonego technikum hopla

Grażyna - Pon 30 Cze, 2008 15:59

To tez gratuluję, bo obecnie to niezły wyczyn zdobyc odpowiednia ilosc punktów. cmoknięcie
Halkuk - Pon 30 Cze, 2008 16:41

Grażyna, Bjanna, gratuluję ! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
mala100gosia - Pon 30 Cze, 2008 18:22

ok to i ja ise pochwale Smile zdałam mature i to całkiem dobrze a teraz problem - studia i pot em lokum w krakowie Smile wesoło mi