Biżuteria - Pandora i biżuteria
Pandora - Wto 20 Maj, 2008 21:23 Temat postu: Pandora i biżuteria Zabierałam się do nich bardzo długo i zawsze jakoś brakło mi odwagi, aż wreszcie koraliki mnie skusiły. Nie są idealne. Od razu widać, że pierwszy raz robiłam kolczyki. Już na początku powyginałam szpilki i nie mogłam ich wyprostować. Nie mam jeszcze profesjonalnych narzędzi i niestety brak mi umiejętności , ale mam nadzieję, że w krótkim czasie to nadrobię.
Krulik - Wto 20 Maj, 2008 21:31
Pandora, fajne bursztyniaki:D idealne na lato będą
Czekam na następne:D
Bernadka - Śro 21 Maj, 2008 06:54
bardzo ładne , czekam na kolejne
Zosia32 - Śro 21 Maj, 2008 10:33
Pandora świetne kolczyki coś mi sie wydaje że nie ostatni raz Cię chwale
i że za niedługo zrobisz coś jeszcze
Violetta21 - Śro 21 Maj, 2008 13:58 Temat postu: Moje pierwsze kolczyki Pandora są bardzo ładne
Halkuk - Czw 22 Maj, 2008 15:37
Śliczne
Pandora - Nie 25 Maj, 2008 21:51
Zamiast kolczyków tym razem zrobiłam koraliki. I szczerze mówiąc jestem sto razy bardziej zadowolona z efektu.
Nad kolczykami do kompletu nadal pracuje.
Bet - Pon 26 Maj, 2008 05:34
śliczne
Violetta21 - Pon 26 Maj, 2008 21:13 Temat postu: Moje pierwsze kolczyki bardzo ładny
Bernadka - Wto 27 Maj, 2008 07:21
Pandora, bardzo bardzo ładne
Martaaaa - Śro 28 Maj, 2008 10:22
Śliczne! Nabrałam ochoty żeby pobawić się koralikami.Gratuluję!
Beata61 - Pią 30 Maj, 2008 20:11
Super
teris - Nie 29 Cze, 2008 20:20
naszyjnik miodzio
Pandora - Wto 22 Lip, 2008 08:59 Temat postu: Pandora i biżuteria Jakiś czas temu pokazywałam swoje pierwsze kolczyki. Od tamtego czasu poprawiłam nieco technikę i powstają kolejne dzieła. Systematycznie będę je pokazywać w tym wątku.
Jako pierwszy będzie komplet z agatu i elementów posrebrzanych.
A na koniec wam powiem, że to wszystko przez Krulika. Oglądając jej prace w głowie słyszałam tylko „ja też tak chcę, ja też tak chcę”. Teraz muszę bardzo pilnować, by dziewczynki nie dobrały mi się do tych moich pudełeczek z koralikami. Już raz musialam je wszystkie zbierać, bo one też chciały nawlekać
makneta - Wto 22 Lip, 2008 09:22
Śliczny komplecik - naszyjnik
Zosia32 - Wto 22 Lip, 2008 10:25
Pandora, śliczne
Krulik - Wto 22 Lip, 2008 11:37
Pandora, śliczny komplet:D Ojej i znów wychodzi że kogoś zaraziłam... na szczęście to choroba nieuleczalna ale nie śmiertelna;P Cieszę się że Cię zainspirowałam całuski!
Ps. Ja synkowi zawsze daję duże korale do układania jak chcę coś przy nim zrobić:D Przekłada je z pudełka do pudełka i na szczęście jeszcze nie wpadł na pomysł z połykaniem i wsadzaniem ich do nosa:P
Violetta21 - Wto 22 Lip, 2008 14:30 Temat postu: Moje pierwsze kolczyki piękny komplecik
Halkuk - Wto 22 Lip, 2008 16:54
Śliczny komplecik
Pandora - Śro 23 Lip, 2008 10:02
Kolejny komplecik a Agatu.
I koraliki dla córki.
Kruliczku, u mnie się nie da nic zrobić przy dziewczynkach, to znaczy starsza chętnie by mi pomogła, ale jak są dwie to zaraz jest wojna o kamyczki. Poza tym Zosia (młodsza) ma zawsze złote pomysły jak można dany koralik, kamyk wykorzystać, tu włożenie do ucha, nosa czy buzi to rzecz normalna. Poza tym koraliki wyjmowałam już z telewizora (sprawdzała czy przejdą przez kratki z tylu), magnetowidu – a może będzie bajka. Konkursy kto dalej rzuci też przerabiałam Po jednym takim doświadczeniu pudelka są pozamykane i schowane na szafę, wyjmuję je albo późnym wieczorem lub jak dziewczyn nie ma.
bjanna - Śro 23 Lip, 2008 12:57
Pandora, śliczne komplety tworzysz
Violetta21 - Śro 23 Lip, 2008 16:47 Temat postu: Pandora i biżuteria śliczny
Krulik - Czw 24 Lip, 2008 00:33
Pandora, znowu śliczności pokazujesz:) pewno córcia zadowolona z naszyjnika:) Czekam na następne:D
A co do dzieciów;) to ja też zwykle robię wieczorami, ale czasem jak przy synusiu robię to nawet daję radę - rozkładam mu pokrywkę od pudełka po butach i do środka kilka pudełeczek z koralikami (takimi co mi nie żal jak gdzieś polecą) i on tak po jednym je układa;D Z taką skupioną miną haha i nawet jak mi się takie maleńie koraliczki rozsypią to on je co do jednego spod szafek wyjmuje i do pudełka chowa - jakieś dziwne to moje dziecko... W tv i komputerze najbardziej lubi guziczki i nie robi z nimi innych eksperymentów.. magnetowidu na szczęście nie mamy;P <--to chyba ulubione przez dzieci użądzenie
Martollini - Pon 28 Lip, 2008 15:48
cudeńka....
Poranna - Pon 28 Lip, 2008 16:41
bardzo mi się podoba ten 'kropelkowy' komplet
|
|
|