Pogaduchy - na poczatek:)
persjanka - Pon 09 Cze, 2008 18:39 Temat postu: na poczatek:) witam dziewczyny..panie...kobiety,,,to forum jest tak bogate,ze poprostu nie wiem gdzie pisac...nie chce ciagnac wpisow w swojej galerii by nie byc posadzonym o podnoszenie tematu...bo w sumie prac poki co nie wklejam bo jakis zastoj..szydelko sie klei do dloni...glowa opada od slonca na biurko...pomijajac juz ,ze paruja szare komorki i jakiws takie zawiesiste sie robia...znow sie rozpisalam:)..dlatego prowadze bloga bo uwielbiam pisac.. ale milo gdy sie pisze i jest mozliwosc wymiany pogladow na biezaco..i wogole jakis dialog..zawsze to ciekawiej gdy wiecej punktow widzenia...no wiec..daje znak,ze jestem..czytam...choc tu tyle czytania,ze jak rano wchodze to nie wiem od czego zaczac..poprostu gubie sie..ale to pewnie kwestia czasu...z czasem bede wiedziala jak jesc to forum duzymi lyzkami ale by sie nie zachlysnac...widze,ze tu wszystkie pieknie dziergacie.. wszystkie macie artystyczne dusze...i pasje...a to chyba najwazniejsze w zyciu przyznac musze... bo to sie docenia gdy sie dzieci odchowa..gdy juz osiagnie sie to co mialo do osiagniecia...ma sie swoje miejsce na ziemi tylko potrzeba je wypelnic..i wlasnie wtedy potrzebne sa pasje...i dziekujmy za to ,ze je mamy..to wzbogaca...rozwija ..pozdrawiam ania
|
|
|