Poznajmy się - chcę powiedzieć dzień dobry
rudzik - Wto 08 Lis, 2005 12:01 Temat postu: chcę powiedzieć dzień dobry Kilka dni temu zupełnie przypadkiem znalazlam to przesympatyczne forum Bardzo się cieszę bo mogę tu znależć to co lubię Bardzo Wam za to dziekuję Na drutach robię już od lat to są chwile które mnie wyciszają pozwalają odpocząć no i zawsze coś tam wyjdzie co też cieszy na szydełku też umiem dłubać ale do tej pory to tylko kilka serwetek mam na swoim dorobku Lubię pracę w ogródku Kocham kwiaty wszystko co ładne oraz dobrą ksiązkę tzn. to co zawiera to forum Nie lubię gotować tym w moim domu zajmuje się mąz ja tylko czasami Za to lubię coś dobrego upiec Nie pracuję zawodowo zajmuję się wychowywaniem 4 dzieciaków i oczywiscie męża Wiek dzieci to: 5 lat-syn(dziecko specjalnej troski) i córki w wieku 10l 15l i16l Przepraszam za błędy ale komputer nie jest moją mocną stroną dopiero się uczę pisać mam nadzieję że mi to się uda i będę mogła klikać sobie zupełnie swobodnie Jeszcee raz witam serdecznie fajnie ze jestescie
barbara 1 - Wto 08 Lis, 2005 12:20
Witaj rudzik na forum.Świetnie,że do nas trafiłaś.
Podziwiam gromadkę dzieciaczków i męża który lubi gotować.Bo mój to nawet wode na herbate przypali
kuela - Wto 08 Lis, 2005 13:01
Witaj w naszym gronie - czuj się dobrze i pochwal się pracami
maranta - Wto 08 Lis, 2005 16:32
Witaj wśród nas Fajnie, że tu jesteście wszyscy... przed chwilą wróciłam od lekarza w okropnym nastroju ale jak tutaj zajrzałam, to mi zaraz nastrój się poprawił
Halkuk - Wto 08 Lis, 2005 16:54
Witaj wśród nas :wesolek:
Pozdrawiam serdecznie - Halina.
dzina - Wto 08 Lis, 2005 17:29
fajnie że jesteś z nami.Pozdrawiam :heeej:
Fantazja - Wto 08 Lis, 2005 18:44
Witaj Rudzik.Miło Cię poznać.
malenkarozyczka - Wto 08 Lis, 2005 19:00
Witam bardzo serdecznie
rudzik - Śro 09 Lis, 2005 14:22 Temat postu: chcę powiedzieć dzień dobry Wielkie dzięki za miłe przyjęcie Bardzo się cieszę że mogę być z Wami. Odnośnie pochwalenia się Wam swoimi pracami to niestety na razie jest to nie do wykonania ponieważ tak jak juz pisałam nie jestem jeszcze z komputerem na ty i to wszystko jest dla mnie zbyt skomplikowane ale postaram się powoli z nim zaprzyjażnić i może kiedyś uda mi się to zrobić Muszę powiedzieć że pisanie idzie mi coraz lepiej i nawet używam do tego dwóch łapek Jestem trochę dumna z siebie myslę że to forum będzie mnie mobilizowało do pracy Jak narazie tylko podziwiam Wasze prace i jestem pod ogromnym wrażeniem te wszystkie aniołki gwiazdki dzwoneczki itp co tu dużo mówić są po prostu suuuuper chyba cas wziąć szydełko i spróbować Ale nie wiem czy dorównam bo to prawdziwe arcydziła... Jeszcze raz wielkie dzięki za to że jesteście :heeej:
|
|
|