To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara1 cz.II

barbara 1 - Pon 06 Paź, 2008 10:22
Temat postu: Prace Barbara1 cz.II
Dzisiaj czapeczkowo beretowy zawrót głowy
kaszkiet w/g mojego pomysłu

Drugi w/g tego schematu

Trzeci taki

nastepny dla maluszka dwu latka w komplecie z szaliczkiem

I dwie czapeczki w tym jedna cienka a druga gruba z szaliczkiem dla trzy latki

co do siatki to się sprzedała jeszcze w tym samym dniu hopla

Gusia - Pon 06 Paź, 2008 10:44

Basiu prześliczne cool cool cool
irenka10 - Pon 06 Paź, 2008 10:46

sliczne bardzo podobaja mi sie te kaszkiety ale jakos nie moge sie zabrac brawo
buziaczek - Pon 06 Paź, 2008 10:51

woooowwwwwww jaki świetny zestaw różnych czapek na chłodne dni cool brawo cool brawo
bean - Pon 06 Paź, 2008 10:55

cool brawo brawo śliczne
barbara 1 napisał/a:
co do siatki to się sprzedała jeszcze w tym samym dniu

I widzisz, nie ma się co martwić na zapas wesoło mi

bjanna - Pon 06 Paź, 2008 13:32

barbara 1 napisał/a:
Dzisiaj czapeczkowo beretowy zawrót głowy
no od oglądania takich ślicznych czapeczek ja też mam zawrót głowy wesoło mi radocha
barbara 1 napisał/a:
co do siatki to się sprzedała jeszcze w tym samym dniu
dla mnie było to oczywiste, bo bardzo fajna bluzeczka i na każdą porę roku cool brawo
gabis - Pon 06 Paź, 2008 15:16

barbara 1, super czapeczki i szaliczki!!!
brawo brawo brawo
bardzo się cieszę, że siateczkowa już poszła (ale tego właśnie się spodziewałam).

Halkuk - Pon 06 Paź, 2008 16:00

Wspaniały "czapeczkowo beretowy zawrót głowy" cool brawo cool
Edytka - Pon 06 Paź, 2008 16:57

Sliczne czapeczki brawo brawo brawo
jola373 - Pon 06 Paź, 2008 17:11

Superowe czapki!!! cool brawo brawo brawo
Jasieńka - Pon 06 Paź, 2008 17:11

ładne czapeczki brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 06 Paź, 2008 17:27

fajne czapki i szaliczki, siateczka z kapturem też fajna, wiedziałam, że szybko ją ktoś kupi cool brawo brawo brawo
elka j. - Pon 06 Paź, 2008 18:06

U Basi nie może byc tylko jedna czapka, ale przynajmniej kilka, a do tego szaliczki Wink wszystko śliczne cool cool cool
Madzia - Pon 06 Paź, 2008 18:08

elka j. napisał/a:
U Basi nie może byc tylko jedna czapka, ale przynajmniej kilka, a do tego szaliczki Wink wszystko śliczne cool cool cool

Dokładnie!!!!!!!!!! wesoło mi
brawo brawo brawo

barbara 1 - Pon 06 Paź, 2008 18:36

elka j. napisał/a:
U Basi nie może byc tylko jedna czapka, ale przynajmniej kilka, a do tego szaliczki Wink wszystko śliczne

bo to jest tak,że jak już zrobię i zawożę na umówione spotkanie do butiku,to zawsze ktoś z ulicy wejdzie i sie zainteresuje i już jest następne zamówienie itd.a,że robię takie puperele bardzo szybko,to sobie moge pozwolić na dziubanie w tzw.miedzyczasie.Obecnie dłubie czarną tunikę,co ma byc zrobiona na koniec pazdziernika,troche to potrwa bo robię szydełkiem 1,3mm.Panczo które zaczęłam dla 3 latki na razie jest w odstawce,bo pani się wystraszyła,że tak szybko chcę jej zrobic,a jeszcze wypłaty nie dostała.Więc mam spokój

Dziekuje dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

reni - Pon 06 Paź, 2008 18:42

wszystko superanckie cool cool cool brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Pon 06 Paź, 2008 18:49

Baśko- patronko górników. Jak Oni ciężko i sprawnie pracujesz. Czapeczki urodne, a moją wdzięczność masz za BARBARAII. hopla
barbara 1 - Pon 06 Paź, 2008 18:53

Bożena- 2000 napisał/a:
a moją wdzięczność masz za BARBARAII. hopla

własnie Bożenka o Tobie i nie tylko pomyslałam.Pomyslę jeszcze nad jakims tematem ze schematami.

Jarka - Wto 07 Paź, 2008 08:11

Super cool cool cool Basiu jak zwykle brawo brawo brawo
Mao - Wto 07 Paź, 2008 09:35

Basia ja już nie wiem co bardziej podziwiać twoje wyroby czy zawrotne tempo hahahihi wszystko ekstra brawo brawo brawo i wołam JESZCZE zebalek bo ciągle mi mało i lubię tu zaglądać Very Happy

A ja na razie powiedzmy ,że leniuchuję najpierw Florka się rozłożyła ( włącznie ze skierowaniem do szpitala) a teraz ja się chyba od niej wirusów nałykałam i zdycham mdleje

barbara 1 - Wto 07 Paź, 2008 10:20

Cytat:
Florka się rozłożyła ( włącznie ze skierowaniem do szpitala) a teraz ja się chyba od niej wirusów nałykałam i zdycham mdleje

Małgosia ja od konca lipca zrobiłam Maćkowi miksturę z czosnku i spirytusu,odpukać w nie malowane jeszcze mi nic nie złapał.Ktoś mi to polecił,nie wierzyłam puknąć się a teraz cała rodzina pije i wszyscy zdrowi.

Trzeba drobniutko pokroić półtorej główki czosnku i zalać ćwiartką spirytusu.Odstawić na całe 10 dni,aż to wszystko zżółknie.Już jest gotowe.Mój Maciek dostaje na łyżkę stołową dosłownie 4,5 kropli i zalewam łyżkę herbatą.Wypija przy zamkniętych dziurkach nosowych.Zacznij od dwóch kropli.Może tak pić przez okł.5 dni,pózniej trzeba zrobić przerwę paru dni i znowu.Dorośli pełna łyzkę wypijają.Macius mówi,że po wypiciu rozgrzewa go w klatce piersiowej.Małgosia coś w tym jest.W zerówce dzieci chorują,ostatnio z 26 dzieci było tylko 9 szt.Czyli wirusy Macka sie nie czepiają.Polecam bardzo sprawdzone .

Violetta21 - Wto 07 Paź, 2008 12:52
Temat postu: Prace Barbara1 cz.II
Basia widzę że stworzyłaś drugą galerię hopla
super te kaszkieciki hopla radocha brawo

Beata T - Wto 07 Paź, 2008 17:32

Świetne czapeczki a daszki jak się robi .....
barbara 1 napisał/a:

własnie Bożenka o Tobie i nie tylko pomyslałam.Pomyslę jeszcze nad jakims tematem ze schematami.

Basiu pomyśl bo schemaciki pod krojów w ubrankach to nie lada sztuka dla początkujących , czytam przeglądam i jakoś nie mogą połapać jak to robić była bym bardzo wdzięczna uklon

Madzia - Wto 07 Paź, 2008 18:23

barbara 1 napisał/a:
pani się wystraszyła,że tak szybko chcę jej zrobic

Cała Baśka!!!!!!!!! hahahihi

barbara 1 - Wto 07 Paź, 2008 21:29

Beata T napisał/a:
Świetne czapeczki a daszki jak się robi .....

jak bde robić nastepny,to pokaże
Beata T napisał/a:
Basiu pomyśl bo schemaciki pod krojów w ubrankach to nie lada sztuka dla początkujących , czytam przeglądam i jakoś nie mogą połapać jak to robić była bym bardzo wdzięczna

teraz robie tunikę z podkrojami,zrobie fotki