Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara1 cz.II
barbara 1 - Pon 06 Paź, 2008 10:22 Temat postu: Prace Barbara1 cz.II Dzisiaj czapeczkowo beretowy zawrót głowy
kaszkiet w/g mojego pomysłu

Drugi w/g tego schematu

Trzeci taki

nastepny dla maluszka dwu latka w komplecie z szaliczkiem

I dwie czapeczki w tym jedna cienka a druga gruba z szaliczkiem dla trzy latki

co do siatki to się sprzedała jeszcze w tym samym dniu
Gusia - Pon 06 Paź, 2008 10:44
Basiu prześliczne
irenka10 - Pon 06 Paź, 2008 10:46
sliczne bardzo podobaja mi sie te kaszkiety ale jakos nie moge sie zabrac
buziaczek - Pon 06 Paź, 2008 10:51
woooowwwwwww jaki świetny zestaw różnych czapek na chłodne dni
bean - Pon 06 Paź, 2008 10:55
śliczne
| barbara 1 napisał/a: | | co do siatki to się sprzedała jeszcze w tym samym dniu |
I widzisz, nie ma się co martwić na zapas
bjanna - Pon 06 Paź, 2008 13:32
| barbara 1 napisał/a: | | Dzisiaj czapeczkowo beretowy zawrót głowy | no od oglądania takich ślicznych czapeczek ja też mam zawrót głowy
| barbara 1 napisał/a: | | co do siatki to się sprzedała jeszcze w tym samym dniu | dla mnie było to oczywiste, bo bardzo fajna bluzeczka i na każdą porę roku
gabis - Pon 06 Paź, 2008 15:16
barbara 1, super czapeczki i szaliczki!!!
bardzo się cieszę, że siateczkowa już poszła (ale tego właśnie się spodziewałam).
Halkuk - Pon 06 Paź, 2008 16:00
Wspaniały "czapeczkowo beretowy zawrót głowy"
Edytka - Pon 06 Paź, 2008 16:57
Sliczne czapeczki
jola373 - Pon 06 Paź, 2008 17:11
Superowe czapki!!!
Jasieńka - Pon 06 Paź, 2008 17:11
ładne czapeczki
Elżbieta P. - Pon 06 Paź, 2008 17:27
fajne czapki i szaliczki, siateczka z kapturem też fajna, wiedziałam, że szybko ją ktoś kupi
elka j. - Pon 06 Paź, 2008 18:06
U Basi nie może byc tylko jedna czapka, ale przynajmniej kilka, a do tego szaliczki wszystko śliczne
Madzia - Pon 06 Paź, 2008 18:08
| elka j. napisał/a: | U Basi nie może byc tylko jedna czapka, ale przynajmniej kilka, a do tego szaliczki wszystko śliczne  |
Dokładnie!!!!!!!!!!
barbara 1 - Pon 06 Paź, 2008 18:36
| elka j. napisał/a: | | U Basi nie może byc tylko jedna czapka, ale przynajmniej kilka, a do tego szaliczki Wink wszystko śliczne |
bo to jest tak,że jak już zrobię i zawożę na umówione spotkanie do butiku,to zawsze ktoś z ulicy wejdzie i sie zainteresuje i już jest następne zamówienie itd.a,że robię takie puperele bardzo szybko,to sobie moge pozwolić na dziubanie w tzw.miedzyczasie.Obecnie dłubie czarną tunikę,co ma byc zrobiona na koniec pazdziernika,troche to potrwa bo robię szydełkiem 1,3mm.Panczo które zaczęłam dla 3 latki na razie jest w odstawce,bo pani się wystraszyła,że tak szybko chcę jej zrobic,a jeszcze wypłaty nie dostała.Więc mam spokój
Dziekuje dziewczyny
reni - Pon 06 Paź, 2008 18:42
wszystko superanckie
Bożena- 2000 - Pon 06 Paź, 2008 18:49
Baśko- patronko górników. Jak Oni ciężko i sprawnie pracujesz. Czapeczki urodne, a moją wdzięczność masz za BARBARAII.
barbara 1 - Pon 06 Paź, 2008 18:53
| Bożena- 2000 napisał/a: | | a moją wdzięczność masz za BARBARAII. hopla |
własnie Bożenka o Tobie i nie tylko pomyslałam.Pomyslę jeszcze nad jakims tematem ze schematami.
Jarka - Wto 07 Paź, 2008 08:11
Super Basiu jak zwykle
Mao - Wto 07 Paź, 2008 09:35
Basia ja już nie wiem co bardziej podziwiać twoje wyroby czy zawrotne tempo wszystko ekstra i wołam JESZCZE bo ciągle mi mało i lubię tu zaglądać
A ja na razie powiedzmy ,że leniuchuję najpierw Florka się rozłożyła ( włącznie ze skierowaniem do szpitala) a teraz ja się chyba od niej wirusów nałykałam i zdycham
barbara 1 - Wto 07 Paź, 2008 10:20
| Cytat: | | Florka się rozłożyła ( włącznie ze skierowaniem do szpitala) a teraz ja się chyba od niej wirusów nałykałam i zdycham mdleje |
Małgosia ja od konca lipca zrobiłam Maćkowi miksturę z czosnku i spirytusu,odpukać w nie malowane jeszcze mi nic nie złapał.Ktoś mi to polecił,nie wierzyłam a teraz cała rodzina pije i wszyscy zdrowi.
Trzeba drobniutko pokroić półtorej główki czosnku i zalać ćwiartką spirytusu.Odstawić na całe 10 dni,aż to wszystko zżółknie.Już jest gotowe.Mój Maciek dostaje na łyżkę stołową dosłownie 4,5 kropli i zalewam łyżkę herbatą.Wypija przy zamkniętych dziurkach nosowych.Zacznij od dwóch kropli.Może tak pić przez okł.5 dni,pózniej trzeba zrobić przerwę paru dni i znowu.Dorośli pełna łyzkę wypijają.Macius mówi,że po wypiciu rozgrzewa go w klatce piersiowej.Małgosia coś w tym jest.W zerówce dzieci chorują,ostatnio z 26 dzieci było tylko 9 szt.Czyli wirusy Macka sie nie czepiają.Polecam bardzo sprawdzone .
Violetta21 - Wto 07 Paź, 2008 12:52 Temat postu: Prace Barbara1 cz.II Basia widzę że stworzyłaś drugą galerię
super te kaszkieciki
Beata T - Wto 07 Paź, 2008 17:32
Świetne czapeczki a daszki jak się robi .....
| barbara 1 napisał/a: |
własnie Bożenka o Tobie i nie tylko pomyslałam.Pomyslę jeszcze nad jakims tematem ze schematami. |
Basiu pomyśl bo schemaciki pod krojów w ubrankach to nie lada sztuka dla początkujących , czytam przeglądam i jakoś nie mogą połapać jak to robić była bym bardzo wdzięczna
Madzia - Wto 07 Paź, 2008 18:23
| barbara 1 napisał/a: | | pani się wystraszyła,że tak szybko chcę jej zrobic |
Cała Baśka!!!!!!!!!
barbara 1 - Wto 07 Paź, 2008 21:29
| Beata T napisał/a: | | Świetne czapeczki a daszki jak się robi ..... |
jak bde robić nastepny,to pokaże
| Beata T napisał/a: | | Basiu pomyśl bo schemaciki pod krojów w ubrankach to nie lada sztuka dla początkujących , czytam przeglądam i jakoś nie mogą połapać jak to robić była bym bardzo wdzięczna |
teraz robie tunikę z podkrojami,zrobie fotki
|
|
|