To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Citria - wykredkowane, wydziergane, wyplątane:)

citria - Wto 21 Paź, 2008 10:19
Temat postu: Citria - wykredkowane, wydziergane, wyplątane:)
witam:) chcialabym sie pochwalic swoimi pracami:) chociaz sa jakie sa to zrobienie ich przynioslo mi duzo satysfakcji:) przeczytalam jednak o ograniczeniu w dodawaniu zalacznikow, wiec jezeli ktos moglby laiczce komputerowej wyjasnic co,ile i gdzie moge tu dodac to bede bardzo wdzieczna:) z gory dziekuje za odpowiedzi
qrka - Wto 21 Paź, 2008 10:49

citria napisał/a:
witam:) chcialabym sie pochwalic swoimi pracami:)

pokazuj, bo bardzo jestem ciekawa twoich prac.
Możesz dac link do swoich prac na picasie , fotosiku czy innego miejsca. cmoknięcie

basiaaa - Wto 21 Paź, 2008 17:03

citria - wiem ,że nie wiesz jak założyć sobie album . Ja też do niedawna nie wiedziałam . Więc zrobiłam tak:
w pisałam w wyszukiwarkę" fotosik" i wyskoczyło mi kilka takich nazw . Wybrałam ten gdzie można złożyć albumy i dodawać zdjęcia - to jest ten. Do reszty musisz dojść sama i na pewno musisz zaznaczyć, że zdjęcia są publiczne . Tam wstawisz zdjęcia , a my będziemy je oglądać i komentować.

Jeżeli już znajdziesz ten "fotosik "to na stronce u góry na szarym pasku jest napisane "pomoc" wejdź w to i więcej się dowiesz .

Może troszkę Tobie przybliżyłam wgrywanie zdjęć .
Skarbie - masz link do fotosika - będzie łatwiej
www.fotosik.pl

citria - Czw 23 Paź, 2008 09:48

przyblizylas:) dziekuje:) jak znajde troche wiecej czasu zeby to rozgryzc to wstawie zdjecia:) obejrzalam twoje prace:)... tez mam kilka haftow, a twoje bardzo mi sie podobaly:) wydaja mi sie takie inspirowane Munchem:) bardzo mi sie podobaja:)
citria - Czw 23 Paź, 2008 10:44

http://www.fotosik.pl/pok...1f9b24dc65.html nie wiem czy sie udalo... sprawdzcie czy cos widac?
bean - Czw 23 Paź, 2008 10:56

citria, widać !!! Prace cudowne brawo brawo brawo jestem pełna podziwu dla hafcików uklon uklon uklon
_ulcia - Czw 23 Paź, 2008 11:31

Bluzeczki sukienka i chafciki zasługują na pochwałę
cool cool cool

Halkuk - Czw 23 Paź, 2008 12:37

Citria, prześliczne są Twoje prace cool brawo cool
NIKA - Czw 23 Paź, 2008 13:01

Bardzo fajne pracki. A za hafciki to chylę czoła uklon uklon brawo
citria - Czw 23 Paź, 2008 16:53

dziekuje:) hafty robilam z wzorow nie na gotowych kanwach, a te szydelka bez schematow... dlatego rozmiary nie zawsze wychodza "na mnie" ale jak juz zrobie to pozniej szkoda mi pruć i szukam chetnego zeby w tym chodzil:)
jola1010 - Czw 23 Paź, 2008 17:35

cool cool cool bardzo ładne prace brawo brawo brawo
basiaaa - Czw 23 Paź, 2008 18:26

citria - Dobrze ,że mogłam Tobie pomóc w założeniu fotosika.
Wszystkie prace obejrzane.
Prace szydełkowe super , a haft piękny . cool cool
Wstaw link do fotosika-tak jak robią to wszyscy ( na dole) , gdzie będziemy oglądać prace jakie wstawisz .

reni - Czw 23 Paź, 2008 19:48

super cool cool brawo brawo
Leśny Duch - Czw 23 Paź, 2008 21:54

brawo! jakie piękne!Very Happy świetnie, ze Ci się udalo załozyć album - teraz będziemy mogły podziwiać Twoje prace! hopla cool brawo
citria - Pią 24 Paź, 2008 10:57

Smile wiem ze mialam gdzies kilka motywow do laczenia, jezeli odszukam po przesle Smile a tu dodalam kilka zdjec z serii "uplączesz mi coś Mamo" Smile

http://www.fotosik.pl/pok...06006a6625.html

makneta - Pią 24 Paź, 2008 14:52

Ale przecież nawet wysyłając szybką wiadomość możesz dodać zdjęcia. Wystarczy nacisnąć czerwony napis - kliknij aby dodać zdjęcie do wiadomości i dodasz w ten sposób zdjęcie przez fotosik.

Ja robię często inaczej - wklejam zdjęcia z albumu.
[img] adres zdjęcia [/img]

A prace śliczne. radocha

gabis - Sob 25 Paź, 2008 23:20

brawo brawo brawo
Śliczności!!!!!

Violetta21 - Pon 27 Paź, 2008 13:29

piękne bluzeczki i biżuteria cool brawo brawo a hafciki śliczne brawo brawo
jola373 - Pon 27 Paź, 2008 13:50

Przepiękne prace! cool brawo brawo brawo brawo brawo
ida - Pon 27 Paź, 2008 14:56

mnie urzekły obrazki igłą malowane, są śliczne, podziwiam Twoją cierpliwość do krzyżyków brawo
Elżbieta P. - Pon 27 Paź, 2008 21:36

bardzo ładne prace brawo brawo brawo
citria - Wto 28 Paź, 2008 10:01

dziekuje za wszystkie opinie:) a tu chusta ktora zrobilam w ostatni weekend dla bratanicy... ma byc noszona do czarnego plaszcza:)
citria - Wto 28 Paź, 2008 10:40

chyba nic nie wyszlo z wklejenia zdjec tytaj:( u mnie ich nie widac... za to udalo mi sie zrobic albumy na fotosiku:)

http://citria.fotosik.pl/albumy/530896.html
http://citria.fotosik.pl/albumy/530895.html
http://citria.fotosik.pl/albumy/530894.html

bean - Wto 28 Paź, 2008 13:32

Jeśli chcesz aby było widać Twoje zdjęcie na forum to na fotosiku przy zdjęciu jest hasło: POBIERZ POZOSTAŁE KODY, po kliknięciu otworzy się okno z linkami i w pozycji: KODY NA FORUM DYSKUSYJNE wybierz np. drugi kod MINIATURKA NA FORUM (OTWORZY SIĘ W PEŁNYM ROZMIARZE)skopiuj i wklej w swoim poście Ja zawsze sprawdzam czy się zdjęcie wkleiło w podglądzie postu.

Czy chodziło Ci o te zdjęcia? Chusta jest super - w ślicznym kolorku cool brawo brawo

Pozdrawiam, Beata

Halkuk - Wto 28 Paź, 2008 13:35

Śliczna chusta cool brawo brawo