Koty - Kim Twój kotek byłby z zawodu?
Rockgirl_Madzik - Śro 16 Lis, 2005 19:32 Temat postu: Kim Twój kotek byłby z zawodu? Ankietki dawno nie było, więc ruszam do boju! No dalej powiedzcie jakie umiejętności posiada Wasz kochany kociak!!!!!!
[ Dodano: Sro 16 Lis, 2005 19:34 ]
Jeśli chodzi o moje kocurki to Mieciu byłby..bezrobotnym , a Piracik oczywiście dziennikarzem!!!
[ Dodano: Sro 16 Lis, 2005 21:49 ]
Mam jeszcze jedną uwagę. Bardzo miło by było, gdybyście od razu pisali czemu wasz kotek zostałby właśnie np. myśliwym, a nie np. dziennikarzem, a przy okazji Wy i Wasze kociaki byście się ujawnili. :wesolek:
ola1996 - Śro 06 Wrz, 2006 14:55
Moja Kicia zostałaby pewnie modelką , moja mama nazywa ją czasem leady:-)
ostatek7 - Czw 07 Wrz, 2006 13:01
Moja "kociarnia" to zawodowi politycy. Fanaberyjne, zarozumiałe, nieprzewidywalne, dumne, obłudne, interesowne, żądające pochlebstw i hołdów... pełne pomysłów, które to pomysły powinny być przez ich człowieka zrealizowane natychmiast, bez ociągania się i poprawiania...
Nie powinnam tyle gadać, tylko wracać natychmiast pod daglezję... Więc wracam - w jednej ręce smakołyk, druga ręka przygotowania do głaskania, pyszczek pełen pochwał i zachwytów nad kocią mądrością, inteligencją, urodą, etc...
I to wszystko za jedno "miau", będące mieszaniną kociej łaskawości i przyzwolenia na posługę... ale i tak je kocham... a może właśnie dlatego...
Do Was wrócę w drugiej połowie września. Pozdrawiam serdecznie...
|
|
|