To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - [ karteczki] moje karteczki

ABA - Śro 17 Gru, 2008 18:27
Temat postu: [ karteczki] moje karteczki
Dzięki Iwonce, która mnie gosciła u siebie nauczyłam sie na warsztatach w Łodzi haftować karteczki.
Oto one:http://picasaweb.google.pl/aparacik0/HaftMatematycznyKartki#
Chyba warto było nauczyc się zcegoś takiego.
Juz mam pomysł na inne świeta i okazje.
całuski gorace Iwonce cmoknięcie

iwona55 - Czw 18 Gru, 2008 09:46

Basiu widzę ,że nie odpoczywasz po warsztatach.Karteczki są śliczne.A jak twoje dwie serwetki które miałaś rozpoczęte?.Jeżeli byś miała za mało nitki ekrii to mam jeszcze jedną szpulkę.Pozdrawiam serdecznie .Iwona.

ABA - Śro 04 Lut, 2009 17:27

Oto moje ostatnie wykonane karteczki.
beacia-24 - Czw 05 Lut, 2009 09:35

ABA, BOBMA KARTECZKI - POWALIŁAŚ MNIE NA KOLANA - jestem zachwycona
radocha radocha hurrraaa hurrraaa radocha radocha

ABA - Czw 05 Lut, 2009 15:25

Dziękuję Beatko. Wiem, ze kazda z nas ma ogromny talent i robi przepiekne arcydzieła.
Ogromne buziaczki
cmoknięcie

DOGIDOG - Pią 06 Lut, 2009 12:21

Przyznam się, że mi dech zaparło! Fantastyczne karteczki, brawo!!!!! brawo brawo
beacia-24 - Wto 10 Lut, 2009 17:39

ABA, chciałam tak zapytać, wysłałam do Pani na Pw wiadomość i czy ona u mnie utknęła w niewysłanych czy po prostu do Pani nie doszła. Tak się zastanawiałam bo już od tamtego czasu kilka razy się Pani pokazała na forum i zazwyczaj dochodziły wiadomości. Teraz w głowę zachodzę, czy to u mnie jest coś nie tak czy u Pani puknąć się . Pytałam, czy mogłabym poprosić o kilka jakiś schematów bo piękne są te Pani kartki, co prawda nie umiem jeszcze tej techniki za dobrze, ale pierwsze podejście już mam za sobą. Będę wdzięczna za wszelakie informacje Smile
ABA - Wto 10 Lut, 2009 20:22

Beaciu w moich ustawieniach jest podany gg. Jeżeli chcesz czegoś sie dowiedziec to najlepiej mnie zahacz na gg. Bardzo czesto jestem przy kompie i czytam wszystkie wiadomości. Gwarantuje odpowiedz na kazde zapytanie. jestem skłonna nauczyc Ciebie poprzez komputer tej techniki. Sa osoby z tego i innych forów, które nauczyłam właśnie poprzez komputer.
Serdecznie Ciebie pozdrawiam i licze na Twoja odwagę
Barbara (nie zadna pani)
cmoknięcie

beacia-24 - Wto 10 Lut, 2009 20:36

ABA, bardzo dziękuję za propozycję. Miło mi Beacia jestem - i chyba chętnie skorzystam z cennych rad Smile cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
sabinah - Pią 13 Lut, 2009 19:35

Bardzo pracochlonne dziela i przepiekne ja rowniez bardzo te technike lubie chociaz jeszcze takich cudnych kartek nie zrobilam!!!Wyszywanie na papierze to nie jest za trudna technika ale musze przyznac czasochlonna!!!!SUPERRRR!!!!Serdecznie pozdrawiam pania!!!!Wielkie Brawa i Uklony!!!! brawo uklon hurrraaa