Pogaduchy - Jakie macie marzenia ???
bela1304 - Pon 19 Sty, 2009 02:23 Temat postu: Jakie macie marzenia ??? Jakie macie marzenia ???
Zacznę ja- skoro wywołałam temat - dwa największe- chciałabym, żeby moja córka była szczęśliwym i dobrym człowiekiem, chciałabym założyć fundację albo w jakiejś pracować ....
a ciekawa jestem o czym marzycie Wy ????
igawroc - Pon 19 Sty, 2009 17:46
Ja marzę o domku z ogródkiem gdzieś na wsi, na podwórku bawi się mój synuś z psiakami
Niestety nieosiągalne finansowo
kabyr - Pon 19 Sty, 2009 22:15
Nigdy nie mów nigdy.
Jesteś młoda i całe życie przed Tobą.
Nie wiesz co będzie za 10 czy 20 lat.
Pamiętaj, że marzenia lubią się spełniać.
woalka - Wto 20 Sty, 2009 09:58
Marzenia na ten rok mamy ambitne - budowa domu i skuteczna praca nad rodzeństwem dla naszego syneczka Mam nadzieję, że ambitne, ale realne.
A marzenie na bliżej nieokreśloną przyszłość - móc zawodowo zajmować się tym, co pasjonuje mnie najbardziej, czyli oczywiście... robótki ręczne I żeby dało się to pogodzić z opieką nad dzieciaczkami. Nie lubię zostawiać syneczka w domu i wychodzić do pracy
Często wracam myślami do tych marzeń, bo wierzę w to, co mówi kabyr - "marzenia lubią się spełniać". Spodobało mi się też, że bela1304 wywołała ten temat na forum. Dzieląc się z Wami swoimi marzeniami mam wrażenie, że ich spełnienie jest jeszcze bliższe. A z drugiej strony miło jest przeczytać o Waszych marzeniach. Są takie piękne  
Życzę wszystkim spałnienia marzeń!
Alicja
bela1304 - Wto 20 Sty, 2009 11:43
bardzo się cieszę że spodobał się ten temat
igawroc - Wto 20 Sty, 2009 14:02
Miałam na myśli fakt, że teraz na pewno nieosiągalne, nawet na nowe włóczki mnie chwilowo nie stać Ale w przyszłości kto wie? Może coś się zmieni... Oby
woalka - Wto 20 Sty, 2009 14:16
igawroc, zobaczysz, że się spełni.
Dzieciątka uskrzydlają i dodają nam niewyobrażalnie dużo sił
PS. Jeżeli będę kiedyś miała córeczkę, to będzie miała na imię Iga
igawroc - Wto 20 Sty, 2009 14:41
Ja mam Iwona, ale miło mi
Gwozdek - Wto 20 Sty, 2009 20:58
Marzenia sie spełniają? Mnie nie.
Bożena- 2000 - Czw 22 Sty, 2009 18:20
Gwozdek, -spełniają się wszystkim!!!Znam to z autopsji.
betichw - Nie 25 Sty, 2009 23:58
ja mam banalne marzenie- zakochac sie i byc kochana... glupie nie??
a najbardziej na swiecie pragne aby moje dziecko nie chorowalo i chcialabym mu zapewnic wszystkie jego potrzeby aby nam nie brakowalo tych przyziemnych rzeczy
gdzies tam gleboko jeszcze marze o domku z ogrodem
no i mam jeszcze jedno marzenie dojsc do takiej wprawy w szydelkowaniu i drutowaniu jak kolezanki z forum
igawroc - Pon 26 Sty, 2009 11:03
Wcale nie głupie marzenie. Bardzo oczywiste Na pewno się spełni
kabyr - Pon 26 Sty, 2009 11:38
Betichw masz piękne marzenia
i wszystkie Ci spełnią,
Jestem tego pewna czego Ci życzę.
betichw - Pon 26 Sty, 2009 13:13
niedziekuje dziewczyny- tak zeby nie zapeszyc
a poza tym uwazam, ze ten watek jest swietny
fajnie poczytac o czym marza inni
bela1304 - Pon 26 Sty, 2009 13:31
Betichw, Kabyr, Igawroc , Woalka, Bożenka 2000 ,Gwozdek ja też życzę Wam z całego serca aby Wasze marzenia się spełniły
Pozdrawiam Was Wszystkie
andzia35 - Pią 13 Lut, 2009 10:13
A ja mam marzenie aby moje dzieci były zdrowe- niestety w przypadku starszej córki to nie realne więc zostają modlitwy oby nie było gorzej!
cieszmy się z tego co mamy z najprostszych rzeczy, postępów ,że świeci słońce np.pozdrawiam
andzia35 - Pią 13 Lut, 2009 10:15
A wierzyć trzeba że marzenia się spełniają ja po 13 latach zostałam po raz drugi mamą a nie wierzyłam że to możliwe
mala100gosia - Pią 13 Lut, 2009 10:23
a ja marze by poprostu byc szczesliwa i w najblizszych latach wydac ksiazke ktora kończe pisac miec nadzieje, ze nie popełniłam błedu wybierajac takie a nie inne studia i rozwijac sie w kazdym kierunku ktory przyjdzie mi do głowy i bym sama isę z moich sukcesow nie cieszyła ale wspólnie z najblizszymi i tym jedynym
|
|
|