To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - Jakie macie marzenia ???

bela1304 - Pon 19 Sty, 2009 02:23
Temat postu: Jakie macie marzenia ???
Jakie macie marzenia ???
Zacznę ja- skoro wywołałam temat - dwa największe- chciałabym, żeby moja córka była szczęśliwym i dobrym człowiekiem, chciałabym założyć fundację albo w jakiejś pracować ....
a ciekawa jestem o czym marzycie Wy ????

igawroc - Pon 19 Sty, 2009 17:46

Ja marzę o domku z ogródkiem gdzieś na wsi, na podwórku bawi się mój synuś z psiakami Very Happy
Niestety nieosiągalne finansowo Sad

kabyr - Pon 19 Sty, 2009 22:15

Nigdy nie mów nigdy.
Jesteś młoda i całe życie przed Tobą.
Nie wiesz co będzie za 10 czy 20 lat.
Pamiętaj, że marzenia lubią się spełniać.

woalka - Wto 20 Sty, 2009 09:58

Marzenia na ten rok mamy ambitne - budowa domu i skuteczna praca nad rodzeństwem dla naszego syneczka Wink Mam nadzieję, że ambitne, ale realne.
A marzenie na bliżej nieokreśloną przyszłość - móc zawodowo zajmować się tym, co pasjonuje mnie najbardziej, czyli oczywiście... robótki ręczne Smile I żeby dało się to pogodzić z opieką nad dzieciaczkami. Nie lubię zostawiać syneczka w domu i wychodzić do pracy Sad
Często wracam myślami do tych marzeń, bo wierzę w to, co mówi kabyr - "marzenia lubią się spełniać". Spodobało mi się też, że bela1304 wywołała ten temat na forum. Dzieląc się z Wami swoimi marzeniami mam wrażenie, że ich spełnienie jest jeszcze bliższe. A z drugiej strony miło jest przeczytać o Waszych marzeniach. Są takie piękne SmileSmileSmile
Życzę wszystkim spałnienia marzeń!
Alicja

bela1304 - Wto 20 Sty, 2009 11:43

bardzo się cieszę że spodobał się ten temat wesoło mi
igawroc - Wto 20 Sty, 2009 14:02

Miałam na myśli fakt, że teraz na pewno nieosiągalne, nawet na nowe włóczki mnie chwilowo nie stać Razz Ale w przyszłości kto wie? Może coś się zmieni... Oby Very Happy
woalka - Wto 20 Sty, 2009 14:16

igawroc, zobaczysz, że się spełni.
Dzieciątka uskrzydlają i dodają nam niewyobrażalnie dużo sił Smile

PS. Jeżeli będę kiedyś miała córeczkę, to będzie miała na imię Iga Smile

igawroc - Wto 20 Sty, 2009 14:41

Ja mam Iwona, ale miło mi Smile
Gwozdek - Wto 20 Sty, 2009 20:58

Marzenia sie spełniają? Mnie nie.
Bożena- 2000 - Czw 22 Sty, 2009 18:20

Gwozdek, -spełniają się wszystkim!!!Znam to z autopsji.
betichw - Nie 25 Sty, 2009 23:58

ja mam banalne marzenie- zakochac sie i byc kochana... Smile glupie nie??
a najbardziej na swiecie pragne aby moje dziecko nie chorowalo i chcialabym mu zapewnic wszystkie jego potrzeby Smile aby nam nie brakowalo tych przyziemnych rzeczy Smile
gdzies tam gleboko jeszcze marze o domku z ogrodem
no i mam jeszcze jedno marzenie Smile dojsc do takiej wprawy w szydelkowaniu i drutowaniu jak kolezanki z forum Smile Smile

igawroc - Pon 26 Sty, 2009 11:03

Wcale nie głupie marzenie. Bardzo oczywiste Smile Na pewno się spełni Very Happy
kabyr - Pon 26 Sty, 2009 11:38

Betichw masz piękne marzenia
i wszystkie Ci spełnią,
Jestem tego pewna czego Ci życzę.

betichw - Pon 26 Sty, 2009 13:13

niedziekuje dziewczyny- tak zeby nie zapeszyc Smile

a poza tym uwazam, ze ten watek jest swietny Smile
fajnie poczytac o czym marza inni Smile

bela1304 - Pon 26 Sty, 2009 13:31

Betichw, Kabyr, Igawroc , Woalka, Bożenka 2000 ,Gwozdek ja też życzę Wam z całego serca aby Wasze marzenia się spełniły

cmoknięcie love bye

Pozdrawiam Was Wszystkie bye bye cmoknięcie cool

andzia35 - Pią 13 Lut, 2009 10:13

A ja mam marzenie aby moje dzieci były zdrowe- niestety w przypadku starszej córki to nie realne więc zostają modlitwy oby nie było gorzej!
cieszmy się z tego co mamy z najprostszych rzeczy, postępów ,że świeci słońce np.pozdrawiam zebalek

andzia35 - Pią 13 Lut, 2009 10:15

A wierzyć trzeba że marzenia się spełniają ja po 13 latach zostałam po raz drugi mamą a nie wierzyłam że to możliwe wesoło mi wesoło mi wesoło mi
mala100gosia - Pią 13 Lut, 2009 10:23

Smile a ja marze by poprostu byc szczesliwa i w najblizszych latach wydac ksiazke ktora kończe pisac Smile miec nadzieje, ze nie popełniłam błedu wybierajac takie a nie inne studia i rozwijac sie w kazdym kierunku ktory przyjdzie mi do głowy i bym sama isę z moich sukcesow nie cieszyła ale wspólnie z najblizszymi i tym jedynym Smile