Problemy, pytania - jak dac punkty
anna.pluta1 - Śro 28 Sty, 2009 21:38 Temat postu: jak dac punkty albo nie widze albo cos pominełam chciałam dac punkty nie niewiem jak ?czytałam troche ale nie wiem gdzie mam kliknąc
asia.robotki - Śro 28 Sty, 2009 22:13
Punkty za pomoc można dać osobie, która odpowiedziała Ci i pomogła, ale tylko wtedy, gdy Ty zaczęłaś temat. Zobacz na dole pod moją odpowiedzią pojawi się : pomogła klikasz na to i dana osoba otrzymuje od Ciebie punkt za pomoc
Muszisz być zalogowana
anna.pluta1 - Czw 29 Sty, 2009 07:31
no właśnie tego nie mam i niewiem czy nie widze czy jaki czort i nie mogę nawet w pod twoim tego nacisnąc ale dziękuje
rene - Czw 29 Sty, 2009 11:14
Takie samo pytanie chciałam zadać wczoraj i też nic nie widze | asia.robotki napisał/a: | | Zobacz na dole pod moją odpowiedzią pojawi się : pomogła klikasz na to i dana osoba otrzymuje od Ciebie punkt za pomoc |
nie widać nic
asia.robotki - Czw 29 Sty, 2009 12:05
To dziwne, bo ja wczoraj dodałam kiku osobom punkty za pomoc w temacie http://maranta.livenet.pl...opic.php?t=5864
Proszę jeszcze sprawdzić w innej przeglądarce, bo ja miałam podobny problem w Picasa (W operze nie chodziło)
asia.robotki - Czw 29 Sty, 2009 12:09
Rene Ty tego pod moją odpowiedzią widzieć nie mozesz, bo temat rozpoczęła inna osoba
Haniutka - Czw 29 Sty, 2009 12:28
Aniu w tym temacie na dole każdego postu, pod cieniutką linią są prostokąty z malutkimi obrazeczkami:
pomogła / profil / pw / email / www / gg /
Tylko Ty możesz widzieć ten pierwszy "pomogła" i na ten się klika
Rene Ty możesz to zobaczyć tylko w temacie, który zaczęłaś
rene - Czw 29 Sty, 2009 12:45
| asia.robotki napisał/a: | | Rene Ty tego pod moją odpowiedzią widzieć nie mozesz, bo temat rozpoczęła inna osoba |
Bardzo dziękuję już teraz wiem o co wtym wszystkim biega
Jak ktoś nie myśli to się trochę meczy;)
anna.pluta1 - Czw 29 Sty, 2009 21:50
asia haniutka teraz było już wiem diabeł ogonem to przykrył czy jak bo wcześniej tego nie widziałam hi hi dziękuję
asia.robotki - Czw 29 Sty, 2009 21:55
Czasami tak bywa
qrystyna216 - Pią 30 Sty, 2009 08:31
Z tego wynika, że jeżeli np. Kasia pomogła w temacie zaczętym przez np.Zosię to tylko Zosia może dać punkt, chociaż dla mnie to też była duża pomoc i w ten sposób chciałabym jej podziękować.
Eve - Pią 30 Sty, 2009 09:03
qrystyna216, jeżeli chcesz podziękować to przecież możesz dodać punkt w temacie innym, który sama zaczęłaś, pod warunkiem Zosia się tam wypowiedziała. Ja w takiej sytuacji punkty dodaje w swojej galerii.
Haniutka - Pią 30 Sty, 2009 10:53
Aniu
Eve dzięki za podpowiedź
qrystyna216 - Pią 30 Sty, 2009 13:22
też dziękuję
|
|
|