Koty - Aqua - mini galeria
Alegrias - Pon 28 Lis, 2005 13:48 Temat postu: Aqua - mini galeria Witam!
Może i ja przedstawię swoją futrzastą pupilkę Moja mała psotka jest wyjątkowo ciekawską kicią - wszędzie jej pełno i oczywiście zawsze jest pierwsza tam, gdzie się coś dzieje, nawet jeśli jest to wiercenie dziur w ścianach Bardzo lubi "pomagać", zwłaszcza przy komputerze, zmywaniu naczyń, gotowaniu, odkurzaniu i..., a jakże - przy robótkach na drutach Towarzyski z niej kotek i szczególnie "gadatliwy", dlatego też oddaję jej głos
małgoś - Pon 28 Lis, 2005 14:13
sliczna....to jakaś rasa....?
maranta - Pon 28 Lis, 2005 14:21
Cudo kicia a jakie ma śliczne fotki, jak pięknie pozuje Widać, ze jest stworzona i do pieszczot i do zabawy i do pogadania
Alegrias - Pon 28 Lis, 2005 14:24
Cieszę się, że się podoba
Tak, Aqua jest z kotów syberyjskich, podobno antyalergicznych, co w przypadku mojej siostry się sprawdziło, na szczęście bo inaczej nie mogłaby mnie odwiedzać, a tak niedość, że przyjeżdża, to może bawić się z kicią i ją głaskać.
[ Dodano: Pon 28 Lis, 2005 14:27 ]
Dziękuję
O tak! gadać to ona potrafi Zanim do nas przybyła nie myślałam nawet, że koty potrafią wydawać takie dźwięki.
Rockgirl_Madzik - Pon 28 Lis, 2005 16:30
Jestem pod wrażeniem! Prześliczny kociak i zdjęcia! Super!!! Oby więcej takich profesjonalnych galerii !
Alegrias - Pon 28 Lis, 2005 17:34
Serdeczne dzięki :*
Anonymous - Nie 05 Lut, 2006 17:05
widze, ze razem z Maranta i wiekszoscia uczestniczek forum mamy podobne zainteresowania, oprocz szydelkowania to jeszcze kociaki Ja równiez mam kiciusia, ktorego kocham najmocniej na swiecie i zycia bez niego sobie nie wyobrazam poznajcie łobuzka Jonatanka pozdrawiam
http://jonatan.pupile.com/
malenkarozyczka - Nie 05 Lut, 2006 18:10
Słodziutki koteczek. :wesolek:
lucille - Nie 05 Lut, 2006 20:15
Alegrias, ja Ci tą Twoją kicię po prostu ukradnę
jusstina - Śro 22 Lut, 2006 20:16
Prześliczna kicia...
Alegrias - Sob 25 Lut, 2006 10:24
Milutko, że kiciulka Wam się podoba Dla mnie jest ukochanym łobuziakiem, bez którego byłoby baaardzo smutno, odkąd się pojawiła w domu, zawsze dzieje się coś ciekawego
jusstina - Wto 07 Mar, 2006 00:20
Alegrias, to Twój pierwszy kiciak?
Madzia - Nie 12 Mar, 2006 12:49
A tak sobie przypadkiem trafiłam na wasze kotki, Alegrias Twój kot jest piękny, ale bardzo piękne są również zdjęcia, czy Ty robisz zdjęcia zawodowo?
|
|
|