To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze ostatnie prace - Dotychczasowe "nasze ostatnie prace"

woalka - Wto 10 Mar, 2009 12:02
Temat postu: Dotychczasowe "nasze ostatnie prace"
Witajcie!

Do 17 stycznia 2009r. maranta przygotowywała tygodniowe zestawienia naszych ostatnich prac. Są one dostępne TUTAJ

Spróbuję podjąć się wyzwania przygotowywania podobnych zestawień i umieszczania ich w zbiorczych, tygodniowych postach.
Zacznę od nadrabiania zaległości.
Później postaram się przygotowywać podobne zestawienia w poniedziałki, podsumowując miniony tydzień.
Prace będą przedstawiane w kolejności chronologicznej, wg czasu ich zaprezentowania na forum.
Niestety ze względu na ograniczenia techniczne wklejać mogę tylko miniaturki, które nie powiększą się po kliknięciu, dlatego zdecydowałam się umieszczać dodatkowo linki do postów, w których te prace były prezentowane. Jeżeli fotek było dużo, to wkleję tylko 2-3 przykładowe, a resztę można obejrzeć rónież w powiększeniu po kliknięciu linka do posta, który jest najczęściej ukryty w nick'u osoby prezentującej prace.
Aby uniknąć zamieszania w dziale "nasze ostatnie prace" nie ma możliwości dopisywania nowych tematów ani komentarzy. W zw. z tym bardzo proszę, aby wszystkie sugestie, uwagi, podpowiedzi, reklamacje itp. kierować np. w dziale "propozycje" lub do mnie na priv.

Mam nadzieję, że oglądanie naszych ostatnich prac zebranych w tym dziale będzie dla Was miłym akcentem na poczatek każdego tygodnia Smile

woalka