To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Komputer nie gryzie - Komp i internet

ania78 - Pią 02 Gru, 2005 19:05
Temat postu: Komp i internet
Ja tam nigdy nie przepadałam specjalnie za komputerem, ale odkąd mamy internet, to jest ok, nie lubię siedzieć bez sensu, ale muszę przyznać, że pewne rzeczy sprawiaja mi dużą radochę, m.in. takie foruma Smile
artnow - Pią 14 Kwi, 2006 13:04

W internecie jest też wiele innych ciekawych rzeczy - niekoniecznie niepożytecznych.
Grupy dyskusyjne (takie ascetyczne forum, ma jednak swoje wielkie zalety).
Blogi (to moja słobość)
Duża ilość informacji - np Encyklopedie internetowe , swoim zasobem zaczynające przewyższać te tradycyjne.

Ula_K - Wto 27 Cze, 2006 21:05

Dla mnie natomiast komputer jest niezbedny......poprostu nie wyobrazam sobie jakbym miala sie bez niego teraz obejsc. Codziennie korzystam ze slownika angielskiego , wiecie ile bym musiala poswiecic czasami godzin zeby to wszysto odszukac w normalnym slowniku....pozatym korzystam z takego forum jak to..gdy mam problemy z kotami zagladam na forum kocie Smile))) )Przez internet poznalam bardzo duzo fajnych ludzi z ktorymi utrzymuje staly kontakt, internet dostarcza dla mnie filmy ktorych nie moglabym ogladac gdyb y nie internet , oczywiscie codziennie TV Polonia a w niej poskiie seriale, wiadomosci i wiele innych.