Koty - Nasz kotek Czester
summer21 - Nie 29 Mar, 2009 10:53 Temat postu: Nasz kotek Czester Czester zawitał do nas w 2007 roku na gwiazdkę. Przywiózł go mój brat. Miał wtedy nie całe 3 miesiące.Jest strasznie uparty i jak kot lubi chadzać własnymi ścieżkami. Już nie raz przyszedł pogryziony po bójkach z innymi kotami, ale jest kochany i potrafi się odwdzięczyć. Ostatnio musiał przejść zabieg... Jest teraz spokojniejszy, ale ta smykałka do łowienia ptaszków i rybek z naszego oczka, a też myszek i nornic mu nie minęła. Jest jeszcze lepszym pieściochem niż był, gdyż teraz nie znika na całe dnie i nie chodzi potłuczony. Jednym słowem jest słodki i... oto przedstawiam Wam naszego czarnuszka.
uska3 - Nie 29 Mar, 2009 11:00
Słodki czarnuszek
summer21 - Nie 29 Mar, 2009 11:03
Czester ma kilka białych włosków na szyi i na brzuszku dlatego jest tak mało widoczne i na całym ciele pojedyncze białe włoski. Jak był mały bardzo lubił bawić się w chowanego a do tej pory zdążył opanować też sztukę otwierania sobie drzwi, szkoda tylko że sam ich też nie zamyka
alinoe - Nie 29 Mar, 2009 16:47
uwielbiam ogladac kocie zdjecia
to sa przepiekne stworzenia
zwlaszcza kiedy sie wyleguja;)
summer21 - Śro 22 Kwi, 2009 10:31
Mam pytanie mój kot od paru dni ledwo miauczy, prawie go nie słychać. Aż mi przyszło na myśl że człowiekowi czasem też zanika głos przy zapaleniu krtani. Dziwne, bo była zima i nic mu nie było. Ostatnio tylko noce są zimne i jak był na dworze to nie wiadomo czy coś zimnego jeszcze nie pił. Może to głupie ale nie wiem może jak mu nie przejdzie biedactwu warto wybrać się do weterynarza??
gosias - Czw 23 Kwi, 2009 14:31
summer21, Czester jest śliczny Ja poszłabym do weterynarza. Moze to nic poważnego, ale lepiej dmuchać na zimne.
baluu - Czw 23 Kwi, 2009 19:10
cudny czarodziej
summer21 - Wto 05 Maj, 2009 13:15
W świetle popołudniowego słońca...ach ten czarnuszek...
I znów wylegiwanie na ulubionym kocyku
dota72 - Czw 14 Maj, 2009 18:33
Piękny czarnulek .
Marzena 43 - Sob 16 Maj, 2009 19:45
Śliczności
|
|
|