Różności - Lalki
Klaudia - Wto 18 Sie, 2009 23:27 Temat postu: Lalki Od bardzo dawna chciałam robić lalki, jednak ciągle moja wiedza na ten temat nie była dostatecznie duża, ani umiejętności na tyle rozwinięte, by się za to zabrać.
Jakiś czas temu postanowiłam spróbować. Pierwsza lalka w produkcji. Oto efekty:
Lalka cały czas w produkcji, mam nadzieję niebawem ją ukończyć
Paddington - Śro 19 Sie, 2009 11:57
Wow jestem w szoku, temat nakierował moje myśli na zupełnie inne lalki, a tu takie małe dzieło sztuki powstaje. Ciekawa jestem jak to będzie po skończeniu jej. Przez te czarne oczodoły jest w tej lalce coś takiego sama nie wiem.... no w każdym razie będę czekać na fotki po skończeniu i podziwiam naprawdę Ciebie!!!
buziaczek - Śro 19 Sie, 2009 12:13
wowwwwwwwwwwwww jestem pełna podziwu Twojego talentu ,nawet nie mam pojęcia jak taką lalkę zrobić ani z czego, także ogromne brawa
Klaudia - Śro 19 Sie, 2009 16:33
Dziękuję bardzo! Mam nadzieję, ze niebawem ją ukończę
dom_Klary - Czw 20 Sie, 2009 09:45
Klaudia, jestem w szoku... ,byłam u Ciebie na stronie... , ten diabolizm mnie przeraża... , przepraszam, ale nie jestem w stanie wyrazić podziwu. Rzadko krytykuję, teraz też nie mam na to ochoty, ale nie lubię takich klimatów, szanując Twoją artystyczną drogę, sama to neguję. Nightwish i Epica - życia bym w ofierze im nie oddała... .
Mimo wszystko-buziaki.
Klaudia - Czw 20 Sie, 2009 11:54
dom_Klary, - wybacz, ale nie rozumiem. Jaki diabolizm? Nightwish? Epica? Nie lubię...(i jakoś na mojej stronie nie potrafię dojrzeć miejsca, gdzie pisałam, że tego słucham)... Teraz to ja jestem w szoku, bo zupełnie nie wiem o co chodzi O_O
Pomijam fakt, że nijak ma się to do mojej lalki.
anza87 - Sob 21 Lis, 2009 00:03
Lalka piękna a te oczodoły miodzio
ze strony strasznie podoba mi sie jeszcez pudełko
|
|
|