I inne zwierzaczki - Księżniczki z Burundii
nann - Czw 24 Wrz, 2009 22:43 Temat postu: Księżniczki z Burundii ooo, a tego jeszcze Wam nie pokazywałam !
mieszka sobie rodzinka ksiezniczek na 100 litrach filtrowanej wody. Bardzo ciekawe rybki,
http://pl.wikipedia.org/w...iczka_z_Burundi
tydzien temu po raz trzeci pojawiły sie maluszki ;D
Paddington - Pią 25 Wrz, 2009 14:10
piękne hobby. jednak moja kicia rozpracowała by akwarium w kilka minut... no najwyżej jedną aktywną noc
ksanty - Sob 26 Wrz, 2009 19:36
| Paddington napisał/a: | piękne hobby. jednak moja kicia rozpracowała by akwarium w kilka minut... no najwyżej jedną aktywną noc  |
wbrew pozorom kotów ryby nie interesują
chyba, że tylko mój jest dziwny - żyje sobie z 240 zbiornikiem pełnym ryb i wody w pięknej symbiozie
a pielęgniczki są bardzo wdzięcznymi rybkami, my mamy pielęgniczki miodowe, kiedyś były też ramirezy i kakadu
nann - Sob 26 Wrz, 2009 20:51
| ksanty napisał/a: | | Paddington napisał/a: | piękne hobby. jednak moja kicia rozpracowała by akwarium w kilka minut... no najwyżej jedną aktywną noc  |
wbrew pozorom kotów ryby nie interesują
chyba, że tylko mój jest dziwny - żyje sobie z 240 zbiornikiem pełnym ryb i wody w pięknej symbiozie
a pielęgniczki są bardzo wdzięcznymi rybkami, my mamy pielęgniczki miodowe, kiedyś były też ramirezy i kakadu |
moja jak była młodsza siedziała sobie na półeczce przy akwarium i obserwowała, w tej chwili zlewa totalnie.
ha nawet takie staaare fotki znalazłam :
Tak samo zreszta jak świnki zlewa ;D
ksanty - Nie 27 Wrz, 2009 15:49
podobnie jak u nas
|
|
|