Poznajmy się - Witam się świątecznie z wszystkimi
Anula - Nie 25 Gru, 2005 19:58 Temat postu: Witam się świątecznie z wszystkimi Piszę do was po raz pierwszy.w święta bo moje maluchy dały mi ma Święta ospę ,więc mamy w domu kwarantannę i ani my do rodziny, ani rodzina do nas nie zawita. Ale wcale nie jest tak żle jak się ma swoje hobby,zawsze czymś można się zająć. Ja uwielbiam robić na drutach, choć ostatnio zdradziłam je dla szydelka, interesuję się roślinami doniczkowymi i ogrodowymi, a o zwierządkach też mogę pogadać bo mam ich troszkę w domu. Może znajdzie się dla mnie miejsce w waszym gronie?
Pozdrawiam Świątecznie Ania :
maranta - Nie 25 Gru, 2005 20:02
Witaj Aniu Kolejna (która już z kolei???) robótkująca Ania na naszym forum
Miejsca u nas sporo, więc zapraszamy
Życzę dużo zdrówka i również Świątecznie pozdrawiam.
irciaz - Pon 26 Gru, 2005 18:55
Dołączam się do was sympatyczne Anny, ja też lubię robótkować i podziwiam zawsze powstałe w ten sposób dzieła, od niedawna zaglądam tu i chcialabym zaglądać jak tylko pozwoli mi czas.A te składane sobie nawzajem życzenia chciałabym by przetrwały do następnych świąt
maranta - Pon 26 Gru, 2005 19:25
Irciaz, zaglądaj jak najczęściej
irciaz - Pon 26 Gru, 2005 19:46
Z wielką przyjemnością......
Anonymous - Czw 29 Gru, 2005 12:20
witam was
Anioor - Czw 29 Gru, 2005 23:46
Anek tu od kopa ze tak brzydko powiem sama Anka jestem Witam serdecznie
barbara 1 - Pią 30 Gru, 2005 07:23
Witaj Anula
Choróbsko nie tylko dopadło w te świeta Twój dom,mój też.Mąż chory,syn starszy ja,a najgorzej jest z małym.Wczoraj własnie byłam jeszcze raz u lekarza(prywatnie),bo państwowa opieka jakoś mu nie pomogła,i skończyło się następną porcją antybiotyków
Halkuk - Pią 30 Gru, 2005 16:27
Witaj wśród nas
Pozdrawiam serdecznie - Halina .
Anula - Pią 30 Gru, 2005 16:40
To jest bardzo miłe , gdy wyciąga się na powitanie dłoń i tak wielu chce ją uścisnąć i przyjąć nowego do swego grona . Dziękuję w swoim imieniu.
ciaachoo - Wto 03 Sty, 2006 17:07
witaj Aniu
|
|
|