Haft - [ krzyżyki] Oprawa wyhaftowanych prac
Tesa60 - Wto 13 Paź, 2009 15:24 Temat postu: [ krzyżyki] Oprawa wyhaftowanych prac Witam w deszczowe popołudnie
Wyhaftowałam 4 aniołki krzyżykowo i chcę prosić o radę jak je wyeksponować , na sklejce, na szybie, a może zwyczajne w ramkę tesa
Beata T - Wto 13 Paź, 2009 17:30
oczywiście oprawić - zależy gdzie masz zamiar je powiesić /postawić w rameczkach się nie zakurzą ....nie wiem co masz na myśli pisząc sklejka , szkło przykleić je na to chciałaś
Tesa60 - Wto 13 Paź, 2009 20:57 Temat postu: Re: Beata Myślałam o czymś bardziej oryginalniejszym niż ramka, np.na deseczce , chcę je powiesić na ścianie , a może na tekturce i wystrzępić kanwę ....
pozdrowienia dla haftujących
Makarbella - Wto 13 Paź, 2009 21:11
A co powiesz na obrobienie koronką szydełkową lub obszycie koronką bawełnianą w kolorze kanwy? Albo w jakimś kontrastowym kolorze? I dopiero oprawić w ramki albo w antyramy?
Albo - skoro to aniołki - to nakleić na tekturkę a ramkę zrobić z naklejonych na brzegi tekturki piór? Taki puch by wyszedł...
Tesa60 - Śro 14 Paź, 2009 16:02 Temat postu: Oprawa wyhaftowanych prac Bardzo Wam dziękuję za rady, chyba będzie tekturka, zabrałam się za kolejnego anioła, tym razem z Haftów Polskich
|
|
|