To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Proszę Państwa oto Uchomisia ;)

Uchomisia - Czw 05 Lis, 2009 21:09
Temat postu: Proszę Państwa oto Uchomisia ;)
Dobry wieczór Smile Witam wszystkie Forumowiczki Smile Jestem Uchomisia , niektórym (mianowicie mieszkankom Poznania bywającym na spotkaniach forumowych) znana jako córka Haniutki Wink

O frywolitkach usłyszałam zeszłej zimy, ale zabrakło mi zapału do ich nauczenia. Dopiero sierpniowe spotkanie z Nulą i Karmelkiem zmobilizowało mnie do nauki. Podstaw nauczyłam się z internetu, ale gdyby nie fachowe porady Karmelka i Nuli pewnie nie udałoby mi się pojąć wszystkiego Very Happy zebalek Bardzo Wam dziękuję cmoknięcie A Karmelek powinien dostać Nobla w dziedzinie cierpliwego odpowiadania na moje wiadomości Very Happy

A oto moje prace: (mam nadzieję, że zadziałają te linki:P )

Jeśli miniaturki są za małe zapraszam do mojego skromnego jak na razie albumu:
http://picasaweb.google.com/Uchomisia/Frywolitki#

Oczywiście większość wzorów znaleziona w internecie, tylko zielona bransoletka z kwiatkami i kremowa z zielonymi koralikami powstały w Uchomisiowej głowie Smile

la_femme - Czw 05 Lis, 2009 22:15

Serduszko pierwsza klasa, widać , że masz zdolności w kierunku frywolenia cool
wiesia_33 - Czw 05 Lis, 2009 22:26

Uchomisia witaj kwiatek dla ciebie
Śliczne frywolitki brawo brawo brawo

zabencia - Pią 06 Lis, 2009 11:59

Uchomisia śliczne cool
anna.pluta1 - Pią 06 Lis, 2009 12:44

radocha radocha radocha radocha
karmelek - Pią 06 Lis, 2009 14:54

WOW! Super frywolitki!!! Jeśli można sobie wybrać to głosuję na kwiatuszkową bransoletkę cool cool cool cool
Ewcia101 - Pią 06 Lis, 2009 15:40

Śliczne frywolitki cool
Uchomisia - Pią 06 Lis, 2009 20:55

Bardzo wam dziękuję za miłe słowa Smile Motywują do dalszej pracy Smile kwiatek dla ciebie sztrikuję Mr. Green

http://picasaweb.google.com/Uchomisia/Frywolitki#

To na razie wszystkie moje prace Wink Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru zebalek

Elunia - Pią 06 Lis, 2009 21:24

Piękne twoje frywolitki- cool cool
nula - Sob 07 Lis, 2009 19:25

Anetko - bardzo się cieszę, że w końcu do nas dołączyłaś wesoło mi
Twoje dzieła podziwiałam w realu i zapewniam wszystkich, że naprawdę jest co podziwiać brawo brawo brawo

irenka10 - Sob 07 Lis, 2009 19:30

Sliczne frywolitki niestety ja robic ich mam nadzieje jeszcze nie umiem brawo brawo
Uchomisia - Nie 08 Lis, 2009 07:03

Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa Very Happy Ale prawda jest taka, że gdyby nie to Forum i Życzliwe Osoby (tu nadmienię Nulę i Karmelka Wink ) to na pewno nie umiałabym tego co na razie umiem wesoło mi

Ściskam wszystkich i życzę miłej niedzieli bye

umironczuk - Nie 08 Lis, 2009 13:59

Witamy i piękne te Twoje frywolitki
bean - Nie 08 Lis, 2009 19:52

Witaj! Cieszę się, że jesteś z nami Smile
Twoje frywolitkowe prace są super brawo brawo brawo bardzo podoba mi się pomysł na zawieszanie małych form na łańcuszku - wygląda to świetnie!!!

woalka - Wto 17 Lis, 2009 13:01

Uchomisia, najwyraźniej w Poznaniu wieją coraz korzystniejsze wiatry dla frywolących kobietek, bo "zaraza się szerzy" ku uciesze wszystkich kochających rękodzieło. Jestem pod wrażeniem Twoich szybkich postępów i ciekawych pomysłów łączenia frywolitki z łańcuszkami.
Powodzenia i cierpliwości dalej!

karmelek - Wto 17 Lis, 2009 14:34

No ładnie.... Sad Uchomisia, myślałam, że te pochwały dotyczą Twojego pierwszego wpisu, a tu jeszcze kolejne zdjęcia dodałaś! Te frywolitki na łańcuszku to super pomysł cool
A czy można prosić o wzór tego większego serduszka? cmok
http://picasaweb.google.c...074980495502626
na adres karmelek111@tlen.pl

od razu napiszę : Dziękuję kwiatek dla ciebie

Uchomisia - Wto 17 Lis, 2009 17:58

Ojejeejejej Smile Dziękuję za wszystkie miłe słowa ale chyba już starczy, bo osiądę na laurach i więcej nic nie stworzę zapatrzona w to co dokonałam... Razz

Karmelku szukam schematu! Jak tylko go znajdę to na pewno wyślę. Prawdopodobnie znalazłam to serduszko gdzieś w internecie i chyba sama liczyłam oczka... Zabieram się do szukania i na pewno dam znać co i jak Smile
Paaaaaaaaaa bye

karmelek - Wto 17 Lis, 2009 18:54

Uchomisia napisała:
Cytat:
Prawdopodobnie znalazłam to serduszko gdzieś w internecie

no właśnie! Takiego jeszcze nie widziałam Smile Najwyżej spróbuję policzyć słupki z Twojego zdjęcia Smile