To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poszukuję - Stara Aida 20 kolor 387

Krzysia - Wto 17 Sie, 2010 07:43
Temat postu: Stara Aida 20 kolor 387
Poszukuję jednego motka Aidy 20 w kolorze 387, ale ze starych zapasów, nowe różnią się kolorem. Takie ze starą, białą metką.
O moim problemie napisałam na blogu , ale gdzie jeśli nie tu cmoknięcie znajdę tyle frywolitkowych maniaczek. Może ktoś ma stare zapasy, byłabym ogromnie wdzięczna uklon uklon uklon

Tak jeszcze zapytam o stare motki Aidy 10 multikolor 1105, może też gdzieś komuś się zapodziały- tych potrzebowałabym 2 szt.

Mam nowiutkie, wymienię się, odkupię....

aga kuśmierz - Wto 17 Sie, 2010 22:26

Krzysiu mam 387 ze starej dostawy,pisałam do Ciebie na blogu ale nie wiem czy przeczytasz wcześniej,ale wyjeżdżam na kilka dni i będę w niedzielę,więc pisz czy mam wysyłać:)
Krzysia - Sob 28 Sie, 2010 07:35

Bardzo dziękuję za błyskawiczny odzew- Aga cmoknięcie Ewa cmoknięcie Anna cmoknięcie Basia cmoknięcie obie nitki już mam wesoło mi

Niech moja, szczęśliwa w zasadzie, przygoda będzie przestrogą, najpierw przygotujcie sobie zapas nitek, a dopiero potem zaczynajcie supłanie, bo jak widać, kolejna partia Aidy może mieć inny odcień.
Wydaje mi się, że stare nitki są jakby odrobinę grubsze, miałam w ręku dwa motki Aidy 20 białej i różnica była widoczna.