Poznajmy się - Dzien dobry
alinuk - Wto 31 Sie, 2010 16:53 Temat postu: Dzien dobry wlasciwie szukalam wzoru na czapke dla dzieci i przez przypadek tutaj wyladowalam. Bardzo mi sie podoba, chetnie zostane .
Niestety nie mam polskich trzcionkow, ale mysle, ze mozna poznac co pisze. Jak ktos ma zapytania to prosze, opowiem rekami i nogami .
Pozdrowienia Beata
elunia_olsztyn - Wto 31 Sie, 2010 21:57
Witam ja też trafiłam na to forum przez przypadek i nie odejdę chyba że mnie wyrzucą tu są najfajniejsi ,zdolni,pracowici,pomocni i piękni ludkowie ,przekonasz się.
gosias - Wto 31 Sie, 2010 22:19
alinuk, witaj
wiesia-kal - Śro 01 Wrz, 2010 11:38
alinuk witaj wśród nas, jest jak w rodzinie, pomoc w każdej potrzebie, licz się z tym ,że trochę czasu będziesz spędzać przed komputerem. Pozdrawiam Wiesia
alinuk - Śro 01 Wrz, 2010 11:57
Dziekuje Wam bardzo za serdeczne przyjecie!
@ Wiesia: ja nocuje przy komputerze od lat .
Niecierpliwosc mnie wczoraj poniosla i zaczelam drobic sobie czapke dla pieciolatki (ma urodziny w Boze Narodzenie). Moze nawet i dobrze, ze juz zaczelam, bo to blizniaki, czyli potrzebuje dwie czapki .
Znalazlam fajny wzor, potrzebne mi tylko male przerobki. Jak tylko zrobie zdjecia pokaze, moze sie komus tez spodoba.
Pozdrowienia z zimnego Frankfurtu
Beata
anna.pluta1 - Śro 01 Wrz, 2010 17:43
witam
romualda - Śro 01 Wrz, 2010 18:24
Witaj Beatko, u nas też jest zimno!
Elżbieta P. - Śro 01 Wrz, 2010 19:46
witaj
Paddington - Czw 02 Wrz, 2010 11:07
alinuk, Witaj, miło CIĘ poznać Ciekawa jestem jak wyjdą ci czapeczki- mam nadzideję, że się pochwalisz
elunia_olsztyn, nie pleć farmazonów- kto by miał Ciebie wyrzucić? Jesteś Maranciakiem jak my wszyscy- jesteś też częścią tego forum
alinuk - Pią 03 Wrz, 2010 22:55
Dobrywieczor,
postaram sie jak najszybciej jakies zdjecia umiescic. Napadlo mnie to robienie na drutach jak goraczka .
Na razie ogladam sobie wiele linkow, piekne rzeczy juz widzialam.
Pozdrowienia
Beata
|
|
|