Poznajmy się - Witam serdecznie
kobirta_dz - Pią 17 Wrz, 2010 10:24 Temat postu: Witam serdecznie mam na imię Ewa .
buszuje internetowo . kocham rękodzieło artystyczne . wszystkie . serio.
samotna mama 2 chłopców 3 lata i 5 lat.
mam pomysł na serwis artystyczny promujący kobiety. Może o tym to już w innym watku
Paddington - Pią 17 Wrz, 2010 11:28
cześć. Miło Cię poznać.
Ciekawa jestem tego Twojego projektu, ale mam nadzieję, że poza buszowaniem w sieci www robisz coś artystycznego- biżu, szydełko, druty, decoupage... możliwości jest bez liku.
Pozdrawiam
7Kasiulek7 - Pią 17 Wrz, 2010 14:03
Witaj
A ja mam nadzieję, że poznamy Twoje prace
nula - Pią 17 Wrz, 2010 14:47
kobirta_dz, witaj
| Paddington napisał/a: | | ale mam nadzieję, że poza buszowaniem w sieci www robisz coś artystycznego- |
jeżeli robisz cokolwiek to znalazłaś odpowiednie miejsce !
alinuk - Pią 17 Wrz, 2010 15:18
Witaj kobirta_dz
Aniela41 - Pią 17 Wrz, 2010 17:29
kobirta_dz, witaj
anna.pluta1 - Pią 17 Wrz, 2010 18:47
kobirta_dz - Sob 18 Wrz, 2010 07:16 Temat postu: troche roztrzepaniec ze mnie Robie kolczyki i inna bizu
projekt ma się opierać na promowaniu kobiet i rękodzieła jest dosyć rozbudowany tak żeby każdy znalazł dla siebie coś fajnego nauczył się i poczytał zrobił zakupy w sklepie itp
z samego rana się wkurzyłam bo informatyk pyta o takie proste rzeczy które jemu napisałam juz 2 maile wcześniej.Mam wrażenie że nwet grafice się nie przyjżał . Oj będzie ciężko .....
Najlepiej jakby kobieta informatyk był to wtedy będzie prościej przynajmniej mam takie wrażenie./A może tu jakaś się ukrywa?/
prace przedstawie jak tylko mi transfer odnowią bo teraz to napewno nie dam rady
naprawde super forum że ja tu wcześniej nie trafiłam .....
mimusia-1 - Sob 18 Wrz, 2010 10:13
kobirta_dz, witaj
|
|
|