To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witajcie

Lete - Czw 07 Paź, 2010 12:07
Temat postu: Witajcie
Witajcie.
Mam na imię Justyna. Trafiłam tutaj przez przypadek rozmawiając z mężem o moich marzeniach z młodości, kiedy to chciałam mieć własną maszynę do szycia (dostałam ją od męża na ostatnie urodziny) i maszynę dziewiarską (którą nadal planują mieć).
Jestem mamą 7-miesięcznego Wojtka, panią dwóch futer - Belli i Lokiego, pasjonatką fotografii (strzelająca fotki bardziej "na spontana" niż "z premedytacją"). Cos tam czasami uszyję, ale ostatnio wracam do robótek, przede wszystkim dla synka.

Hm, nie wiem co jeszcze napisać, poza "Witajcie". wesoło mi

beti9 - Czw 07 Paź, 2010 13:16

kwiatek dla ciebie Witaj
stonesik - Czw 07 Paź, 2010 13:16

Witamy bye bye bye
anle - Czw 07 Paź, 2010 14:24

Witam cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
saba52 - Czw 07 Paź, 2010 19:10

Lete, Witam serdecznie cmoknięcie Tylko uważaj t5o forum uzależnia wesoło mi
Lete - Czw 07 Paź, 2010 23:22

Witajcie Smile
Na razie przeglądam forum i skacze po wątkach i jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych umiejętności. Duzo muszę się jeszcze nauczyć szczęka

iwonka - Pią 08 Paź, 2010 06:00

witaj cmok cmok
elunia_olsztyn - Pią 08 Paź, 2010 12:07

Lepiej nie mogłaś trafić wesoło mi Witaj sztrikuję
Paddington - Sob 09 Paź, 2010 20:58

Lete, mamy troszkę wspólnego- ja też lubię robótki, fotografia to dla mnie świetne oderwanie (szczególnie reportażowa) Także jestem dumną panią dwóch futer (ale płci żeńskiej) i tylko żadnego malucha jeszcze nie mam.
Miło mi CIebie poznać i pozdrawiam serdecznie i czekam na Twoje dzieła i może na kocim wątku przedstawisz swoich podopiecznych... ach no i fotografie z radością obejrzymy. Bo wiesz, my maranciaki to każdą sztukę uwielbiamy Smile cmok

anna.pluta1 - Nie 10 Paź, 2010 13:52

witaj cmok
Celina - Nie 10 Paź, 2010 16:37

Witam słonecznie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Efa - Pon 11 Paź, 2010 12:44

Witaj bye
Lete - Wto 12 Paź, 2010 21:40

Musze się pochwalić. Od czwartku będę szczęśliwą posiadaczką maszyny dziewiarskiej Doplety 382. Mąż jedzie po nią do Czech, gdzie ją kupiliśmy. Na naszym allegro nie udało mi się kupić, bo była za droga. Już się nie mogę doczekać. Póki co cały czas przeglądam książeczkę o obsłudze maszyn i dumam czy dam sobie rade. No i jestem podekscytowana jak nastolatka przed randką Wink

Zmykam do wątku o futrach pochwalić się swoimi Smile