Chwalę się :) - To ja też
Bećka - Czw 19 Sty, 2006 14:02 Temat postu: To ja też Aga W zaprosiła mnie do tego działu :wesolek:
Zaczne więc od chwalenia się.
Choć niektóre z Was znają już moje prace
Można zobaczyć je tu:
http://betic.multiply.com/photos/album/1
Anna B. - Czw 19 Sty, 2006 17:10
A to dopiero! Tylko czemuś się na Bećkę przemianowała? :usciski:
Renulek - Czw 19 Sty, 2006 17:50
Bećka, wiesz, że niektórych obrazów nie widziałam wcześniej
| Cytat: | | Tylko czemuś się na Bećkę przemianowała? |
pewnie miała dość podwójnego imienia i woli mieć jedno imię, a nie jak niektórzy aż trzy np. taka jedna Ania-BAnia-Koroneczka
Bećka - Czw 19 Sty, 2006 18:03
No właśnie Aniu może i Ty uchylisz rąbka tajemnicy czemu i Ty sie przemianowałaś :wesolek:
Madzia - Czw 19 Sty, 2006 19:03
Bećko, ja nie krzyżykuję wcale i krzyżykami się nie interesuję ale przy okazji Twojego posta chwalącego obejrzałam Twoje serwetki. Wszystkie robimy śliczności ale wyjątkowy zachwyt wzbudziły we mnie Twoje dzieła. Jednocześnie poczułam wielkie pożądanie do stworzenia czegoś podobnie pięknego, czy jest jakaś szansa na schematy?
Bećka - Czw 19 Sty, 2006 19:11
Jasne że tak.Napisz co, a najlepiej na PW
Anna B. - Czw 19 Sty, 2006 19:45
Renulek! :boks:
Beatko, tak jak tu jestem podpisywana, zawsze się podpisywałam. Ale na "Bećkę" to bym za Chiny nie wpadła!
Renulek - Czw 19 Sty, 2006 20:12
aga w. - Czw 19 Sty, 2006 20:32
| Anna B. napisał/a: |
na "Bećkę" to bym za Chiny nie wpadła!  |
ja też
zastanawiałam się gdzie się podziewasz bo nigdzie Cię nie widywałam, a Ty xxx, xxx, xxx...
Beatko Twoje przepiękne prace Cię zdradziły
jeszcze raz - witaj u nas :usciski: - mam nadzieję, że Ci się tutaj podoba
Madzia - Czw 19 Sty, 2006 21:08
Bećka, to te 2 pierwsze nie. Następne 2, a bieżniczki to takie same? Śliczne są. Też bym chciała.
A w Lublinie mroźno, coraz mroźniej....
maranta - Czw 19 Sty, 2006 22:22
Beatka, zachwyciałam się Twoimi krzyżykami, podobnie jak i innymi pracami Masz talent, kochana
Bećka - Czw 19 Sty, 2006 23:14
Dzięki za miłe słowa :wesolek:
Podoba mi się tu BARDZO
Aniu mnie jakoś łatwo było wpaść na Bećke a mój dawny nick wlukł się za mną jak smród po g.... (to powiedzonko z pyrlandii) Wyzywali mnie od "staroświeckich", "kobiet renesansu"i sama nie wiem czego jeszcze hihi
Więc postanowiłam ułatwić sobie i innym życie i go zmieniłam :fajnie: na krótki
Najważniejsze jednak że spotykam tu coraz więcej starych dobrych znajomych i oczywiście zawieram nowe wspaniałe znajomości
Madziu podaj adres mailowy i pocztowy na PW bo część tych wzorów mam w kompie a część w gazetach więc wyśle ksero
I cieszę się że podobają się moje prace osobom które ich jeszcze nie znały
A Renulek odemnie też ma :boks: że nie podała mi adresu tego forum tylko musiałam tu trafić przez przypadek
Renulek - Pią 20 Sty, 2006 07:18
krzysztofina - Sob 04 Lut, 2006 22:57 Temat postu: haft krzyżykowy i gobelinowy zaczne od kuchni
[ Dodano: Sob 04 Lut, 2006 23:03 ]
Krzywo porobiłam te zdjęcia ale coś widać-poprawię się-kiedyś
[ Dodano: Sob 04 Lut, 2006 23:08 ]
i jeszcze taki
oczywiście wybrałam naj naj...ze wszystkich
Alicja - Wto 14 Lut, 2006 09:54
Bećka
Moje gratulacje. Przepiękne te obrazy. Właśnie zabiorę sie za "Pieczenie chleba" - nie wiem jaka nazwa jest oryginalna.
Cieszę się, że Cię znalazłam.
|
|
|