To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam Was - Kasia

kasiek1607 - Sob 23 Paź, 2010 18:13
Temat postu: Witam Was - Kasia
Dzień dobry.
Mam na imię Kasia i zarejestrowałam się dopiero dziś rano, choć podglądałam Was juz od jakiegoś czasu. Szydełkować nauczyłam się jeszcze w podstawówce, ale dopiero teraz po wieeeelu latach wzięłam do ręki szydełko odkryłam jaką przyjemność może dać dzierganie. Pozwala mi to oderwać się choć na chwilę od codziennej gonitwy do i z pracy, wożenia Narybku (szuk dwa) dom-szkoła-basen-angielski itp itd....

Szkoda tylko, że nie mam jak szydełkować jadąc do pracy w stołecznych korkach:)

Pozdrawiam serdecznie

anna.pluta1 - Sob 23 Paź, 2010 20:12

witaj
saba52 - Sob 23 Paź, 2010 20:43

kasiek1607, Witam też kwiatek dla ciebie i życzę czasu na robótki
anle - Sob 23 Paź, 2010 20:47

witaj cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
iwonka - Nie 24 Paź, 2010 08:46

witaj cmok cmok
Paddington - Nie 24 Paź, 2010 17:55

Miło mi Ciebie poznać. Ja też poznałam szydełko w podstawówce, i potem na czas jakiś porzuciłam współpracę z nim... od jakiegoś jednak czasu pokochaliśmy się z nim na nowo a co więcej odkryłam też dzięki temu forum wiele nowych technik czego i Tobie życzę Smile
kasiek1607 - Pon 25 Paź, 2010 08:35

Dziękuję Wszystkim za ciepłe przyjęcie.
Ponieważ ostatni weekend spędziłam z szydełkiem w ręku wysłuchując ciągłych narzekań Małża i Narybku (jakoś nie pomarli z głodu i brudu - widać można bez matki Very Happy ) podjęłam decyzję o przesiadce do komunikacji miejskiej. Czasu tyle samo co we własnym aucie albo i mniej a korzyści z wolnych rąk przeogromne.
Wciąga jak chodzenie po bagnach zebalek

saba52 - Pon 25 Paź, 2010 19:10

kasiek1607, Niemożliwa jesteś hahahihi Widzę że wpadłaś jak przysłowiowa śliwka wesoło mi
Paddington - Śro 27 Paź, 2010 15:26

wolne ręce trochę czasu i... aż strach się bać co to będzie po zimie- prawdziwa kolekcja cudeniek Smile
PS. Masz śliczny avatarek- czy to Twoje futro domowe?

marysia54 - Śro 27 Paź, 2010 23:32

kasiek1607 [b]

Witam serdecznie
cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Bozenka7 - Czw 28 Paź, 2010 00:10

kasiek1607, witaj ,pozytywnie zakręcona dziewczyno...wkręciłaś się i tak trzymaj cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
kabyr - Czw 28 Paź, 2010 00:17

Witaj Kasiu radocha
i pokaż nam co już udało Ci się wydziergać.

kasiek1607 - Pią 29 Paź, 2010 09:45

Jak na razie więcej jest prucia niż dziergania:) Ale, co tam!
to jest link do mojej galerii:
http://picasaweb.google.com/kasiek1607/SzydeKo#
Nie jest tego za wiele. W tych ananasach miałam problem z zakończeniem (co pewnie widać na zdjęciach) - nie mam pojęcia jak je skończyć, żeby wyglądało przyzwoicie.
Teraz męczę korale, bo się na nie uparłam, ale cały czas brzydko wygląda łączenie rzędów.

Paddington - to mój futrzak, wyżywałam się kiedyś artystycznie ganiając za nim z aparatem po ogrodzie. Efekty są widoczne tutaj:
http://picasaweb.google.c...CK-fjdOU_Or2BQ#

saba52 - Pią 29 Paź, 2010 10:35

kasiek1607, Dobrze Ci idzie cool Ćwiczenie czyni mistrza cool

A kotek słodki cmoknięcie

Paddington - Sob 30 Paź, 2010 10:34

piękne początki a fotki futerka świetne Smile jeżeli chcesz poznać moje to ich pojedyncze zdjęcia są w temacie koty "Baton- moja kicia"
Pozdrawiam