To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam serdecznie!!!

Ala_ala - Śro 27 Paź, 2010 11:48
Temat postu: Witam serdecznie!!!
Witam serdecznie
Z uwagi, iż dopiero zaczynam chciałabym wszystkich z was gorąco powitać. Nie macie pojęcia jak miło znaleźć więcej osób, które "dłubią" na drutach i nie tylko:))). Mnie nauczyła moja mama - oczka prawe a tata lewe:))). I tak mi zostało...

Moim marzeniem jest nauczyć się robić na szydełku szczególnie jak widzę Wasze prace.
Trochę haftowała, właśnie próbuję swoich sił w szyciu.
Uwielbiam nietuzinkowe rzeczy jak ja to mówię "babcine". Wszystko to co pozwala nam cieszyć się z poprzedniego i czekać z uśmiechem na każdy następny...

Mnóstwo z Waszych prac zachwyciło mnie i mamę również. Jeszcze więcej już sobie zapisałam i zaczynam ostro brać się do pracy. Za dużo czasu może nie mam ale wieczory długie. Gdyby nie szkoła mojego 10-letniego syna byłoby więcej tego czasu. A to dopiero IV klasa. Mam nadzieję, że powitanie trafi do Wszystkich

PS. Dajcie mi chwilę na raczkowanie:)))

Paddington - Śro 27 Paź, 2010 15:24

Witam cieplutko Smile doskonale trafiłąś. To forum jest pełne zakręconych i bardzo radosnych osób z którymi możesz odkrywać nie tylko nowe wzory, ale i nowe techniki rękodzieła. Wiem z własnego doświadczenia, że Marańciaki są bardzo pomocne uczynne i zawsze służą dobrą radą szczególnie dla początkujących. Myślę, że Twoje raczkowanie bardzo szybko zmieni się w dostojny krok a potem nawet w bieg cmok
anle - Śro 27 Paź, 2010 18:10

Witaj cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
anna.pluta1 - Śro 27 Paź, 2010 23:05

witaj cmok
marysia54 - Śro 27 Paź, 2010 23:25

Ala_ala

Witaj
cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Bozenka7 - Czw 28 Paź, 2010 00:44

Ala_ala, cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie
saba52 - Czw 28 Paź, 2010 00:49

Ala_ala, I ja witam cmoknięcie
gosias - Czw 28 Paź, 2010 13:58

Ala_ala, Smile witaj kwiatek dla ciebie
izunia2626 - Wto 16 Sie, 2011 19:01

Ala_ala,
Witaj Smile
Zaglądaj tu jak najczęściej zawsze można coś sobie podejrzeć czegoś się nauczyć i czas szybciej zleci Smile
Pozdrawiam

Elżbieta P. - Wto 16 Sie, 2011 21:52

witaj radocha
Jolka - Śro 17 Sie, 2011 20:03

Ala_ala cmoknięcie radocha Witaj