Poznajmy się - nowicjusz na pokładzie :)
Preity.z - Sob 26 Mar, 2011 19:36 Temat postu: nowicjusz na pokładzie :) Witam wszystkich
Na forum trafiłam przypadkiem szukając blogów poświęconych szydełkowaniu i znalazłam tu tyle ciekawych tematów, że postanowiłam zostać jego częścią.
Dzięki mojej wspaniałej wychowawczyni, w szkole podstawowej miałam okazję poznać różne techniki rękodzieła. Z nich wszystkich najbardziej do gustu przypadło mi szydełko z którym nie rozstaję się od czasu zrobienia pierwszej serwetki. Mimo że robię na nim od lat, to nadal jestem początkująca w tej dziedzinie, bo moje dzierganie do tej pory nie wykroczyło poza proste serwetki.
Z innych dziedzin: kocham indyjskie kino, które składa się nie tylko z Bollywoodu, azjatyckie seriale (głównie z Korei i Chin), japońską muzykę, oraz stare polskie komedie.
Anonymous - Sob 26 Mar, 2011 19:46
Preity.z, Witam serdecznie. Tutaj nabierzesz chęci, aby zrobić coś innego na szydełku oraz znajdziesz inspiracje na inne serwetki. A jak się rozpędzisz to i w innej dziedzinie też zasmakujesz Pozdrawiam
Paddington - Sob 26 Mar, 2011 22:28
Witaj Miło mi poznać Ciekawe rzeczy oglądasz (dla mnie totalnie egzotycznie- uświadomiłam sobie że chyba ani jednego azjatyckiego filmu nie było mi dane oglądać)
Pozdrawiam
danuta_50 - Nie 27 Mar, 2011 08:29
Preity.z, Witaj Nie mogłaś lepiej trafić bo tutaj możesz rozwijać swoje umiejętności i pogłębiać wiedzę w różnych technikach.
Preity.z - Nie 27 Mar, 2011 08:58
Dziękuję za miłe powitanie Z innych technik kusi mnie frywolitka, ale na razie czasu brak by się z nią bliżej zapoznać.
Paddington jakieś azjatyckie filmy musiałaś widzieć, bo różne telewizje dość często mają je w swojej ramówce, a ostatnio nawet i serial koreański na Tele5 się trafił ("Łowcy niewolników").
|
|
|