To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - Z pewną dozą nieśmiałości :)

AdamJanW - Nie 08 Sty, 2012 22:27
Temat postu: Z pewną dozą nieśmiałości :)
Witam serdecznie,
już jakiś czas podglądam Wasze prace, którymi jestem zachwycony, a które wręcz onieśmielają swoim wyglądem i kunsztem. Nie ukrywam, ze sporo już skorzystałem z Waszych rad Smile. Dziś chciałbym pokazać swoje wypocinki i poddać się Waszej ocenie.

Na początek tyle. Nie wiem tylko czy dobrze wkleiłem linki.
Pozdrawiam
Adam

nutinka - Nie 08 Sty, 2012 22:36

Jestem pod wrażeniem. Bardzo mi się podobają! cool brawo
Violetta21 - Pon 09 Sty, 2012 00:21

karteczki są śliczne cool cool
katasza - Pon 09 Sty, 2012 07:35

Bardzo ładne karteczki!!! brawo
elawe - Pon 09 Sty, 2012 09:36

Śliczne karteczki brawo
wernatka - Pon 09 Sty, 2012 13:36

Bardzo ładne kartki cool brawo brawo
lamika88 - Pon 09 Sty, 2012 13:51

cool cool cool
heniutkowo - Pon 09 Sty, 2012 14:45

brawo brawo brawo brawo
danfi - Pon 09 Sty, 2012 15:33

I cóż Ci mam napisać? hmm Myślałam, że tylko kobiety kokietują otoczenie, a tu proszę facet. Jeżeli chciałeś, żebyśmy oglądając Twoje "wypocinki" zostały z wytrzeszczem, to Ci się udało ooooo Aż się boję kolejnych prac. Nie wiem, czy zamawiać wizytę u okulisty, żeby coś zrobił z tym wytrzeszczem, czy u chirurga - dentysty, by nastawił opadającą szczękę. No, ale niech stracę... dawaj następne, może przeżyję zebalek
Inka - Pon 09 Sty, 2012 15:39

Hmm .. jestem pod wrażeniem.
Supermen... Wink

AdamJanW - Pon 09 Sty, 2012 20:56

Witam,
no nie przesadzajcie drogie Panie, bo za bardzo duma mnie rozniesie Smile
W porównaniu z Waszymi pracami moje wypocinki są malutkie, ale nie powiem, że nie cieszą mnie Wasze pozytywne komentarze. Za wszystkie dziękuję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Ja jestem niestety tylko kopistą i staram się jak mogę najdokładniej odwzorować cudze dzieła.
Tak przy okazji dziękuję danfi za Twojego chomika trochę z niego korzystałem Smile
Musze trochę poszperać w archiwach, jak znajdę to wstawię resztę, wcześniejszych moich karteczek.
Jeszcze raz dziękuję za pozytywne przyjęcie kwiatek dla ciebie
Pozdrawiam Adam

Szachrajka - Pon 09 Sty, 2012 21:39

Adamie witam kwiatek dla ciebie Faceta(powiedz że lubisz kwiaty nooo... )
Kartki są swietne i nie przerażaj się, że ktos może i robi lepsze(dopowiedz NARAZIE lepsze).Każdy gdy zaczyna to jest zakompleksiony i krytyczny dla siebie.Dlatego też rób je i pokazuj.Jeżeli będziesz potrzebował pomocy/rady to krzycz i moje wzory możesz powielać(do sądu nie pójdę pax )
idę na imprezę

danfi - Pon 09 Sty, 2012 21:44

WOW!!! Cieszę się, że mój chomik stał się dla Ciebie żródłem inspiracji
joana - Pon 09 Sty, 2012 21:50

AdamJanW, Przepiękne kartki. brawo
elci_a - Pon 09 Sty, 2012 22:10

Śliczne kartki, zgadzam się z wypowiedziami poprzedniczek
brawo brawo brawo

marciulaTOja - Wto 10 Sty, 2012 18:43

AdamJanW, bardzo delikatne i skromne prace a przez to piękne i elegancie i do tego taka różnorodność form i technik. Jestem zachwycona brawo
firletka - Śro 11 Sty, 2012 14:18

urocze, bardzo czuć w nich świąteczną atmosferę Smile
Elunia - Śro 11 Sty, 2012 21:02

adamie-gratulacje-witaj i chwal się brawo brawo brawo
AdamJanW - Czw 12 Sty, 2012 21:59

Witam,
dziękuję za wszystkie ciepłe słowa kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Zgodnie z obietnicą zamieszczam swoje pierwsze wypocinki, był to przełom 2007/2008:

W końcu znalazłem jak się wstawia miniatury Smile
Jeszcze raz dziękuję i idę obrabiać następne fotki Smile
Pozdrawiam Adam

danfi - Czw 12 Sty, 2012 22:26

No, no, no... całkiem spory zbiorek. brawo A jeżeli chodzi o wykonanie, to nie ma sie czego wstydzić - jest naprawdę bardzo dobre cool
wernatka - Czw 12 Sty, 2012 23:17

Śliczne kartki Adamie, jak już danfi zauważyła bardzo dobrze wyszyte. No i są już pierwsze żaby Very Happy, czekam na następne i kolejne kartki. A za te karteczki, wielkie brawa cool brawo brawo brawo brawo
marciulaTOja - Pią 13 Sty, 2012 07:34

AdamJanW, brawo kartki są piękne cool Masz dłuższy staż w tym hobby niż ja, zresztą co widać. Ja do tej pory nie odważyłam się tknąć tej czarownicy Smile A co do dziurkaczy jest na naszym forum możliwość scrapkowej wymiany tu : http://www.maranciaki.pl/...opic.php?t=9025
Ciężko jest naraz kupić wiele dziurkaczy, bo są drogie, a od nowego roku podrożały. Jeszcze raz brawo dla karteczek Smile

lamika88 - Pią 13 Sty, 2012 10:41

Świetne kartki cool cool cool
kociamama - Pią 13 Sty, 2012 19:14

Adamie
witaj, bardzo się cieszę, że wreszcie trafił do nas facet daję nogę
Karteczki robisz piękne, bardzo ładnie skomponowane i dopracowane do każdego szczegółu.
Wszystkie bardzo mi się podobają i czekam na kolejne.
Mam tylko prośbę: czy mógłbyś następne kartki wstawiać pojedynczo, bo ja wolę sobie kartkę powiększyć i pooglądać szczegóły.

elci_a - Pią 13 Sty, 2012 20:16

brawo brawo brawo
Powalająca ilość tych kartek.
Bardzo ładne wszystkie prace

uklon uklon uklon