To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Kłaniam się pięknie wszystkim!

Ela55 - Czw 26 Sty, 2012 16:50
Temat postu: Kłaniam się pięknie wszystkim!
kwiatek dla ciebie Kłaniam się pięknie wszystkim na forum "Maranciaki".

Od dawna bywałam tutaj , zachwycałam się talentami Maranciaków.
Dzisiaj w końcu podjęłam decyzję ,że pora wyjść z formuły"obserwator" Embarassed i przystąpić do tak świetnego bractwa.
Mam nadzieję,że zostanę przyjeta ?
Kocham robótki. Poświęcam im każdą wolną chwilę...

Jeszcze raz pięknie się kłaniam i pozdrawiam z Redy koło Gdyni.

Paddington - Czw 26 Sty, 2012 21:25

Witaj Gwiazdeczko wesoło mi
Myślę, że nikt nie będzie miał mi za złe jak wypowiem się w imieniu wszystkich Maranciaków- Radośnie witamy i oczywiście, że Ciebie przyjmujemy z otwartymi ramionami. Skoro nas obserwowałaś to mniej więcej wiesz co i jak tu u nas działa. Chwal się swoimi dziełami, inspiruj się w każdej technice i rozwijaj pasje tak jak my.
Życzę cudownych owocnych godzin na forum i pozdrawiam z Wielkopolski wesoło mi

Ela55 - Czw 26 Sty, 2012 23:27

Bardzo dziękuję za takie serdeczne powitanie:

Cytat:
Witaj Gwiazdeczko

Uwielbiam to moje przezwisko "Gwiazdeczko". Towarzyszy mi ono od dziecięcych lat! Nic nie wspomniałam o tym przezwisku , a ono mnie tu też odnalazło cmoknięcie
To wspaniały znak i dobra wróżba dla naszej wspólnej maranciakowej przygody!

Postaram się pokazać moje prace. Nie wiem , czy warto wracać do przeszłości? Ostatnia praca zeszła z moich drutów w ubiegłym tygodniu...
Aktualnie od wczoraj dziergam szal z typu"estoński" . Zabrałam się za wzór, jaki ujrzałam już dosć dawno temu u mistrzyni Dagny. Teraz ja ośmieliłam sięrozpocząć dzierganie mojej "Sofii Kiri"... Postaram się coś pokazac , jak tylko zrobię foto- obiecuję bye bye

Paddington - Pią 27 Sty, 2012 11:10

Widzisz jaka telepatia maranciakowa wesoło mi
Pokazuj wszystko co tylko chcesz i z każdej "epoki" twórczości. Ja na drutach nic nie umiem zrobić, nie znam się na tym więc zawsze z wielką dawką podziwu oglądam cool

Ela55 - Pią 27 Sty, 2012 12:59

Ok, podejmuję wyzwanie Very Happy

Tutaj http://szmatki.pun.pl/gallery.php?cid=10&p=1 jest mała próbka moich przygód robótkowych...
jest tego dużo więcej, ale "rozsypałam foto po świecie. Po jednej z awarii twardego dysku dużo rzeczy niestety poleciało w kosmos nie wiem

Paddington - Pią 27 Sty, 2012 15:31

ładna mi mała próbka- świetne prace Smile
Myślę, że o wiele więcej osób zobaczy co robisz jak stworzysz sobie temat w dziale chwalimy się, lub w dziel druty. W temacie powitań to raczej się tylko witamy i mało kto szuka tu inspiracji Smile
Pozdrawiam i zachęcam do dalszych publikaci- piękności- kołderka najladniejsza wesoło mi

anna.pluta1 - Pią 27 Sty, 2012 16:58

cmoknięcie cmoknięcie
Ela55 - Pią 27 Sty, 2012 22:24

Ok, pokazałam kilka moich prac uszytych metodą patchwork. To są kołderki za jeden uśmiech.. Ja byłam szwaczką , a wiele cudownych pań zaangażowanych w projekcie "Kołderka za jeden uśmiech" stworzyło przepiękne kwadraciki haftowane kolorowymi mulinami.

Pochwaliłam się w dziale "Szycie. Chwalimy się"