Poznajmy się - Kłaniam się pięknie wszystkim!
Ela55 - Czw 26 Sty, 2012 16:50 Temat postu: Kłaniam się pięknie wszystkim!
Kłaniam się pięknie wszystkim na forum "Maranciaki".
Od dawna bywałam tutaj , zachwycałam się talentami Maranciaków.
Dzisiaj w końcu podjęłam decyzję ,że pora wyjść z formuły"obserwator" i przystąpić do tak świetnego bractwa.
Mam nadzieję,że zostanę przyjeta ?
Kocham robótki. Poświęcam im każdą wolną chwilę...
Jeszcze raz pięknie się kłaniam i pozdrawiam z Redy koło Gdyni.
Paddington - Czw 26 Sty, 2012 21:25
Witaj Gwiazdeczko
Myślę, że nikt nie będzie miał mi za złe jak wypowiem się w imieniu wszystkich Maranciaków- Radośnie witamy i oczywiście, że Ciebie przyjmujemy z otwartymi ramionami. Skoro nas obserwowałaś to mniej więcej wiesz co i jak tu u nas działa. Chwal się swoimi dziełami, inspiruj się w każdej technice i rozwijaj pasje tak jak my.
Życzę cudownych owocnych godzin na forum i pozdrawiam z Wielkopolski
Ela55 - Czw 26 Sty, 2012 23:27
Bardzo dziękuję za takie serdeczne powitanie:
Uwielbiam to moje przezwisko "Gwiazdeczko". Towarzyszy mi ono od dziecięcych lat! Nic nie wspomniałam o tym przezwisku , a ono mnie tu też odnalazło
To wspaniały znak i dobra wróżba dla naszej wspólnej maranciakowej przygody!
Postaram się pokazać moje prace. Nie wiem , czy warto wracać do przeszłości? Ostatnia praca zeszła z moich drutów w ubiegłym tygodniu...
Aktualnie od wczoraj dziergam szal z typu"estoński" . Zabrałam się za wzór, jaki ujrzałam już dosć dawno temu u mistrzyni Dagny. Teraz ja ośmieliłam sięrozpocząć dzierganie mojej "Sofii Kiri"... Postaram się coś pokazac , jak tylko zrobię foto- obiecuję
Paddington - Pią 27 Sty, 2012 11:10
Widzisz jaka telepatia maranciakowa
Pokazuj wszystko co tylko chcesz i z każdej "epoki" twórczości. Ja na drutach nic nie umiem zrobić, nie znam się na tym więc zawsze z wielką dawką podziwu oglądam
Ela55 - Pią 27 Sty, 2012 12:59
Ok, podejmuję wyzwanie
Tutaj http://szmatki.pun.pl/gallery.php?cid=10&p=1 jest mała próbka moich przygód robótkowych...
jest tego dużo więcej, ale "rozsypałam foto po świecie. Po jednej z awarii twardego dysku dużo rzeczy niestety poleciało w kosmos
Paddington - Pią 27 Sty, 2012 15:31
ładna mi mała próbka- świetne prace
Myślę, że o wiele więcej osób zobaczy co robisz jak stworzysz sobie temat w dziale chwalimy się, lub w dziel druty. W temacie powitań to raczej się tylko witamy i mało kto szuka tu inspiracji
Pozdrawiam i zachęcam do dalszych publikaci- piękności- kołderka najladniejsza
anna.pluta1 - Pią 27 Sty, 2012 16:58
Ela55 - Pią 27 Sty, 2012 22:24
Ok, pokazałam kilka moich prac uszytych metodą patchwork. To są kołderki za jeden uśmiech.. Ja byłam szwaczką , a wiele cudownych pań zaangażowanych w projekcie "Kołderka za jeden uśmiech" stworzyło przepiękne kwadraciki haftowane kolorowymi mulinami.
Pochwaliłam się w dziale "Szycie. Chwalimy się"
|
|
|