To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam :)

alienor - Wto 21 Lut, 2006 21:40
Temat postu: Witam :)
Witam serdecznie . Mam na imie Elzbieta . Od kilku dni przygladalam sie temu forum dosc wyrywkowo. Dzis zebrlam sie na odwage aby sie przedstawic. Kiedys bardzo lubilam wszelkiego rodzaju robotki , potem mi przeszlo i kiedy pojawila sie w naszym domu nowa pociecha z nowym zapalem wzielam do reki szydelko i druty.Popelnilam juz kilka sweterkow i innych ozdobek ku swojej wielkiej radosci . Teraz zamarzylo mi sie abym mogla wymienic , (a raczej skorzystac ) doswiadczenia. Przyjmiecie mnie drogie panie do swojego grona?
maranta - Wto 21 Lut, 2006 22:06

alienor napisał/a:
Przyjmiecie mnie drogie panie do swojego grona?

No jasne, że tak kwiatek dla ciebie Witaj wśród nas cmoknięcie

Anonymous - Wto 21 Lut, 2006 22:41

Witaj Elżbieto kwiatek dla ciebie tu są same zakręcone dziewczyny, maniaczki szydełka drucikow i nie tylko Exclamation roboty , pól-roboty, maszynki w wykonywaniu prac Exclamation będzie Ci tu dobrze Exclamation
Elizabet - Wto 21 Lut, 2006 22:44

gafa ten gośc , to ja zapomniałam sie zalogować
Halkuk - Śro 22 Lut, 2006 10:42

Witaj wśród nas cmoknięcie
Napewno będzie Ci tu dobrze bye

Elżbieta P. - Śro 22 Lut, 2006 12:33

witaj kolejna imienniczko i baw się dobrze radocha
ciaachoo - Śro 22 Lut, 2006 12:56

witaj serdecznie kwiatek dla ciebie
pozdrawiam Ilona!!!!

alienor - Czw 23 Lut, 2006 11:14

Zrobilo mi sie bardzo cieplo i milo kiedy poczytalam sobie , jak milo mnie tu przyjeto . Dziekuje wam drogie panie.
Anonymous - Czw 23 Lut, 2006 17:38

Witaj Elu w domu radocha
Ple Ple - Czw 23 Lut, 2006 18:38

Witam serdecznie i życzę wielu udanych dzieł!
Jolka - Czw 23 Lut, 2006 19:38

Witaj Elżbieto fajnie ze się odważyłaś .Mam pytanie w czym jesteś dobra w szydełku czy w drutach ? Ja umie trochę na szydełku i tak samo na druty zależy jaką mam wenę turczą i co chcę w danej chwili zrobić kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Pozdrawiam Jolka

irciaz - Pią 24 Lut, 2006 20:53

Witaj cmoknięcie
alienor - Sob 25 Lut, 2006 23:18

Jolu mialam duza przerwe , kiedys robilam sporo potem samo odeszlo , generalnie to radze sobni sobie niezle w jednym i drugim . ale pierwszy ciuch szydelkiem zrobilam teraz i jestem zauroczona. dotychczas szydelkiem robilam tylko ozdoby a do ciuszkow byly druty . ciesze sie ze sprobowalam i pewnie popelnie jeszcze nie jeden. pozdrawiam
Anonymous - Nie 26 Lut, 2006 14:35

cmoknięcie Ja szydełko też dopiero odkurzyłam , cały czas robiłam tylko na drutach , a szydełko służyło mi tylko do wykończeń robótki. Dużo zapomnialam z szydełka teraz musze ponownie się tego uczyć ,i wolniej mi to idzie.
Pozdrawiam Jolka
cmoknięcie