To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Wolny temat - coricamo.com

halszka - Pią 24 Lut, 2012 21:58
Temat postu: coricamo.com
kochane , mam takie pytanie ...
- czy wy ostatnio coś w tych haftach polskich kupujecie ... ?
- bo ja mam chyba pecha co do zakupów u nich i to nie pierwszy raz ...
- teraz znów się wygłupiłam i znów zamówiłam sobie u nich kilka malutkich pierdółek + pisak zmywalny do rysowania kratek na kanwie , zapłaciłam przelewem od razu ... i do dziś cisza nie mogę się nic dowiedzieć , ani czy kasa wpłynęła na konto , ani co z moim zamówieniem jest i kiedy ewentualnie mogłabym się go spodziewać ... ani na e-mail ani na nr telefonu- nic - O kontaktu !
- z terminem wysyłki przez nich zapisanym w ich regulaminie - nie zgadzałam się już dawno temu
- bo czy to tak trudno im jest jest zapakować do koperty 4 głupie styropianowe jaja + pisak + inne papierowe bzdety i wysłać ... ???
-nawet nie mogę się zapisać na ich forum ... utrudniają mi to od paru dni bardzo mocno i skutecznie :hmmmm
- znowu się dałam " zrobić" haftom polskim ... hmm

we_st - Pią 24 Lut, 2012 22:11

kupowałam tam kilka razy i nie było problemu, a korzystam z polskiej i niemieckiej strony
Jasieńka - Sob 25 Lut, 2012 11:20

No powiem ci ze ja też bardzo długo czekałam, przeszło dwa tygodnie i tez nie bylo odzewu z ich strony jak napisałam do nich to się odezwali, i mówili ze za tydzień wyślą a jak jeszcze mieli wysłać to okazało się ze nie mieli takich igieł jakie ja chciałam i wymienili na inne, to mi zadzwonili. Też nie jestem zadowolona z nich niby wszystko mają tak piszą i mówią a potem co do czego to chyba muszą czekać na to i wysyłają później. wściekły
Kazimiera - Sob 25 Lut, 2012 11:48

halszka od nich bardzo długo czeka się na zamówiony towar...Teraz forum jest tutaj ..http://www.nasze-hafty.pl/

Kanwę i mulinę ostatnio zamówiłam tu http://www.epasmanteria.pl/1-home...i przesyłkę miałam w ciągu 2 dni.

Gabriela36 - Sob 25 Lut, 2012 12:58

Czyli nie warto u nich zamawiać
Ja na przykład zamawiałam koraliki w Qnszt sklepie internetowym i nie bardzo jestem zadowolona bo koraliki były krzywe, chciałam sobie zrobić kolczyki i nie dało rady