Nasze prace - chwalimy się - Maranta i decu od "a" do...... się zobaczy ;)
Madzia - Czw 27 Lip, 2006 22:42
To znaczy, że są zrobione z tych tekturowych szpulek?
Niebywałe. Są piękne.
maranta - Czw 27 Lip, 2006 23:00
| madzia napisał/a: | | To znaczy, że są zrobione z tych tekturowych szpulek? |
Dokładnie tak, Madziu
Grażyna - Pią 28 Lip, 2006 14:07
Jestem w szoku Maranto Ile cudowności zrobilaś i w tak krótkim czasie Wiem, głowa ciebie boli, bo od deku przechodzisz do drutów a następnie do szydełka i na odpoczynek nie masz bidulo czasu. Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz - gdzie trzymasz te wszystkie wydekupowane rzeczy? Jakie pomieszczenie nimi ozdobiłaś?
Bećka - Wto 01 Sie, 2006 07:40
Kurna tylko troszke człek wyjedzie poodpoczywać a tu takie cuda
Brawo i jeszcze
Prawda że decoupage daje WIELKIE możliwości???
maranta - Wto 01 Sie, 2006 23:03
Kolejny chustecznik wypacykowałam.
Ogólnie jestem zadowolona, tylko nowy lakier w kilku miejscach zrobił brzydkie zażółcenia
Madzia - Śro 02 Sie, 2006 10:40
Cudowne. To też jest z tekturki?
kuela - Śro 02 Sie, 2006 11:19
Bardzo ciekawe kolorki i pomysł też ciekawe co tam jeszcze masz w zanadrzu?!?
maranta - Śro 02 Sie, 2006 11:56
Madziu, to jest drewniany chustecznik i dostałam go od Bećki na urodzinki cobym sobie to drewienko wydekupiła
Becia
| kuela napisał/a: | | ciekawe co tam jeszcze masz w zanadrzu?!? |
Właśnie wyciągnęłam z zanadrza takie cosik - http://maranta.livenet.pl...p?p=18680#18680
kuela - Śro 02 Sie, 2006 17:29
No wlaśnie dostałam zawrot głowy
maranta - Śro 02 Sie, 2006 17:50
| kuela napisał/a: | | dostałam zawrot głowy |
Tylko nie to...
Ja się jeszcze całkiem zawrotów nie pozbyłam, w dzień jest lepiej i jakoś chodzę ale w nocy tragedia
Całą noc na wznak i ani o milimetr głowy w prawo czy w lewo, nie mówiąc już o tym żeby się całkiem na bok położyć
Piekielna karuzela, uczucie jakby się spadłao w jakąś głęboką studnię z prędkością światła, bleeee.
No ale bywało gorzej, kiedyś przez pół roku nawet usiąść na wyrku nie mogłam a teraz jednak jak się już wykaraskam z wyrka, to chodzę.
Tylko mycie głowy, tragedia, ani się schylić do przodu ani do tyłu, ostatnio siadłam na prosto w wannie i lałam po całej sobie, wszystko zalałam, ślipia, uszy i całą łazienkę
Mniejsza z tym, ważne że mogę choć trochę frywolicić z decu już gorzej, ale się wzięłam za fraka przy tym chusteczniku, bo pomysł miałam od kilku dni, tylko się ruszać nie mogłam
Skierowanie do szpitala na neurologię leży w pobliżu i czeka... jak znam siebie, to się nie doczeka
magdalena - Śro 02 Sie, 2006 19:38
Maeanto tworzysz po prostu śliczności!!!
Czy Ty wogóle odpoczywasz?
A z tym szpitalem robisz to co ja ,aż mnie pogotowie zabrało z pracy do szpitala ,bo miałam takie zawroty głowy.
maranta - Śro 02 Sie, 2006 19:45
| magdalena napisał/a: | | aż mnie pogotowie zabrało z pracy do szpitala ,bo miałam takie zawroty głowy |
Pomogli cokolwiek w tym szpitalu???
Ja mam w 90% od kręgów szyjnych ale też i błędnik się dołączył
A w ogóle to dziękuję za pochwały
magdalena - Śro 02 Sie, 2006 22:01
Hmm,czy oni coś pomogli??
Zrobili mnóstwo badań i stwierdzili ,że mam ucisk ostatnich kręgów szyjnych na nerw w mózgu odpowiadający za koordynację ruchu.Kazali dużo odpoczywać i nie forsować się.
Przepisali tabletki i to tyle pomocy z ich strony.
Po kilku takich atakach doszłam do tego,że jak zaczyna mi się w głowie kręcić to twardnieją mi mięśnie szyji,mąż zaraz zaczyna masaże i stara się mi to rozmasować i faktycznie te masaże odnoszą jakiś skutek.
Na koniec dodali,że jak coś się powtórzy to mam się znów zgłosić do nich .Chyba musiałabym tak ciągle nocować.
kuela - Czw 03 Sie, 2006 11:44
Dziewczyny trzymajcie się !
Dobrze, że potraficie to jakos przezwyciężac i nie poddawac się. Zawracacie sobie głowę pięknymi pracami - a chorobę odsuwacie na dalszy plan i tak trzymac
pozdr ela
Madzia - Czw 03 Sie, 2006 13:09
Myślałam że to pudełeczko po zużytych chusteczkach. Tylko jak teraz włożyć chusteczki żeby ładnie się wyjmowały?
Aniu strasznie mi przykro że tak cierpisz. Buziaczek dla Ciebie
Ania Frania - Pią 04 Sie, 2006 21:48
Witaj Aniu!!! - Te wielkie brawa to dla Ciebie szczególnie za niesamowite tempo wykonania tylu prac ( niektóre pamiętam jeszcze jako "surówki") i widoczny wyrażnie postęp w decu!!!!!!!! Nie zdążyłam jeszcze zobaczyć wszystkich prac z innych dziedzin - ale już mi się w głowie kręci od Twojej wszechstronności!!!!
Podziwiam i szykuję następną porcję do decu - bo w tym tempie to chyba już wszystko " przerobiłaś"????
Pozdrawiam
Ania
PS. Tym postem witam się ze wszystkimi mniej lub bardziej znanymi osobami na forum!!!
maranta - Pią 04 Sie, 2006 22:17
Witaj, Anulka Jak miło Cię tu widzieć
Chyba ściągnęłam Cię myślami, bo od wczoraj planowałam wrzucić Twój banerek do siebie no i dopiero teraz go zamieściłam na portalu ( http://maranta.livenet.pl/forum/portal.php na dole w linkach po prawej stronie).
Dziękuję za pochwały, to dopiero początki, na razie jeszcze knocę
Jeszcze nie przerobiłam wszystkich prezentów od Ciebie, weszły mi w paradę te głupie zawroty głowy (przed chwilą o nich zapomniałam i schyliłam sie do kotki... no i szybko mi o sobie przypomniały ), no i upały też plany pokrzyżowały troszkę.
Jednak pomysły już mam na wszystko
maranta - Wto 08 Sie, 2006 10:29
Na świąteczną nutę
i druga, taka bardziej kontrowersyjna, chyba troszkę za poważna jak na takie radosne święta
Teraz czeka je jeszcze lakierowanie, fotki już cyknęłam, bo po lakierze tak się błyszczą, że cały świat w nich widać zamiast tego co na nich
Madzia - Wto 08 Sie, 2006 10:30
Przepiękne!!! Ach, mieć takie bombki................
amazonka - Wto 08 Sie, 2006 19:25 Temat postu: śliczności Maranta dawno tu nie zaglądałam a ty naprodukowałaś tyle pięknych rzeczy,wielkie brawa Trzymaj się ciepło.
Bećka - Śro 09 Sie, 2006 07:32
Widziałam je w realu i są dużooooooooo ładniejsze.
Aniu wielkie ukłony dla Ciebie za Twoją prace
maranta - Czw 10 Sie, 2006 17:21
Becia, Ty to wiesz jak komuś przykadzić
Dziś takie maleństwo zrobiłam, specjalnie położyłam toto koło gwiazdek, zeby było widać jaki to maleńki kuferek.
Bećka - Czw 10 Sie, 2006 19:30
Pięknyyyyyyyyyyyyy kuferek i jakie cieniowania
O gwiazdkach nie wspomne
karmelek - Czw 10 Sie, 2006 21:19
maranto przyznaj się: Ty to chyba w ogóle nie śpisz???
Piękny kuferek i cudne frywolitki !!!
Anna B. - Czw 10 Sie, 2006 23:31
Nooooo, nie wiem, co bardziej do czego pasuje. Czy frywolitki do kuferka, czy kuferek do frywolitek?
W kazdym razie niezły duecik!
|
|
|