To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - frywolitki Kiziulki

Renulek - Pon 23 Kwi, 2007 10:58

kiziulka napisał/a:
Renulek, och och takie slowa w ustach Mistrzyni:)

tylko nie mistrzyni błagam mdleje jak sie spotkamy za jakieś piętnaście lat to może ale na razie to jeszcze spooooro mi brakuje noo
kiziulka napisał/a:
a w ogole to juz sie zaczynalam martwic gdzie nam zniknelas...Smile chcialam list gonczy wysylac;)
tak jakoś przepraszam ale już jestem i trzymam rękę na pulsie kazanie Mr. Green

Kiziulka po kolejnym naszyjniku widze, że rozkręciłaś sie na całego brawo

kiziulka - Pon 23 Kwi, 2007 13:46

makneta, bjanna, Violetta21, mordka, ewcia, Halkuk, magdalena, ola1996, maranta, dziekuje pieknie:) milo ze komus sie podoba:) wesoło mi

Renulku, staram sie ale to mialo taki rozped bo musialam odreagowac szpital;P teraz juz troche sie ucze a wlasciwie powtarzam ale sama nie wiem co by tu poczytac... wiec branzoletki nie bardzo przybywa...Wink puknąć się

Anna B. - Pon 23 Kwi, 2007 19:36

Kiziulka, jeśli na maturze będzie jakieś pytanie z frywolitek, to masz zdane jak w banku! rotfl wesoło mi
Beata61 - Śro 25 Kwi, 2007 22:19

Cudowny komplecik brawo
kiziulka - Pon 30 Kwi, 2007 15:11

niestety zdjecia z branzoletka nie bedzie bo zaraz po jej zrobieniu musialam oddac klijentce bo wyjezdzala nastepnego dnia... Sad
Lolek7825 - Pon 30 Kwi, 2007 23:43

kiziulka napisał/a:
no i wrzucam:
[url=http://images21.foto...84m.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images21.foto...adm.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images21.foto...8fm.jpg]Obrazek[/URL]
na razie to co juz jest jak bedzie branzoletka to dorzuce;) a moze jeszcze mi sie uda zrobic zdjecie tego na jakiejs modelce...Wink

to jest cudne!!! jeszcze praca autorska... uklon uklon uklon chyle czoła

Grochu - Śro 02 Maj, 2007 23:44

kiziulka mdleje ale się rozszalałaś! cool
kiziulka - Pią 18 Maj, 2007 11:36

jeszcze tylko we wtorek ustny polski, we czwartek ustny niemiecki i wracam do Was i do swoich czulenek i do szydelka i w ogole do wszystkiego co nie jest zwiazane z matura;P wesoło mi wesoło mi
kiziulka - Czw 04 Paź, 2007 13:56

wybaczcie cisze, nie zebym nic nie robila czulenkowo-szydelkowo, ale jakos czasu brak... na razie aklimatyzuje sie na uczelni...
pozdrawiam wszystkich goraco;)

Tonia - Czw 04 Paź, 2007 17:55

Nie wiem jak to się stało... ale jeszcze nie widziałam twoich prac, ale jak to się stało... mdleje gały szczęka brawo brawo Są cudowne cool
Zosia32 - Pią 05 Paź, 2007 10:20

kiziulka, śliczne Twoje frywolitki cool brawo
Pozdrowienia wesoło mi

Krulik - Pią 05 Paź, 2007 19:43

Ojej! jak to możliwe że mnie też jeszcze tu nie było??????? Biżu jest ........ aż mi brak słów;P zwłaszcza kolczyki zawróciły mi w głowie wesoło mi
kiziulka - Śro 10 Wrz, 2008 15:13

wiecie co.... tak to przeczytałam i stwierdziłam ze sie zaniedbałam z braku aparatu własnego we wro.... a tyle rzeczy powstało... eeeh obiecuje ze sie poprawie!!!nie wolno
ola177 - Śro 10 Wrz, 2008 18:52

kolczyki, ktore ci się podobały to motyw z tej bransoletki:

kiziulka - Czw 18 Wrz, 2008 22:07

Dziekuje Olu:)) wlasnie szukalam czegos na komplet kolczyki plus branzoletka - spadlas mi z nieba:)))