To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Ple Ple i jej dzidzia:) Dzień dobry!

Madzia - Czw 06 Gru, 2007 18:07

Na pewno wszystko będzie dobrze!!!!! Nie martw się Ple Ple!!!!!!!!! love love love
małgośka - Czw 06 Gru, 2007 18:17

Ple Ple, Ja przez ostatnie miesiące miałam dietę cukrzycową, na dodatek w szpitalu to prawie głodówka. Jednak wszystko przetrwałam, a mały urodził się zdrowy.
Trzymamy za Was kciuki. Wszystko będzie dobrze. Odpoczywaj. Jeszcze troszkę wytrzymasz. My kobiety umiemy wiele wytrzymać.
Gorące całuski dla Ciebie i Grzesia (na pewno będzie słodki i wynagrodzi Ci wszystkie trudy). love cmok bye

Ple Ple - Pią 07 Gru, 2007 12:23

Dzieuję Wam kochane za słowa pocieszenia. Najważniejsze, ze ta dieta naprawdę działa i nie odczuwam już takich bóli:) Gorzej jak Grześ mnie kopie w ten woreczek.....
Elżbieta P. - Pią 07 Gru, 2007 14:58

Ple Ple jeszcze trochę i będziesz tak szczęśliwa jak ja teraz, chociaż moje szczęście to wnusia bye
Violetta21 - Sob 08 Gru, 2007 09:01
Temat postu: Ple Ple i jej dzidzia:) Dzień dobry!
Ple Ple głowa do góry i myśl pozytywnie cmok cmok moja córcia przez 4 miesiące siedziała mi na wątrobie Neutral i wszystko było ok urodziła się zdrowa i całkiem spora Smile jak na dziewczynkę bye
Bernadka - Sob 08 Gru, 2007 12:09

Nie martw się Ple Ple, ja przez większośc ostatniej ciąży musiałam zażywać leki na ciśnienie i też naczytałam się że mogą szkodzić więc w sumie to bałam się jak diabli , ale mała urodziła się zdrowa i czarnowidztwo tylko szkodziło mojemu samopoczuciu , NIE MARTW SIĘ NA ZAPAS < lepiej myśl pozytywnie i przestrzegaj diety , trzymam kciuki cmok cmok cmok
dżaba - Śro 12 Gru, 2007 11:35

Ple Ple Więc i ja Ci GRATULUJE.
to super że forumowiczki mogły przeżywać z Tobą te miesiące radości. Ja nie mam za bardzo czasu na forum ale właśnie ten wątek odnalazłam i prawie płakałam jak to czytałam. Ten wątek to jak "podpatrzcie kawałek mojego życia -dziele się z wami radością dzień po dniu".
Szczególnie dziękuje Ci za zdjęcia USG- cudneeee
Cierpliwie czekam na zdjęcia Grzesia