Nasze prywatne galerie - Moje wiekowe drutowanie
Jasieńka - Pon 19 Maj, 2008 20:23
ja też ci radzę nie pruj tego piękna bluzeczka
nula - Pon 19 Maj, 2008 23:57
Jola - lepiej nie pruj !!!! ta bluzeczka ma już zbyt wielu obrońców, żebyś mogła ją bezkarnie spruć - i ja też się do nich zaliczam !!!!
Przecież ona jest śliczna - masz ją nosić !!!!!
jola373 - Pon 19 Maj, 2008 23:57
bjanna, szydełko, Nula, ślicznie dziękuję
Skoro tak radzicie, to ją wypiorę, bo śmierdzi "leżakowaniem" okrutnie!
Hihihi, no to mam coś nowego na lato!
mazionta - Wto 20 Maj, 2008 05:45
jola373, bajki opowiadasz wcale nie jest taki ciasny ja bym w nim chodziła, podoba mi sie
Violetta21 - Wto 20 Maj, 2008 09:25 Temat postu: Moje wiekowe drutowanie Jola bluzeczka jest bardzo ładna i spokojnie możesz w niej w lecie chodzić
Zosia32 - Wto 20 Maj, 2008 09:34
| nula napisał/a: | Jola - lepiej nie pruj !!!! ta bluzeczka ma już zbyt wielu obrońców, żebyś mogła ją bezkarnie spruć - i ja też się do nich zaliczam !!!!
Przecież ona jest śliczna - masz ją nosić !!!!!  |
Piękny wzór , pięknie starannie zrobiona ,świetnie leży na ciele co ty chcesz od tej bluzeczki -jest śliczna
małgośka - Wto 20 Maj, 2008 19:49
Jolu śliczna tunika dla Córci.
Wyszperana bluzeczka prześliczna. Wzorek piękny.
Ani się waż jej pruc.
Ada - Śro 21 Maj, 2008 15:32
| jola373 napisał/a: | Popatrzcie, co znalazłam dzisiaj, szukając nici na bluzeczkę.
[url=http://images6.fotos...a8m.jpg]Obrazek[/URL]
troszkę ciasnawy, ale robiłam go chyba 20 lat temu podwójną nitką. Cielkawy ażurek, prawda?
Pewno go popruję i coś szydełkowego zrobię... |
Chyba żartujesz?To chciałaś spruć?Myślę,że napisałaś tak dlatego,żebyśmy protestowały/hi,hi../,bo innego powodu sprucia tego topu nie widzę.I wcale nie jest za wąski.Taki ma być.I koniec!
jola373 - Śro 21 Maj, 2008 23:42
mazionta, Violetta21, Zosia32, małgośka, Ada, dziękuję, kochane jesteście!
| Ada napisał/a: |
Myślę,że napisałaś tak dlatego,żebyśmy protestowały/hi,hi../,bo innego powodu sprucia tego topu nie widzę.I wcale nie jest za wąski.Taki ma być.I koniec! |
Przysięgam wcale nie!
Córka też poradziła: - nie ma wyjścia, topik jest w koszu do prania, uratowałyście mu życie (hihihi)
Halkuk - Czw 22 Maj, 2008 14:49
| jola373 napisał/a: | | topik jest w koszu do prania, uratowałyście mu życie (hihihi) |
I bardzo dobrze , należy mu się jest śliczny
jola373 - Czw 22 Maj, 2008 21:27
Dzięki, Halinko!
|
|
|